Tatu Sinisalo

suomalainen näyttelijä

Tatu Sinisalo (s. 17. heinäkuuta 1992[1] Helsinki[2]) on suomalainen näyttelijä, joka on tunnettu ensimmäisestä elokuvaroolistaan Toni Wirtasena elokuvassa Teit meistä kauniin (2016). Hän näyttelee nuorta Kari Tapiota elämäkertaelokuvassa Olen suomalainen, joka sai ensi-iltansa vuoden 2019 syksyllä.[3]

Tatu Sinisalo
Henkilötiedot
Syntynyt 17. heinäkuuta 1992 (ikä 28)
Helsinki
Kansalaisuus  Suomi
Näyttelijä
Aktiivisena 2010
Merkittävät roolit Toni Virtanen
(Teit meistä kauniin)
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

Valikoitu filmografiaMuokkaa

Vuosi Elokuva Rooli
2016 Teit meistä kauniin Toni Wirtanen
2017 Tuntematon sotilas Korhonen
2018 Valmentaja Jussi Parviainen
2019 Olen suomalainen Kari Tapio nuorena
2020 Aika jonka sain Rantala

LähteetMuokkaa

  1. CV nayttelijaliitto.fi. Viitattu 28.6.2019.
  2. CV helsinginfreet.com. Viitattu 28.6.2019.
  3. Matti Ristinen on kuin ilmetty Kari Tapio tulevassa elämäkertaelokuvassa - vertaa kuvia! iltalehti.fi. Viitattu 4.9.2018.

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.