Avaa päävalikko

Marja Salo (s. 1. elokuuta 1980 Helsinkilähde?) on suomalainen näyttelijä. Hänet on kiinnitetty Suomen Kansallisteatteriin, minkä lisäksi hänet tunnetaan monista televisiosarjoista kuten Hetkiä kaupungissa, Puolustuksen puheenvuoro, Sydänjää ja Samaa sukua, eri maata sekä elokuvasta Saippuaprinssi. Marja Salo on ollut myös ahkerasti mukana UIT:n revyissä. Vuonna 2014 Salo juonsi Emma-gaalassa Emma Plus -lähetystä yhdessä YleX:n Ville Eerikkilän kanssa.

Marja Salo
Marja Salo toukokuussa 2013.
Marja Salo toukokuussa 2013.
Henkilötiedot
Syntynyt 1. elokuuta 1980 (ikä 39)
Helsinki, Suomi
Ammatti näyttelijä
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

FilmografiaMuokkaa

Elokuvat
Vuosi Elokuva Rooli
1993 Harjunpää ja kiusantekijät Pauliina Harjunpää
2006 Agonia
Saippuaprinssi Mari
2008 Kesäpaikka Lilli
Korkein oikeus Ronja
2017 Yösyöttö Enni
2018 Swingers Laura

Televisiosarjat
Vuosi Sarja Rooli
1996 Puhtaat valkeat lakanat Riika Kurppa
1998–2000 Samaa sukua, eri maata Kati
1999 SunRadio Minttu Virtanen
2001 Siamin tytöt Kaisa/Kensti
2003 Kuumia aaltoja liputta matkustanut tyttö
2007–2008 Sydänjää Anu Merilä
2009 Puolustuksen puheenvuoro Saara Soini
2011 Villa Helena Johanna
2013 Hetkiä kaupungissa Marja Salo
2015 Koukussa Emmi Ahlberg

ÄäninäyttelijänäMuokkaa

Pääartikkeli: Ääninäyttelijäroolit löytyvät omasta luettelostaan.

TeatteriMuokkaa

Uusi Iloinen Teatteri
Vuosi Revyy Rooli
1990 Helibori humpsis - ja pokasaha soi
1991 Meitin Finland
1992 Bonjour kirvesvartta
1993 Ne halii meitin
1994 Tunti torvisoittoa
1995 Pure lenkki
1996 Haloolla päähän
1997 Otsa kurtussa
1998 Papparaizet tulevat

Kansallisteatteri
Vuosi Näytelmä Rooli
2009 Amijima Pikku Kevät
Viidakkokirja Mowgli
Tyttö tuli! tytär
2011 Maaninkavaara Heidi
2012 13 uponnutta vuotta Eeva Koskinen
Kuningas Kuolee

Aiheesta muuallaMuokkaa