Avaa päävalikko

Hamilton Camp (30. lokakuuta 19342. lokakuuta 2005) oli brittiläissyntyinen laulaja-lauluntekijä, näyttelijä ja ääninäyttelijä. Camp aloitti näyttelijän uransa lapsinäyttelijänä ja tuli myöhemmin tunnetuksi myös folk-laulajana.[1]

Hamilton Camp
Henkilötiedot
Muut nimet Bob Camp, Hamid Camp
Syntynyt 30. lokakuuta 1934
Lontoo, Englanti, Iso-Britannia
Kuollut 2. lokakuuta 2005 (70 vuotta)
Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat
Ammatti laulaja-lauluntekijä, näyttelijä, ääninäyttelijä
Puoliso Rasjadah Camp
Lapset 6
Muut tiedot
Aktiivisena 1946–2005
Aiheesta muualla
Kotisivu

DiskografiaMuokkaa

  • Bob Gibson and Bob Camp at the Gate of Horn (1961, Rhino)
  • Paths of Victory (1964, Collectors’ Choice Music)
  • Here’s to You (1967, Warner Music Group)
  • Welcome to Hamilton Camp (1967, Warner Music Group)
  • Skymonters With Hamid Hamilton Camp (1973, Elektra)
  • Homemade Music (Bob Gibson and Hamilton Camp) (1978, Mountain Railroad Records)
  • Mardi’s Bard (2003, DJC)
  • Sweet Joy (2005, Beachwood)

[2]

FilmografiaMuokkaa

VideopelitMuokkaa

LähteetMuokkaa

  1. Hamilton Camp - Biography IMDb. Viitattu 20.8.2016. (englanniksi)
  2. Hamilton Camp discography hamiltoncamp.com. Viitattu 20.8.2016. (englanniksi)
  3. a b Hamilton Camp IMDb. Viitattu 20.8.2016. (englanniksi)