Avaa päävalikko

Niklas Sebastian Åkerfelt (s. 1. marraskuuta 1971 Helsinki) on suomalainen näyttelijä.

Åkerfelt opiskeli Helsingin teatterikorkeakoulussa 1991–1995. Hän näytteli freelancerina vuoteen 2001 saakka ja on sen jälkeen työskennellyt Svenska Teaternissa. Hän on ollut mukana useissa suomen- ja ruotsinkielissä televisio-, radio- ja elokuvatuotannoissa.

Åkerfelt ääninäytteli Nuuskamuikkusta ja Hemulia vuoden 2017 elokuvassa Muumien taikatalvi.[1]

FilmografiaMuokkaa

  • 2011 – Arne Dahl: Pudotuspeli
  • 2012 – Arne Dahl: Verikyynel
  • 2012 – Arne Dahl: Vuoren huipulle
  • 2012 – Arne Dahl: Maan alla
  • 2012 – Arne Dahl: Eurooppa blues
  • 2012 – Annika Bengtzon: Crime Reporter - Lifetime
  • 2015 – Arne Dahl: Juhannusyön uni

DubbauksetMuokkaa

Pääartikkeli: Ääninäyttelijäroolit löytyvät omasta luettelostaan.

LähteetMuokkaa

  1. Muumien taikatalvi Elonet. Viitattu 9.10.2018.

Aiheesta muuallaMuokkaa