Avaa päävalikko
Hind

Hind Laroussi Tahiri (s. 3. joulukuuta 1984), taiteilijanimeltään Hind, on hollantilainen laulaja.

Sisällysluettelo

Aikaisempi elämäMuokkaa

Hind syntyi Goudassa Alankomaissa 3. joulukuuta 1984. Hänen isänsä on marokkolainen ja äiti hollantilainen.

MusiikkiuraMuokkaa

Hind osallistui Alankomaiden Idols-kilpailuun vuonna 2002 ja eteni finaaleihin. Hänen debyyttialbuminsa Around The World (2003) sisältää pop- ja R&B–lauluja. Hän laulaa myös portugaliksi ja arabiaksi. Albumi Around The World myi yli 40 000 kappaletta.

Eurovision laulukilpailu 2008Muokkaa

 
Hind Eurovision laulukilpailu 2008:n 1. semifinaalissa.

Hind valittiin edustamaan Alankomaita Euroviisuihin Belgradiin 2008.

DiskografiaMuokkaa

SingletMuokkaa

  • "Summer all over again" (2003)
  • "Weak" (2004)
  • "Sure as" (2004)
  • "Give me a sign" (2005)
  • "Halfway Home" (2005)
  • "Habbaytek Besaif" (2006)
  • "Morgen" (2009)
  • "Don't Leave Me Behind" (2010)

AlbumitMuokkaa

  • Around The World (2003)
  • Halfway Home (2005)
  • Crosspop (2010)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.