Luettelo joukkueista ja ajajista Ranskan ympäriajossa 2010

Wikimedia-luetteloartikkeli

Ranskan ympäriajossa 2010 oli mukana kaikkiaan 22 joukkuetta, joissa jokaisessa yhdeksän pyöräilijää.[1]

Numero Ajaja Joukkue Maa Loppusijoitus[2][3]
1 Alberto Contador Astana Team  Espanja 1.
2 David de la Fuente Astana Team  Espanja 110.
3 Andri Hryvko Astana Team  Ukraina 136.
4 Jesús Hernández Astana Team  Espanja 140.
5 Maksim Iglinski Astana Team  Kazakstan 131.
6 Daniel Navarro Astana Team  Espanja 49.
7 Benjamín Noval Astana Team  Espanja 104.
8 Paolo Tiralongo Astana Team  Italia 54.
9 Aleksandr Vinokurov Astana Team  Kazakstan 16.
11 Andy Schleck Team Saxo Bank  Luxemburg 2.
12 Matti Breschel Team Saxo Bank  Tanska 142.
13 Fabian Cancellara Team Saxo Bank  Sveitsi 121.
14 Jakob Fuglsang Team Saxo Bank  Tanska 50.
15 Stuart O'Grady Team Saxo Bank  Australia 149.
16 Fränk Schleck Team Saxo Bank  Luxemburg DNF 3. etappi
17 Chris Anker Sørensen Team Saxo Bank  Tanska 69.
18 Nicki Sørensen Team Saxo Bank  Tanska 155.
19 Jens Voigt Team Saxo Bank  Saksa 126.
21 Lance Armstrong Team RadioShack  Yhdysvallat 23.
22 Janez Brajkovič Team RadioShack  Slovenia 43.
23 Chris Horner Team RadioShack  Yhdysvallat 10.
24 Andreas Klöden Team RadioShack  Saksa 14.
25 Levi Leipheimer Team RadioShack  Yhdysvallat 13.
26 Dmitri Muravjov Team RadioShack  Kazakstan 148.
27 Sérgio Paulinho Team RadioShack  Portugali 46.
28 Jaroslav Popovytš Team RadioShack  Ukraina 85.
29 Grégory Rast Team RadioShack  Sveitsi 114.
31 Bradley Wiggins Team Sky  Yhdistynyt kuningaskunta 24.
32 Michael Barry Team Sky  Kanada 99.
33 Steve Cummings Team Sky  Yhdistynyt kuningaskunta 151.
34 Juan Antonio Flecha Team Sky  Espanja 89.
35 Simon Gerrans Team Sky  Australia DNS 9. etappi
36 Edvald Boasson Hagen Team Sky  Norja 116.
37 Thomas Lövkvist Team Sky  Ruotsi 17.
38 Serge Pauwels Team Sky  Belgia 107.
39 Geraint Thomas Team Sky  Yhdistynyt kuningaskunta 67.
41 Ivan Basso Liquigas-Doimo  Italia 32.
42 Francesco Bellotti Liquigas-Doimo  Italia 122.
43 Kristjan Koren Liquigas-Doimo  Slovenia 94.
44 Roman Kreuziger Liquigas-Doimo  Tšekki 9.
45 Aljaksandr Kutšynski Liquigas-Doimo  Valko-Venäjä 86.
46 Daniel Oss Liquigas-Doimo  Italia 124.
47 Manuel Quinziato Liquigas-Doimo  Italia 162.
48 Sylwester Szmyd Liquigas-Doimo  Puola 61.
49 Brian Vandborg Liquigas-Doimo  Tanska 128.
51 Christian Vande Velde Garmin-Transitions  Yhdysvallat DNS 3. etappi
52 Julian Dean Garmin-Transitions  Uusi-Seelanti 157.
53 Tyler Farrar Garmin-Transitions  Yhdysvallat DNF 12. etappi
54 Ryder Hesjedal Garmin-Transitions  Kanada 7.
55 Robert Hunter Garmin-Transitions Etelä-Afrikka Etelä-Afrikka DNS 11. etappi
56 Martijn Maaskant Garmin-Transitions  Alankomaat 139.
57 David Millar Garmin-Transitions  Yhdistynyt kuningaskunta 158.
58 Johan Van Summeren Garmin-Transitions  Belgia 30.
59 David Zabriskie Garmin-Transitions  Yhdysvallat 101.
61 Christophe Le Mével Française des Jeux  Ranska 42.
62 Sandy Casar Française des Jeux  Ranska 25.
63 Rémy Di Grégorio Française des Jeux  Ranska 78.
64 Anthony Geslin Française des Jeux  Ranska 146.
65 Mathieu Ladagnous Française des Jeux  Ranska 93.
66 Anthony Roux Française des Jeux  Ranska 167.
67 Jérémy Roy Française des Jeux  Ranska 143.
68 Wesley Sulzberger Française des Jeux  Australia 152.
69 Benoît Vaugrenard Française des Jeux  Ranska 96.
71 Vladimir Karpets Katjuša  Venäjä DNS 9. etappi
72 Pavel Brutt Katjuša  Venäjä 102.
73 Sergei Ivanov Katjuša  Venäjä 109.
74 Aleksandr Kolobnev Katjuša  Venäjä 65.
75 Robbie McEwen Katjuša  Australia 165.
76 Aleksandr Pljuškin Katjuša  Moldova 108.
77 Joaquim Rodríguez Katjuša  Espanja 8.
78 Stijn Vandenbergh Katjuša  Belgia aikarajan ylitys 7. etappi
79 Eduard Vorganov Katjuša  Venäjä 79.
81 Nicolas Roche Ag2r-La Mondiale  Irlanti 15.
82 Maxime Bouet Ag2r-La Mondiale  Ranska 106.
83 Dimitri Champion Ag2r-La Mondiale  Ranska 160.
84 Martin Elmiger Ag2r-La Mondiale  Sveitsi 75.
85 John Gadret Ag2r-La Mondiale  Ranska 19.
86 David Le Lay Ag2r-La Mondiale  Ranska DNF 3. etappi
87 Lloyd Mondory Ag2r-La Mondiale  Ranska 118.
88 Rinaldo Nocentini Ag2r-La Mondiale  Italia 98.
89 Christophe Riblon Ag2r-La Mondiale  Ranska 28.
91 Carlos Sastre Cervélo TestTeam  Espanja 20.
92 Xavier Florencio Cervélo TestTeam  Espanja DNS prologi
93 Volodymyr Hustov Cervélo TestTeam  Ukraina 34.
94 Jeremy Hunt Cervélo TestTeam  Yhdistynyt kuningaskunta 163.
95 Thor Hushovd Cervélo TestTeam  Norja 111.
96 Andreas Klier Cervélo TestTeam  Saksa 168.
97 Ignatas Konovalovas Cervélo TestTeam  Liettua 127.
98 Brett Lancaster Cervélo TestTeam  Australia 159.
99 Daniel Lloyd Cervélo TestTeam  Yhdistynyt kuningaskunta 164.
101 Jurgen Van Den Broeck Omega Pharma-Lotto  Belgia 5.
102 Mario Aerts Omega Pharma-Lotto  Belgia 33.
103 Francis De Greef Omega Pharma-Lotto  Belgia 72.
104 Mickaël Delage Omega Pharma-Lotto  Ranska DNF 2. etappi
105 Sebastian Lang Omega Pharma-Lotto  Saksa 80.
106 Matthew Lloyd Omega Pharma-Lotto  Australia 47.
107 Daniel Moreno Omega Pharma-Lotto  Espanja 21.
108 Jurgen Roelandts Omega Pharma-Lotto  Belgia 120.
109 Charles Wegelius Omega Pharma-Lotto  Yhdistynyt kuningaskunta DNS 11. etappi
111 Mark Cavendish Team HTC-Columbia  Yhdistynyt kuningaskunta 154.
112 Bernhard Eisel Team HTC-Columbia  Itävalta 156.
113 Bert Grabsch Team HTC-Columbia  Saksa 169.
114 Adam Hansen Team HTC-Columbia  Australia DNS 2. etappi
115 Tony Martin Team HTC-Columbia  Saksa 137.
116 Maxime Monfort Team HTC-Columbia  Belgia 55.
117 Mark Renshaw Team HTC-Columbia  Australia DSQ 11. etappi[4]
118 Michael Rogers Team HTC-Columbia  Australia 37.
119 Kanstantsin Siutsou Team HTC-Columbia  Valko-Venäjä 39.
121 Cadel Evans BMC Racing Team  Australia 26.
122 Alessandro Ballan BMC Racing Team  Italia 87.
123 Brent Bookwalter BMC Racing Team  Yhdysvallat 147.
124 Marcus Burghardt BMC Racing Team  Saksa 161.
125 Mathias Frank BMC Racing Team  Sveitsi DNS 1. etappi
126 George Hincapie BMC Racing Team  Yhdysvallat 59.
127 Karsten Kroon BMC Racing Team  Alankomaat 138.
128 Steve Morabito BMC Racing Team  Sveitsi 51.
129 Mauro Santambrogio BMC Racing Team  Italia DNF 15. etappi
131 Sylvain Chavanel Quick Step  Ranska 31.
132 Carlos Barredo Quick Step  Espanja 41.
133 Kevin De Weert Quick Step  Belgia 18.
134 Dries Devenyns Quick Step  Belgia 144.
135 Jérôme Pineau Quick Step  Ranska 66.
136 Francesco Reda Quick Step  Italia DNF 18. etappi
137 Kevin Seeldraeyers Quick Step  Belgia 134.
138 Jurgen Van De Walle Quick Step  Belgia 63.
139 Maarten Wijnants Quick Step  Belgia 117.
141 Linus Gerdemann Team Milram  Saksa 84.
142 Gerald Ciolek Team Milram  Saksa 133.
143 Johannes Fröhlinger Team Milram  Saksa 90.
144 Roger Kluge Team Milram  Saksa DNS 9. etappi
145 Christian Knees Team Milram  Saksa 91.
146 Luke Roberts Team Milram  Australia 103.
147 Thomas Rohregger Team Milram  Itävalta 74.
148 Niki Terpstra Team Milram  Alankomaat DNS 3. etappi
149 Fabian Wegmann Team Milram  Saksa 119.
151 Thomas Voeckler Bbox Bouygues Télécom  Ranska 76.
152 Yukiya Arashiro Bbox Bouygues Télécom  Japani 112.
153 Anthony Charteau Bbox Bouygues Télécom  Ranska 44.
154 Pierrick Fédrigo Bbox Bouygues Télécom  Ranska 57.
155 Cyril Gautier Bbox Bouygues Télécom  Ranska 45.
156 Pierre Rolland Bbox Bouygues Télécom  Ranska 58.
157 Matthieu Sprick Bbox Bouygues Télécom  Ranska 100.
158 Sébastien Turgot Bbox Bouygues Télécom  Ranska 113.
159 Nicolas Vogondy Bbox Bouygues Télécom  Ranska 88.
161 Luis León Sánchez Caisse d'Epargne  Espanja 11.
162 Rui Costa Caisse d'Epargne  Portugali 73.
163 Imanol Erviti Caisse d'Epargne  Espanja 77.
164 José Iván Gutiérrez Caisse d'Epargne  Espanja 48.
165 Vasil Kiryienka Caisse d'Epargne  Valko-Venäjä 60.
166 Christophe Moreau Caisse d'Epargne  Ranska 22.
167 Mathieu Perget Caisse d'Epargne  Ranska 64.
168 Rubén Plaza Caisse d'Epargne  Espanja 12.
169 José Joaquín Rojas Caisse d'Epargne  Espanja 68.
171 Rein Taaramäe Cofidis  Viro DNF 13. etappi
172 Stéphane Augé Cofidis  Ranska 153.
173 Samuel Dumoulin Cofidis  Ranska DNS 12. etappi
174 Julien El Fares Cofidis  Ranska 27.
175 Christophe Kern Cofidis  Ranska 97.
176 Sébastien Minard Cofidis  Ranska 92.
177 Amaël Moinard Cofidis  Ranska 70.
178 Damien Monier Cofidis  Ranska 71.
179 Rémi Pauriol Cofidis  Ranska 38.
181 Samuel Sánchez Euskaltel-Euskadi  Espanja 4.
182 Iñaki Isasi Euskaltel-Euskadi  Espanja 115.
183 Egoi Martínez Euskaltel-Euskadi  Espanja 40.
184 Juan José Oroz Euskaltel-Euskadi  Espanja DNS 7. etappi
185 Alan Pérez Euskaltel-Euskadi  Espanja 129.
186 Rubén Pérez Euskaltel-Euskadi  Espanja 95.
187 Amets Txurruka Euskaltel-Euskadi  Espanja DNS 5. etappi
188 Iván Velasco Euskaltel-Euskadi  Espanja 62.
189 Gorka Verdugo Euskaltel-Euskadi  Espanja 36.
191 Denis Menšov Rabobank  Venäjä 3.
192 Lars Boom Rabobank  Alankomaat 130.
193 Óscar Freire Rabobank  Espanja 141.
194 Juan Manuel Gárate Rabobank  Espanja 35.
195 Robert Gesink Rabobank  Alankomaat 6.
196 Koos Moerenhout Rabobank  Alankomaat 52.
197 Grischa Niermann Rabobank  Saksa 56.
198 Bram Tankink Rabobank  Alankomaat DNS 16. etappi
199 Maarten Tjallingii Rabobank  Alankomaat 132.
201 Damiano Cunego Lampre-Farnese Vini  Italia 29.
202 Grega Bole Lampre-Farnese Vini  Slovenia 125.
203 Mauro Da Dalto Lampre-Farnese Vini  Italia 123.
204 Francesco Gavazzi Lampre-Farnese Vini  Italia 105.
205 Danilo Hondo Lampre-Farnese Vini  Saksa 135.
206 Mirco Lorenzetto Lampre-Farnese Vini  Italia 166.
207 Adriano Malori Lampre-Farnese Vini  Italia 170.
208 Alessandro Petacchi Lampre-Farnese Vini  Italia 150.
209 Simon Špilak Lampre-Farnese Vini  Slovenia DNF 17. etappi
211 Eros Capecchi Footon-Servetto  Italia 83.
212 José Alberto Benítez Footon-Servetto  Espanja 145.
213 Manuel Antonio Cardoso Footon-Servetto  Portugali DNS 1. etappi
214 Arkaitz Durán Footon-Servetto  Espanja 81.
215 Markus Eibegger Footon-Servetto  Itävalta DNF 9. etappi
216 Fabio Felline Footon-Servetto  Italia DNS 9. etappi
217 Iban Mayoz Footon-Servetto  Espanja DNS 16. etappi
218 Aitor Pérez Footon-Servetto  Espanja 82.
219 Rafael Valls Footon-Servetto  Espanja 53.

DNS = Ei lähtenyt etapille, DNF = keskeytti etapin aikana, DSQ = hylättiin

LähteetMuokkaa

  1. Tour de France start list cyclingnews.com. 1.7.2010. Viitattu 3.7.2010. (englanniksi)
  2. Overall standing letour.fr. Viitattu 31.7.2010. (englanniksi)
  3. Withdrawals letour.fr. (englanniksi)
  4. Cavendish kiri kolmanteen etappivoittoon yle.fi. 15.7.2010. YLE Urheilu. Viitattu 15.7.2010.