Yash Raj Films

Yash Raj Films on Yash Chopran vuonna 1970 perustama intialainen elokuvayhtiö, jonka kotipaikka on Mumbai. Yhtiö tuottaa ja levittää pääasiassa hindinkielisiä elokuvia.[1]

Yash Raj Films
Perustettu 1970
Perustaja Yash Chopra
Kotipaikka Mumbai, Maharashtra, Intia
Toimiala elokuvat
Omistaja Aditya Chopra
Kotisivu www.yashrajfilms.com

FilmografiaMuokkaa

Vuosi Elokuva Tuottaja Levittäjä
1973 Daag
1976 Kabhi Kabhie
1977 Doosra Aadmi
1979 Noorie
Kaala Patthar
1981 Silsila
Nakhuda
1982 Sawaal
1984 Mashaal
1985 Faasle
1988 Vijay
1989 Chandni
1991 Lamhe
1993 Darr
Aaina
1994 Yeh Dillagi
1995 Dilwale Dulhania Le Jayenge
1997 Dil To Pagal Hai
1998 Kuch Kuch Hota Hai
1999 Mann
2000 Mohabbatein
2001 K3G – Ilon päiviä, surun päiviä
2002 Mere Yaar Ki Shaadi Hai
Mujhse Dosti Karoge!
Saathiya
2003 Koi… Mil Gaya
Kal Ho Naa Ho
2004 Hum Tum
Dhoom
Veer-Zaara
2005 Black
Bunty Aur Babli
The Rising: Ballad of Mangal Pandey
Salaam Namaste
Neal ’n’ Nikki
2006 Fanaa
Krrish
Kabhi Alvida Naa Kehna
Dhoom 2
Kabul Express
2007 Ta Ra Rum Pum
Jhoom Barabar Jhoom
Chak De! India
Laaga Chunari Mein Daag
Aaja Nachle
2008 Krazzy 4
Tashan
Thoda Pyaar Thoda Magic
Bachna Ae Haseeno
Roadside Romeo
Dostana
Rab Ne Bana Di Jodi
2009 New York
Dil Bole Hadippa!
All the Best: Fun Begins
Rocket Singh: Salesman of the Year
2010 Pyaar Impossible!
Badmaash Company
Lafangey Parindey
Band Baaja Baaraat
2011 Mere Brother Ki Dulhan
Ladies vs Ricky Bahl
2012 Ishaqzaade
Ek Tha Tiger
Jab Tak Hai Jaan
2013 Aurangzeb
Shuddh Desi Romance
Dhoom 3
2014 Gunday
Titli
Mardaani
Daawat-e-Ishq
Happy New Year
Kill Dil
2015 Dum Laga Ke Haisha
Detective Byomkesh Bakshy!
Piku
2016 Fan
Sultan
Befikre
2017 Meri Pyaari Bindu
Tubelight
Jab Harry Met Sejal
Qaidi Band
Tiger Zinda Hai
2018 Hichki
Race 3
Sui Dhaaga
Thugs of Hindostan
Zero
2019 Saaho
War
Mardaani 2
Dabangg 3
2020 Jai Mummy Di
Malang
2021 Sandeep Aur Pinky Faraar
Bunty Aur Babli 2
Shamshera
Jayeshbhai Jordaar
Prithviraj
2022 Pathan

LähteetMuokkaa

  1. Company Info Yash Raj Films. Viitattu 13.6.2016. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä yritykseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.