Avaa päävalikko

Eve Best (s. Emily Best, 31. heinäkuuta 1971 Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta) on englantilainen näyttelijä. Hänet tunnetaan parhaiten tri Eleanor O'Haran roolista Showtimen komediasarjasta Nurse Jackie.

Eve Best
Eve Best vuonna 2009.
Eve Best vuonna 2009.
Henkilötiedot
Koko nimi Emily Best
Syntynyt 31. heinäkuuta 1971 (ikä 48)
Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo, Englanti
Ammatti näyttelijä
Näyttelijä
Aktiivisena 1999–
Merkittävät roolit Eleanor O'Hara
(Nurse Jackie)
Aiheesta muualla
IMDb

FilmografiaMuokkaa

  • The Bill (2000) – Anne
  • Casualty (2000) – Amber Hope
  • The Infinite Worlds of H.G. Wells (2001) – Ellen McGillvray
  • Shackleton (2002) – Eleanor Shackleton
  • The Lodge (2004) – Yuni
  • Murhan jäljet (2004) – Natasha Bloom
  • Lie with Me (2004) – Roselyn Tyler
  • The Inspector Lynley Mysteries (2005) – Amanda Gibson
  • Vital Signs (2006) – Sarah Cartwright
  • Epäilyksen polttopiste: Viimeinen näytös (Prime Suspect: The Final Act, 2006) – Linda Philips
  • Nurse Jackie (2009–) – tri Eleanor O'Hara
  • The American Experience (2010) – Dolley Madison
  • Kuninkaan puhe (The King's Speech, 2010) – Wallis Simpson

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.