Tommi Launonen

Tommi Launonen on suomalainen metallimusiikin laulaja sekä basisti.

Tommi Launonen
Henkilötiedot
Ammatti muusikko
Muusikko
Taiteilijanimi Ceasar McLaunone
Laulukielet englanti
Aktiivisena 1994–2004
Tyylilajit black metal
Soittimet laulu, bassokitara
Yhtyeet Nomicon, Walhalla, Gandalf, Gloomy Grim, Soulgrind

DiskografiaMuokkaa

Nomicon
  • The Me / Northodox  (1995, split-albumi, Shiver Records)
  • Promo 1996  (1996, demo, omakustanne)
  • Yellow  (1997, Shiver Records)
  • Promo 1998  (1998, demo, omakustanne)
  • Halla  (2001, Sagitarius Productions)
Walhalla
  • War Over Nordland  (1997, EP, The Root of All Evil Records)
  • Firereich  (2000, The Root of All Evil Records)
  • Laughing One  (2004, single, omakustanne)
Gandalf
  • Demo 2  (1994, demo, omakustanne)
Gloomy Grim
Soulgrind
  • Whitsongs  (1997, Icarus Music)
  • Helkavirsiä, Promo 1997  (1997, demo, omakustanne)
  • Kalma  (1999, Holy Records)

Aiheesta muuallaMuokkaa


Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.