Avaa päävalikko

Gustaf Skarsgård

ruotsalainen näyttelijä

Gustaf Caspar Orm Skarsgård (s. 12. marraskuuta 1980 Tukholma) on ruotsalainen näyttelijä. Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan Viikingit-sarjassa, jossa hän näyttelee Floki-nimistä viikinkiä.

Gustaf Skarsgård
Gustaf Skarsgård vuonna 2013.
Gustaf Skarsgård vuonna 2013.
Henkilötiedot
Koko nimi Gustaf Caspar Orm Skarsgård
Syntynyt 12. marraskuuta 1980 (ikä 39)
Ruotsi Tukholma, Ruotsi
Ammatti näyttelijä
Näyttelijä
Aktiivisena 1989
Merkittävät roolit Floki
(Viikingit)
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

Skarsgårdin perheeseen kuuluu monta urallaan edennyttä ja maineikasta nimeä. Hänen isänsä Stellan Skarsgård ja veljensä Bill, Alexander ja Valter ovat myös näyttelijöitä.

FilmografiaMuokkaa

Vuosi Elokuva tai sarja Rooli Muuta
1989 Prima ballerina Spinken Lyhytelokuva
1989 Peitenimi Coq Rouge Erik Hamilton
1994 Min vän Percys magiska gymnastikskor Jan TV-sarja
1995 Sommaren Steffe
1996 Euroboy Robber Lyhyt
1996 Skuggornas hus Julius "J.B" Bloomendolf TV-minisarja
2002 Kontrakt Lyhyt
2002 Näkymätön Niklas
2002 Gåvan David Lyhyt
2002 Cleo Jonas No. 1 TV-sarja (5 jaksoa)
2003 Pahuus Otto Silverhielm
2003 Detaljer Daniel (vanha)
2003 Swedenhielms Bo Swedenhielm TV-elokuva
2004 Ensirakkaus The Stranger
2004 Babylonsjukan Olle, Majan poikaystävä
2006 Kidz in da Hood Johan
2006 Snapphanar Karl XI TV-minisarja
2007 Pyramiden Kurt Wallander 24 Video
2007 Arn – Temppeliritari Knuut Erikinpoika
2008 Mellan 11 och 12 Jonas TV -elokuva
2008 Iskariot Adam
2008 Arn – Pohjoinen valtakunta Kuningas Knut
2008 Patrik 1,5 Göran Skoogh
2009 May Fly Jimmy Lyhyt
2010 Puss Jon
2010 The Way Back Voss
2011 Kirjavaras John TV-minisarja
2011 Happy End Peter
2012 Kon-Tiki Bengt Danielsson
2012 Autumn Blood The Butcher
2013 Me ei olla enää me Krister
2013– Viikingit Floki Päänäyttelijä; TV-sarja (29 jaksoa)
2013 The Big Leap John Lyhyt
2013 The Galapagos Affair: Satan Came to Eden Rolf Blomberg Ääninäyttelijä
2014 Ykköset ja nollat Karl TV-minisarja

Aiheesta muuallaMuokkaa


Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.