Avaa päävalikko

LX-Beats (oikealta nimeltään Lauri Pihlman,[2] s. 7. lokakuuta 1986 Espoo)[3] on suomalainen musiikkituottaja. Tuottamisen ohella Pihlman perusti myös vuoden 2009 alussa Skill Street Entertainment -nimisen pienlevy-yhtiön. Rekami-aliaksen (ajoittain muodossa Reka) lisäksi hän on myös räpännyt nimillä Lapioksidis ja D-Ugly.[2]

Lauri Pihlman
Henkilötiedot
Syntynyt 1986
Ammatti musiikkituottaja
Muusikko
Taiteilijanimi LX-Beats, LX, Rekami, Reka, Lapioksidis, D-Ugly
Aktiivisena 2001–[1]
Tyylilajit rap
Yhtyeet Enkkäpojat/Reka & Sibbe
Levy-yhtiöt Monsp Records, KPC Records

Pihlman aloitti uransa vuonna 2001, jolloin hän julkaisi Asan innoittamana Oksidis EP:n 20 kappaleen CD-R-painoksena.[1][4] Hän kuului myös muutamia nettialbumeita julkaisseeseen Enkkäpojat-kollektiiviin Sibben (nyk. Keemoh) kanssa.[5]

Pihlman on asunut Espoon lisäksi Hyvinkäällä ja asuu nykyään Jyväskylässä.

Pihlmanin isoveli on jääkiekkoilija Tuomas Pihlman.[6]

Elokuussa 2013 Pihlman herätti keskustelua ja nousi suurempaan tietoisuuteen kritisoimalla useita suomalaisia rap-artisteja kappaleellaan "Räpätäänkö välillä?". Kappaleen idea ja biitti oli suora mukaelma Big Seanin, Kendrick Lamarin ja Jay Electronican Control-kappaleesta, jossa Kendrick Lamar ivaili useille yhdysvaltalaisille artisteille.


DiskografiaMuokkaa

LapioksidisMuokkaa

  • Oksidis EP (2001)[1][4]
  • Virhe EP (2002)[4]
  • Laavaa (2002)[5]
  • Rajalla (2002)

D-UglyMuokkaa

  • Halpatuotantoa (2003)[5]

LX-BeatsMuokkaa

RekamiMuokkaa

Reka & SibbeMuokkaa

  • Enkkäpojat EP (2004)
  • 2005 EP (2005)
  • Purno EP (2005)
  • Collector's Edition pt. I (2010)
  • Collector's Edition pt. II (2010)

Rekami & KeemohMuokkaa

Huge & RekamiMuokkaa

  • Delaa Souli (2016)

Rekami & JoniveliMuokkaa

  • Harjun takana EP (2017)

LX-Beatsin tuottamat kappaleet muiden levyilläMuokkaa

Artisti Kappale Albumilta Vuosi
Praverb The Wyse I Speak The Truth Wisdom's Cafe 2005
Praverb The Wyse Rising 2 The Top Wisdom's Cafe 2005
Are Pirtushotti JKL Funk Days Mixtape 2007
Chydeone Ostitsä Uutiset? Laivateippi 2009
Chydeone Alkaa kuumottaa Laivateippi 2009
Green Buddha Records Parasta Buddhaa Parasta Buddhaa 2010
Green Buddha Records Unelmaperhe Parasta Buddhaa 2010
Altis Älä tee sitä Ottaa päähän 2011
Altis Mä teen sen Ottaa päähän 2011
Altis 44kko5et Ottaa päähän 2011
Eino Antiwäkki Skillstreet Rotsit Auki 2011
Eino Antiwäkki Merten kutsu Rotsit Auki 2011
Eino Antiwäkki Letti kiiltää Rotsit Auki 2011
Eino Antiwäkki Yökastelija Rotsit Auki 2011
Eino Antiwäkki Työtön Rotsit Auki 2011
Eino Antiwäkki Viro (inna di laiva) Rotsit Auki 2011
Eino Antiwäkki Pakkelit naamaan Rotsit Auki 2011
Eino Antiwäkki Eino On Jumala Rotsit Auki 2011
M-Dot feat. EMS, Olivia Pierson The Doors Layer Cake 2012
Jussi Kuoma Huomenissa Kuoma ei vastaa osa 2 LTIndigo Vol2 Uneton Tuulisessa Kylässä 2012
Asa Masa Rapsodia Rapsodia 2013
Asa Masa Juon Bissee ja Räppäilen Rapsodia 2013
Asa Masa Madeleine Rapsodia 2013
Asa Masa Kuningas K Rapsodia 2013
Asa Masa Taikatalvi Rapsodia 2013
R-Syke feat. Asa Kurttuotsainen Mies Unsigned Sybe 2013
Jontti feat. Painajainen Hail Imperium Rahastusäänite 2013
Stepa Rock'n'Roll Volkswagen Ultramagneettinen 2014
Kesken Paljon se maksaa? 1/0 2014
Are feat. Läde Kypsä Raaka ja leikkaamaton 2015
Gettomasa & Joniveli Älä selitä mitään JKL 101 2015
Lyttä, Miki, Idän Nikolai, Funky Duke Alueella JKL 101 2015
Läskit Lokit Minäkö Tuleeko täst mittään? 2015
Olli PA feat. Are & Stepa Imago Oman Pihan Porukasta 2015
Super Duve feat. Gettomasa Streit Outta Hima 2015
Rhyi Juokse Anti 2016
Rhyi Paskis Atlantis Anti 2016
Rhyi Ruutukaava Anti 2016
Rhyi Taivaannapa Anti 2016
Rhyi Uni Anti 2016
Altis & 2nen Kaikkee Pitää Olla Sensuroimaton 2016
Altis & 2nen BCD Sensuroimaton 2016
Altis & 2nen Taas Yks Salibiisi Sensuroimaton 2016
Altis & 2nen Piikkinä lihas Sensuroimaton 2016
Gettomasa Cancelled (interlude) Chosen One 2016
Julma H feat. Paleface Maailma On Sun Musta albumi 2016
Redrama Burn 'Em Burn 'Em (single) 2016
Murdoc Alleged knews Abandoned Craft 2016
Murdoc Punch Through Faces Abandoned Craft 2016
Murdoc Fade Away Abandoned Craft 2016
Revalation feat. Mayhem, Alyssa Marie, Deacon The Villain, DJ Grazzhoppa Born To Win Born To Win (single) 2016
Grind Mode Cypher feat. Chris Webby Goonies Vol.1 Goonies Vol.1 (single) 2016
Jamar Saint Rise Above it Rise Above it (single) 2017
Jamar Saint Roll Up Roll Up (single) 2017
Jamar Saint Luv Her Luv Her (single) 2017
Young $immons M.E.M.P.H.I.S R.I.P Juno 2017
Young $immons Seonnuskidi R.I.P Juno 2017
Young $immons Huumemusiikkii R.I.P Juno 2017
Young $immons Suomiräpin dinosaurus R.I.P Juno 2017
M-Dot feat. Jaysaun Fugazzi Ego and the enemy 2017
Artifacts feat. Big Joker, Revalation, DJ Grazzhoppa Cause & Effect Cause & Effect (single) 2017
Rivo feat. Nikke Ankara, Jussi Kuoma, Eepi Boloks, Mängi, MC Kajo, Altis, Skandaali Ykkösnyrkki Ykkösnyrkki (single) 2017
Julma Henri & Sairas T Karkkikauppa Kuollu Kulma 2018
Are Terrafame Aina Valveilla / Promonauha 2018
Are Velkaa Aina Valveilla / Promonauha 2018
Toistuvat Yllätykset Dätsit (91' Brad Pitt) Huumori & Vapaa-aika 2019
Gettomasa Silmät Diplomaatti 2019
Rivo Ykkösnyrkki pt.2 - 2019


Rekami VierailijanaMuokkaa

Artisti Kappale Albumilta Muut vierailijat Vuosi
Vastis "Bussiin kohta" Et tiedä minne joudut 2004
Vastis "Minne aurinko meni?" Et tiedä minne joudut 2004
Are "Liikuntarajoitteinen" 2010
HKI Crates "Nilkittäjät" HKI Crates Haamu & Are 2012
Kalevi "Kymmenen taaksepäin" Sushi EP Jussi Kuoma 2012
Eino Antiwäkki & Keemoh "Expendables" Raaka keikka Jussi Kuoma, Lavis, Akura, Sine Ira & Kalevi 2012
Eino Antiwäkki & Keemoh "Morgan Freeman" Multiversumin huipentuma Jussi Kuoma 2013
Gettomasa & Ruuben "Asia etenee" Vellamo LP 2014
Kesken "Biitit" 1/0 2014
Are "Grillijuhlissa" Raaka ja leikkaamaton Gettomasa 2015
Lavis & Keemoh "Ladut" Enkeleiden Alistajat 2015
Gettomasa "Pelaat ittees" - 2016
Gettomasa "Nenukki" 17 Van Hegen, Axel Kala, Riimi 2017

LähteetMuokkaa

  1. a b c Daniel Pajunen: Jyväskyläni – Rekami Tufftuff.fi. 20.3.2013. Viitattu 2.11.2014.
  2. a b Skill Streetin viimeinen vuosi Tuoreet Platat.fi. 16.1.2011. Viitattu 19.6.2012.
  3. Meteli / LX Beats Meteli.net. Viitattu 19.6.2012.
  4. a b c Teemu Harju: Finnish hip hop groups teemuharju.fi. Viitattu 2.11.2014.
  5. a b c d Mikko Määttänen: Marraskuun vieras: Lauri Pihlman Tuoreet Platat.fi. 7.11.2011. Viitattu 2.11.2014.
  6. Tuoreetplatat.fi: MARRASKUUN VIERAS: LAURI PIHLMAN Tuoreetplatat.fi. Viitattu 9.12.2014.

Aiheesta muuallaMuokkaa