Luettelo Maija Vilkkumaan kappaleista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo Maija Vilkkumaan kappaleista hänen soolouraltaan. Kappaleet on pyritty järjestämään julkaisuajan mukaan vanhimmasta uusimpaan.

1990- ja 2000-lukuMuokkaa

Vuosi Kappale Kesto Raita Albumi
1999 ”Satumaa-tango” 4.44 3 Pitkä ihana leikki
[1]
”Salaa” 3.19 9
”Auringon­pimennys” 3.51 2
”Hiuksissa hiekkaa” 3.34 4
”Tähti” 3.17 12
”Ärsyttävä tapa” 3.38 1
”Ystävä” 3.16 5
”Ei ikinä sun” 3.14 6
”Jäässä” 4.42 7
”Timantti” 3.30 8
”Tyyny” 3.26 10
”Vähän ennen” 3.41 11
2000 ”Peltirumpu”
(cover)
3.30 13 Pitkä ihana leikki – Pelti­painos
[2]
”Leikin loppu” 2.44 2 Hotelli Sointu – Viikon biisit, vol. 1
(eri esittäjiä) [3]
2001 ”Noinko vaikeeta se on?” 3.39 2 Meikit, ketjut ja vyöt
[4]
”Ingalsin Laura” 3.20 9
”Totuutta ja tehtävää” 4.02 5
”Prinsessa Jää” 3.45 1
”Teen mitä vaan” 4.00 3
”Rikkinäinen sähikäinen” 2.46 4
”Sä et tiedä mitään” 2.55 6
”Ilosanoma” 3.42 7
”Se pistää ajoittain itkemään” 3.37 8
”Suomen neito” 3.45 10
”Yksin huudat sun yöt” 4.26 11
”Kristalli­tiara” 3.34 12
2003 Ei 3.17 4 Ei
[5]
Mun elämä 4.30 2
”Ei saa surettaa” 6.06 12
”Kristiina” 3.23 1
”Väärin” 3.10 3
”Häviän” 4.11 5
”Eteiseen” 3.52 6
”Ei susta huomaa” 5.09 7
”Lattiaa pestään” 3.31 8
”Mä jään” 4.13 9
”Kusipää” 5.17 10
”Jonain päivänä” 3.59 11
2005 ”Se ei olekaan niin” 4.23 3 Se ei olekaan niin
[6]
”Kesä” 3.50 1
”Liian kauan” 3.52 9
”Auta mua” 3.53 2
”Metsästäjä” 4.34 4
”Lasten­hoitaja” 4.01 5
”Niin kuin muutkin” 3.34 6
”Mä haluan” 3.21 7
”Katu” 3.30 8
”Yksi” 4.06 10
”Ainakin puolet” 5.49 11
”Puisto puhuu” 7.19 12
2006 Hei tie 3.48 1 Totuutta ja tehtävää
(kokoelma) [7]
”Saaressa” 3.39 2
”Ne jotka tyytyy” 2.33 9
”Anna-Liisa” 4.47 10
”Pohjois-Amerikka” 4.24 14
”Seireenit” 5.32 18
2008 Suojatiellä 4.22 10 Super­pallo
[8]
Luokka­kokous 4.25 2
”Monopolii” 3.30 1
Mä haluun naimisiin 4.15 3
”Sut kuulen sut nään” 4.25 4
”Sirkus” 3.53 5
”Kuiskaile suu” 4.02 6
”Sä kuolet” 4.00 7
”Ai miten valo sattuu” 4.55 8
”Superpallo” 3.58 9
”Riemulla” 3.56 11
”Yöllä” 5.00 12

2010-lukuMuokkaa

Vuosi Kappale Kesto Raita Albumi
2010 Lottovoitto 3.52 3 Kunnes joet muuttaa suuntaa
[9]
”Rouva­kellari” 3.45 1
Dingo ja Yö 4.20 2
”Rock ’n’ Roll” 3.55 4
Kuuraiset puut 3.19 5
”Viimeinen laulu” 2.54 6
”Siihenks se jää” 4.33 7
”Mistä tietää että on” 3.18 8
”Jos se vie mun miehen” 2.29 9
”Liperiin Nivalaan” 4.31 10
”Anteeksi” 3.43 11
”Rakkautta, vaatteet, ruokaa” 3.40 12
2015 Lissu ja mä 4.20 4 Aja!
[10]
Kissa­videoita 3.51 3
”Onnea” 5.00 1
”Aja!” 4.00 2
”Kenen sylissä istuit” 3.58 5
”Parempii aikoja” 3.51 6
”Uula” 3.06 7
”Onkse väärin” 3.36 8
”Bonnie & Clyde” 4.09 9
”En kadu hetkeäkään” 3.27 10
”Sotke mut”
(cover / Sanni)
2.25 6 Vain elämää – kausi 4, päivä
(eri esittäjiä) [11]
Nelisilmä
(cover / JVG)
2.32 13
”Jano”
(cover / Pave Maijanen)
2.45 19
1972
(cover / Anssi Kela)
3.03 2 Vain elämää – kausi 4, ilta
(eri esittäjiä) [12]
”Näinkö aina meille täällä käy”
(cover / Virve Rosti, ”Ain’t That Just the Way”)
3.01 9
”Tyhjä huone”
(cover / Antti Tuisku)
2.41 16
2016 Kaivo­puiston jää[13] 4.16 6 Joku muu, mikä
(EP) [14]
2017 Mä en oo sun ainoo 3.57 9
Hyvä ihminen 3.46 3
Mul ei oo rahaa 3.48 5
Pyörii 3.41 8
”Unisex” 3.00 1
”Avgår från spår”
(välisoitto)
0.26 2
”Sun pitää vaan päättää”
(välisoitto)
0.26 4
”Onko ok”
(välisoitto)
0.43 7
2018 Siks ku mä halusin 3.29
[15]
”Teini” 3.45
[16]
2019 ”Kultakala” 3.29 1 Maija! Hitit 1999–2019
(kokoelma) [17]
”Pikku Heidi” 3.29
[18]
”Ei pystyny hengittää”
(cover / Vesala)
3.25 10 Vain elämää – kausi 10, ensimmäinen kattaus
(eri esittäjiä) [19]
”Älä jätä roikkuu”
(cover / JVG)
3.38 15
”Jääkukkii” (Jääkukkia)
(cover / Lauri Tähkä)
2.51 28
Ei taida tietää tyttö
(cover / Erin)
3.15 3 Vain elämää – kausi 10, toinen kattaus
(eri esittäjiä) [20]
Yhtäccii
(cover / Profeetat)
3.32 12
”New York” (Hollywood Hills)
(cover / Sunrise Avenue)
3.01 20
”Jouluriita” 3.27 5 Vain elämää – joulu
(eri esittäjiä) [21]
”Kas metsämökin ikkuna”
(cover)
3.06 8
Joulun rauhaa
(cover)
3.28 19
”Hei sisko” 3.02 [22]

2020-lukuMuokkaa

Vuosi Kappale Kesto Raita Albumi
2020 Sä tarviit paremman kuin mä 3.19 [23]

Katso myösMuokkaa

LähteetMuokkaa

  1. Pitkä Ihana Leikki Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  2. Pitkä Ihana Leikki - Peltipainos Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  3. Leikin loppu Fono-äänitetietokanta. Viitattu 6.7.2018.
  4. Meikit, Ketjut Ja Vyöt Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  5. Ei Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  6. Se Ei Olekaan Niin Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  7. Totuutta Ja Tehtävää Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  8. Superpallo Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  9. Kaivopuiston jää - Single Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  10. Aja! Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  11. Vain elämää - kausi 4 päivä Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  12. Vain elämää - kausi 4 ilta Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  13. Kaivopuiston jää - Single Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  14. Joku muu, mikä Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  15. Siks ku mä halusin - Single Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  16. Teini - Single Apple Music. Viitattu 2.11.2018.
  17. MAIJA! Hitit 1999-2019 Apple Music. Viitattu 8.3.2019.
  18. Pikku Heidi - Single Apple Music. Viitattu 22.5.2019.
  19. Vain elämää - kausi 10 ensimmäinen kattaus Apple Music. Viitattu 25.10.2019.
  20. Vain elämää - kausi 10 toinen kattaus Apple Music. Viitattu 30.10.2019.
  21. Vain elämää - Joulu Apple Music. Viitattu 22.12.2019.
  22. Hei Sisko - Single Apple Music. Viitattu 22.12.2019.
  23. Sä tarviit paremman kuin mä - Single Apple Music. Viitattu 2.4.2020.