T. J. Thyne

yhdysvaltalainen näyttelijä

Thomas Joseph "T.J." Thyne (s. 7. maaliskuuta 1975 Boston, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen elokuva- ja televisionäyttelijä. Thyne syntyi Bostonissa John J. Thynelle ja Catherine Thynelle, perheeseen kuuluu hänen lisäksi viisi muuta lasta.

T.J. Thyne
T.J. Thyne at Paleyfest 2012.jpg
Henkilötiedot
Koko nimi Thomas Joseph Thyne
Syntynyt 7. maaliskuuta 1975 (ikä 45)
Yhdysvallat Boston, Massachusetts
Näyttelijä
Aktiivisena 1998–
Merkittävät roolit Jack Hodgins (Bones)
Aiheesta muualla
Viralliset kotisivut
IMDb

Yksi Thynen veljistä on televisiotuottaja Tone Thyne; toinen on syyttäjä John Thyne III.

TaustaaMuokkaa

T.J. Thyne kävi high schoolin Planossa, Texasissa. Hän kävi myös Etelä-Kalifornian yliopistossa teatteriohjelmaa ja valmistui vuonna 1997. Vuonna 2001 hän oli mukana perustamassa Theatre Junkies -ryhmää, joka tarjoaa työsopimuksia ja ammattimaista kehitystä näyttelijöille Los Angelesissa.

UraMuokkaa

Thyne esittää tällä hetkellä Tri Hodginsia televisiosarjassa Bones. Hän on myös esiintynyt muun muassa tv-sarjoissa Frendit, 24, O.C., My Wife and Kids, CSI: New York, Huff, Boston Legal, Siskoni on noita, Koti kuntoon, Ilman johtolankaa, Jack & Bobby, Muodon vuoksi, CSI, NCIS Rikostutkijat, Todistettavasti syyllinen, Angel, Good Morning, Miami, Half & Half, Kenan & Kel,Grounded for Life, Dharma ja Greg, That '80s Show, Titus, Just Shoot Me!, ja Walker, Texasista.

Hän näytteli myös vuoden 2007 lyhytelokuvassa, Validation.[1]

Valikoitu filmografiaMuokkaa

  • Frendit - Lääkäri (1998)
  • Critical Mass - Karl Wendt (2000)
  • The Sky is Falling - Kid (2000)
  • Erin Brockovich - David Foil (2000)
  • The Grinch - Stu Lou Who (2000)
  • Mitä nainen haluaa - Kahvilan tarjoilija (2000)
  • Heartbreakers - Bellhop (2001, uncredited)
  • Ghost World - Todd (2001)
  • Pilvessä - Gerald (2001)
  • Angel - Asianajaja (2004)
  • Charmed - Valontuoja Danny (2004 jakso 6)
  • Bones - Tri. Jack Hodgins (2005-)

LähteetMuokkaa