Hind Laroussi

alankomaalainen laulaja

Hind Laroussi Tahiri (s. 3. joulukuuta 1984), taiteilijanimeltään Hind, on hollantilainen laulaja.

Hind

Aikaisempi elämäMuokkaa

Hind syntyi Goudassa Alankomaissa 3. joulukuuta 1984. Hänen isänsä on marokkolainen ja äiti hollantilainen.

MusiikkiuraMuokkaa

Hind osallistui Alankomaiden Idols-kilpailuun vuonna 2002 ja eteni finaaleihin. Hänen debyyttialbuminsa Around The World (2003) sisältää pop- ja R&B–lauluja. Hän laulaa myös portugaliksi ja arabiaksi. Albumi Around The World myi yli 40 000 kappaletta.

Eurovision laulukilpailu 2008Muokkaa

 
Hind Eurovision laulukilpailu 2008:n 1. semifinaalissa.

Hind valittiin edustamaan Alankomaita Euroviisuihin Belgradiin 2008.

DiskografiaMuokkaa

SingletMuokkaa

  • "Summer all over again" (2003)
  • "Weak" (2004)
  • "Sure as" (2004)
  • "Give me a sign" (2005)
  • "Halfway Home" (2005)
  • "Habbaytek Besaif" (2006)
  • "Morgen" (2009)
  • "Don't Leave Me Behind" (2010)
  • "Wereldwijd orkest" (2011)
  • "Make it Count (2013)

AlbumitMuokkaa

  • Around The World (2003)
  • Halfway Home (2005)
  • Crosspop (2010)

Aiheesta muuallaMuokkaa

 
Wikimedia Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta Hind Laroussi.
Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.