Luettelo Billboard 200 -listan ykkösistä vuonna 2016

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo Billboard 200 -listan kärkipaikkaa hallussaan vuonna 2016 pitäneistä artisteista ja albumeista.

Päivämäärä Artisti Albumi Lähteet
2. tammikuuta Yhdistynyt kuningaskunta Adele 25 [1]
9. tammikuuta [2]
16. tammikuuta [3]
23. tammikuuta [4]
30. tammikuuta Yhdistynyt kuningaskunta David Bowie Blackstar [5]
6. helmikuuta Yhdysvallat Panic! at the Disco Death of a Bachelor [6]
13. helmikuuta Yhdistynyt kuningaskunta Adele 25 [7]
20. helmikuuta Barbados Rihanna Anti [8]
27. helmikuuta Yhdysvallat Future Evol [9]
5. maaliskuuta Yhdistynyt kuningaskunta Adele 25 [10]
12. maaliskuuta [11]
19. maaliskuuta Yhdistynyt kuningaskunta The 1975 I Like It When You Sleep, for You Are So Beautiful Yet So Unaware of It [12]
26. maaliskuuta Yhdysvallat Kendrick Lamar Untitled Unmastered [13]
2. huhtikuuta Barbados Rihanna Anti [14]
9. huhtikuuta Yhdysvallat Gwen Stefani This Is What the Truth Feels Like [15]
16. huhtikuuta Yhdistynyt kuningaskunta Zayn Mind of Mine [16]
23. huhtikuuta Yhdysvallat Kanye West The Life of Pablo [17]
30. huhtikuuta Yhdysvallat The Lumineers Cleopatra [18]
7. toukokuuta Yhdysvallat Prince The Very Best of Prince [19]
14. toukokuuta Yhdysvallat Beyoncé Lemonade [20]
21. toukokuuta Kanada Drake Views [21]
28. toukokuuta [22]
4. kesäkuuta [23]
11. kesäkuuta [24]
18. kesäkuuta [25]
25. kesäkuuta [26]
2. heinäkuuta [27]
9. heinäkuuta [28]
16. heinäkuuta [29]
23. heinäkuuta Yhdysvallat Blink-182 California [30]
30. heinäkuuta Kanada Drake Views [31]
6. elokuuta [32]
13. elokuuta [33]
20. elokuuta Yhdysvallat DJ Khaled Major Key [34]
27. elokuuta soundtrack Suicide Squad: The Album [35]
3. syyskuuta [36]
10. syyskuuta Yhdysvallat Frank Ocean Blonde [37]
17. syyskuuta Yhdysvallat Barbra Streisand Encore: Movie Partners Sing Broadway [38]
24. syyskuuta Yhdysvallat Travis Scott Birds in the Trap Sing McKnight [39]
1. lokakuuta Yhdysvallat Jason Aldean They Don’t Know [40]
8. lokakuuta Kanada Drake Views [41]
15. lokakuuta Kanada Shawn Mendes Illuminate [42]
22. lokakuuta Yhdysvallat Solange A Seat at the Table [43]
29. lokakuuta Yhdysvallat Green Day Revolution Radio [44]
5. marraskuuta Yhdysvallat Kings of Leon Walls [45]
12. marraskuuta Yhdysvallat Lady Gaga Joanne [46]
19. marraskuuta Yhdysvallat Jeezy Trap Or Die 3 [47]
26. marraskuuta Yhdysvallat Bon Jovi This House Is Not for Sale [48]
3. joulukuuta Yhdysvallat A Tribe Called Quest We Got It from Here... Thank You 4 Your Service [49]
10. joulukuuta Yhdysvallat Metallica Hardwired...to Self-Destruct [50]
17. joulukuuta Kanada The Weeknd Starboy [51]
24. joulukuuta eri esittäjiä The Hamilton Mixtape [52]
31. joulukuuta Yhdysvallat J. Cole 4 Your Eyez Only [53]

LähteetMuokkaa

  1. Week of January 2, 2016 Billboard. (englanniksi)
  2. Week of January 9, 2016 Billboard. (englanniksi)
  3. Week of January 16, 2016 Billboard. (englanniksi)
  4. Week of January 23, 2016 Billboard. (englanniksi)
  5. Week of January 30, 2016 Billboard. (englanniksi)
  6. Week of February 6, 2016 Billboard. (englanniksi)
  7. Week of February 13, 2016 Billboard. (englanniksi)
  8. Week of February 20, 2016 Billboard. (englanniksi)
  9. Week of February 27, 2016 Billboard. (englanniksi)
  10. Week of March 5, 2016 Billboard. (englanniksi)
  11. Week of March 12, 2016 Billboard. (englanniksi)
  12. Week of March 19, 2016 Billboard. (englanniksi)
  13. Week of March 26, 2016 Billboard. (englanniksi)
  14. Week of April 2, 2016 Billboard. (englanniksi)
  15. Week of April 9, 2016 Billboard. (englanniksi)
  16. Week of April 16, 2016 Billboard. (englanniksi)
  17. Week of April 23, 2016 Billboard. (englanniksi)
  18. Week of April 30, 2016 Billboard. (englanniksi)
  19. Week of May 7, 2016 Billboard. (englanniksi)
  20. Week of May 14, 2016 Billboard. (englanniksi)
  21. Week of May 21, 2016 Billboard. (englanniksi)
  22. Week of May 28, 2016 Billboard. (englanniksi)
  23. Week of June 4, 2016 Billboard. (englanniksi)
  24. Week of June 11, 2016 Billboard. (englanniksi)
  25. Week of June 18, 2016 Billboard. (englanniksi)
  26. Week of June 25, 2016 Billboard. (englanniksi)
  27. Week of July 2, 2016 Billboard. (englanniksi)
  28. Week of July 9, 2016 Billboard. (englanniksi)
  29. Week of July 16, 2016 Billboard. (englanniksi)
  30. Week of July 23, 2016 Billboard. (englanniksi)
  31. Week of July 30, 2016 Billboard. (englanniksi)
  32. Week of August 6, 2016 Billboard. (englanniksi)
  33. Week of August 13, 2016 Billboard. (englanniksi)
  34. Week of August 20, 2016 Billboard. (englanniksi)
  35. Week of August 27, 2016 Billboard. (englanniksi)
  36. Week of September 3, 2016 Billboard. (englanniksi)
  37. Week of September 10, 2016 Billboard. (englanniksi)
  38. Week of September 17, 2016 Billboard. (englanniksi)
  39. Week of September 24, 2016 Billboard. (englanniksi)
  40. Week of October 1, 2016 Billboard. (englanniksi)
  41. Week of October 8, 2016 Billboard. (englanniksi)
  42. Week of October 15, 2016 Billboard. (englanniksi)
  43. Week of October 22, 2016 Billboard. (englanniksi)
  44. Week of October 29, 2016 Billboard. (englanniksi)
  45. Week of November 5, 2016 Billboard. (englanniksi)
  46. Week of November 12, 2016 Billboard. (englanniksi)
  47. Week of November 19, 2016 Billboard. (englanniksi)
  48. Week of November 26, 2016 Billboard. (englanniksi)
  49. Week of December 3, 2016 Billboard. (englanniksi)
  50. Week of December 10, 2016 Billboard. (englanniksi)
  51. Week of December 17, 2016 Billboard. (englanniksi)
  52. Week of December 24, 2016 Billboard. (englanniksi)
  53. Week of December 31, 2016 Billboard. (englanniksi)