Avaa päävalikko

Soila Aune Helena Komi (s. 28. huhtikuuta 1943 Seinäjoki) on suomalainen näyttelijä. Komi on Suomen Kansallisteatterin ensemblen pitkäaikainen jäsen[1], joka on esiintynyt myös televisiossa ja elokuvissa.

Komin puoliso on Jyrki Nousiainen ja tytär Saimi Hoyer.

FilmografiaMuokkaa

  • Pohjalainen rapsodia (1965) (TV)
  • Poikkeus ja sääntö (1965) (TV) .... Vaimo
  • Juorupiiri (1965) (TV) .... Beatrice
  • Keinumorsian (1965) (TV) .... Maija-Liisa
  • Uusi jäsenkirja (1966) (TV) .... Leena Lehto
  • Tuulensuun tuvassa .... Hyvin nuori sijainen (1966)
  • Rahkeiset (1966) (TV) .... Satu-Sisko
  • Hilma.... Arja Puro (1967)
  • Valpurin yö (1968) (TV) .... Pirjo
  • Boheemielämää .... Mimi (1969)
  • Veijo Meren tarinoita .... Naispunakaartilainen (1970)
  • Mummoni ja Mannerheim .... Aino Amalia (1971)
  • Naapurilähiö .... Anita (1970-1974)
  • Heikkopeikko (1976)
  • Eläköön itsemurhaaja (1984)

LähteetMuokkaa

  1. Näyttelijät Suomen Kansallisteatterin verkkosivut. Viitattu 11.7.2010.

Aiheesta muuallaMuokkaa