Avaa päävalikko

Luettelo Ultra Bran kappaleista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo Ultra Bran kappaleista. Kappaleita voi järjestää kappaleen nimen, keston, julkaisun, julkaisuvuoden, säveltäjän, sanoittajan ja sovittajan mukaan.

Kappale Kesto Julkaisu Vuosi Säveltäjä Sanoittaja Sovittaja
Veturi, taksi, valtamerilaiva
2.31
Houkutusten kiihottava maku
1995
Kerkko Koskinen Pekka Lahdenmäki Kerkko Koskinen
Avaruuden lapsia
4.22
Houkutusten kiihottava maku
1995
Kerkko Koskinen Anna Tulusto Kerkko Koskinen, Joel Melasniemi
Houkutusten kiihottava maku
3.21
Houkutusten kiihottava maku
1995
Kerkko Koskinen Pekka Lahdenmäki Kerkko Koskinen, Arto Talme
Ero
3.00
Houkutusten kiihottava maku
1995
Kerkko Koskinen Anna Ahmatova (suom. Marja-Leena Mikkola) Kerkko Koskinen
Ampukaa komissaarit, nuo hullut koirat!
3.42
Houkutusten kiihottava maku
1995
Kerkko Koskinen Juhana Rossi Kerkko Koskinen
Nainen, joka elää vapaaherran elämää
3.03
Vapaaherran elämää
1996
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen
Naispaholainen
3.51
Vapaaherran elämää
1996
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Tommi Saarikivi
Säkeitä Erwin Rommelille
3.25
Vapaaherran elämää
1996
Kerkko Koskinen Janne Saarikivi Kerkko Koskinen
Ken Saro-Wiwa on kuollut
2.13
Vapaaherran elämää
1996
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Tommi Saarikivi
Pikku kissa
3.06
Vapaaherran elämää
1996
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Tommi Saarikivi
Kahdeksanvuotiaana
3.47
Vapaaherran elämää
1996
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen
Moskova
2.49
Vapaaherran elämää
1996
Kerkko Koskinen Janne Saarikivi Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Tommi Saarikivi
Helsinki
3.05
Vapaaherran elämää
1996
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen
Entäs nyt?
3.30
Vapaaherran elämää
1996
Kerkko Koskinen Anna Ahmatova (suom. Pentti Saaritsa) Kerkko Koskinen
Sankaritar
3.41
Vapaaherran elämää
1996
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen
Tel Aviv, Tel Aviv
3.45
Vapaaherran elämää
1996
Kerkko Koskinen Juhana Rossi Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Tommi Saarikivi
Kuka haluaa?
2.06
Vapaaherran elämää
1996
Antti Lehtinen Pekka Lahdenmäki Kerkko Koskinen, Olli Virtaperko
Laulu asioista
3.17
Vapaaherran elämää
1996
Kerkko Koskinen Janne Saarikivi Kerkko Koskinen
Kahdeksanvuotiaana [sydänmix edit]
5.16
Kahdeksanvuotiaana
1997
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Remix: Kalle Chydenius
Tel Aviv, Tel Aviv [club mix]
4.31
Kahdeksanvuotiaana
1997
Kerkko Koskinen Juhana Rossi Remix: Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Tommi Saarikivi, Joel Peltonen
Nainen, joka elää vapaaherran elämää [heavy metal mix]
3.13
Kahdeksanvuotiaana
1997
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Remix: Antti Lehtinen
Kahdeksanvuotiaana [sydänmix full length]
8.12
Kahdeksanvuotiaana
1997
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Remix: Kalle Chydenius
Savanni nukahtaa
3.39
Kroketti
1997
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen
Hauki
3.08
Kroketti
1997
Kerkko Koskinen Janne Saarikivi Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Tommi Saarikivi
Sinä lähdit pois
2.42
Kroketti
1997
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen
Pärnu
2.54
Kroketti
1997
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Tommi Saarikivi
Minä suojelen sinua kaikelta
4.21
Kroketti
1997
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Tommi Saarikivi
Lähetystyö
2.44
Kroketti
1997
Kerkko Koskinen Pekka Lahdenmäki Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Tommi Saarikivi
Tule pelaamaan meidän kanssa krokettia
5.18
Kroketti
1997
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Tommi Saarikivi
Älä soita tänne enää koskaan
2.43
Kroketti
1997
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Tommi Saarikivi
Heppa
3.17
Kroketti
1997
Kerkko Koskinen Juhana Rossi Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Tommi Saarikivi
Haikara
3.44
Kroketti
1997
Kerkko Koskinen Anna Ahmatova (suom. Marja-Leena Mikkola) Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Tommi Saarikivi
Ero
2.51
Kroketti
1997
Kerkko Koskinen Anna Ahmatova (suom. Marja-Leena Mikkola) Kerkko Koskinen
Suosi ulkomaista
4.36
Kroketti
1997
Kerkko Koskinen Pekka Lahdenmäki Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Tommi Saarikivi
Yöllä
2.49
Kroketti
1997
Kerkko Koskinen Anna Ahmatova (suom. Marja-Leena Mikkola) Kerkko Koskinen
Kalifornian ruosteiset kukkulat
3.41
Kalifornia
1999
Kerkko Koskinen Pekka Lahdenmäki Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Jan Pethman, Tommi Saarikivi
Jäätelöauto
2.55
Kalifornia
1999
Kerkko Koskinen Ville Putro Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Jan Pethman, Tommi Saarikivi
Hei kuule Suomi
3.33
Kalifornia
1999
Kerkko Koskinen Janne Saarikivi Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Jan Pethman, Tommi Saarikivi
Sokeana hetkenä
3.59
Kalifornia
1999
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen, Joel Melasniemi, Jan Pethman, Tommi Saarikivi
Ilmiöitä
3.41
Kalifornia
1999
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Jan Pethman, Tommi Saarikivi
He kääntävät tyynynsä
3.55
Kalifornia
1999
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen
Jos haluatte
2.30
Kalifornia
1999
Kerkko Koskinen Pekka Lahdenmäki Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Jan Pethman, Tommi Saarikivi
Kirjoituksia
3.58
Kalifornia
1999
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Jan Pethman, Tommi Saarikivi
Tylsää, tylsää
3.27
Kalifornia
1999
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen, Joel Melasniemi, Jan Pethman, Tommi Saarikivi
Kun vaihtuu vuosituhat
4.25
Kalifornia
1999
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Jan Pethman, Tommi Saarikivi
Tyttöjen välisestä ystävyydestä
3.00
Kalifornia
1999
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Jan Pethman, Tommi Saarikivi
Helsinki-Vantaa
4.09
Kalifornia
1999
Kerkko Koskinen Juhana Rossi Kerkko Koskinen
Musta, niljaisten lehtien kaupunki
4.02
Kalifornia
1999
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Jan Pethman, Tommi Saarikivi
Siirrän sokeriastiaa
3.15
Tyttöjen välisestä ystävyydestä
1998
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Ultra Bra
Sokeana hetkenä II
4.17
Tyttöjen välisestä ystävyydestä
1998
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Ultra Bra
Eniten
2.30
Ilmiöitä
1999
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Ultra Bra
Kaunis ja ylpee
3.56
Vesireittejä
2000
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Tommi Saarikivi
Rubikin kuutio
3.20
Vesireittejä
2000
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Tommi Saarikivi
Vesireittejä
4.29
Vesireittejä
2000
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Tommi Saarikivi
Heikko valo
3.49
Vesireittejä
2000
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Tommi Saarikivi
Kuiskaus
1.47
Vesireittejä
2000
Kerkko Koskinen Erpo Pakkala Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Tommi Saarikivi
Pinnan alla
3.06
Vesireittejä
2000
Kerkko Koskinen Erpo Pakkala Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Tommi Saarikivi
Tänään
3.03
Vesireittejä
2000
Kerkko Koskinen Janne Saarikivi Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Tommi Saarikivi
Kun näen sinut kaukaa
3.31
Vesireittejä
2000
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Tommi Saarikivi
Poika vuoden takaa
3.36
Vesireittejä
2000
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Tommi Saarikivi
Mitä on taivas?
3.38
Vesireittejä
2000
Kerkko Koskinen Juhana Rossi Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Tommi Saarikivi
Siili
3.08
Vesireittejä
2000
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Tommi Saarikivi
Kohtaaminen
1.23
Vesireittejä
2000
Kerkko Koskinen Tommi Saarikivi Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Tommi Saarikivi
Itket ja kuuntelet
4.43
Vesireittejä
2000
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Tommi Saarikivi
Villiviini
3.29
Villiviini / Itket ja kuuntelet
2000
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Tommi Saarikivi
Lapsuus loppui
3.08
Rubikin kuutio
2000
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen, Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Tommi Saarikivi
Kalpeat kasvot
3.44
Sinä päivänä kun synnyin
2001
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Ultra Bra
Laulu marsalkka Mannerheimista
3.08
Sinä päivänä kun synnyin
2001
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Ultra Bra
Lähettäkää minulle kirjoja
3.14
Sinä päivänä kun synnyin
2001
Kerkko Koskinen Janne Saarikivi Ultra Bra
Kaikki on hetken tässä
3.31
Sinä päivänä kun synnyin
2001
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Ultra Bra
Hyppään
2.19
Sinä päivänä kun synnyin
2001
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Ultra Bra
Me yhtenäistämme
2.26
Sinä päivänä kun synnyin
2001
Kerkko Koskinen Hasan & Partners Ultra Bra
Sinä päivänä kun synnyin
3.09
Sinä päivänä kun synnyin
2001
Kerkko Koskinen Anna Ahmatova (suom. Anni Sinnemäki) Ultra Bra
¿Como el musica? [instrumental]
7.31
Sinä päivänä kun synnyimme
2017
Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Kerkko Koskinen (instrumentaali) Kerkko Koskinen, Joel Melasniemi, Antti Lehtinen, Tommi Saarikivi
Eniten [naisversio]
2.31
Sinä päivänä kun synnyimme
2017
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Ultra Bra
Aukiolle kiiruhtava tuuli [aihio]
3.02
Sinä päivänä kun synnyimme
2017
Kerkko Koskinen Anni Sinnemäki Kerkko Koskinen, Joel Melasniemi, Antti Lehtinen, Tommi Saarikivi

Aiheesta muuallaMuokkaa