Luettelo Billboard 200 -listan ykkösistä vuonna 2011

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo Billboard 200 -listan kärkipaikkaa hallussaan vuonna 2011 pitäneistä artisteista ja albumeista.


Päivämäärä Artisti Albumi Lähteet
1. tammikuuta Yhdysvallat Taylor Swift Speak Now [1] [2]
[3] [4]
8. tammikuuta
15. tammikuuta
22. tammikuuta
29. tammikuuta Yhdysvallat Cake Showroom of Compassion [5]
5. helmikuuta Yhdysvallat The Decemberists The King Is Dead [6]
12. helmikuuta Yhdysvallat Amos Lee Mission Bell [7]
19. helmikuuta Yhdysvallat Nicki Minaj Pink Friday [8]
26. helmikuuta Eri esittäjiä Now 37 [9]
5. maaliskuuta Kanada Justin Bieber Never Say Never – The Remixes [10]
12. maaliskuuta Englanti Adele 21 [11] [12]
19. maaliskuuta
26. maaliskuuta Yhdysvallat Lupe Fiasco Lasers [13]
2. huhtikuuta Englanti Adele 21 [14]
9. huhtikuuta Yhdysvallat Chris Brown F.A.M.E. [15]
16. huhtikuuta Yhdysvallat Britney Spears Femme Fatale [16]
23. huhtikuuta Englanti Adele 21 [17]
30. huhtikuuta Yhdysvallat Foo Fighters Wasting Light [18]
7. toukokuuta Englanti Adele 21 [19]
[20] [21]
[22] [23]
14. toukokuuta
21. toukokuuta
28. toukokuuta
4. kesäkuuta
11. kesäkuuta Yhdysvallat Lady Gaga Born This Way [24] [25]
18. kesäkuuta
25. kesäkuuta Englanti Adele 21 [26]
2. heinäkuuta Yhdysvallat Bad Meets Evil Hell: The Sequel [27]
9. heinäkuuta Yhdysvallat Jill Scott The Light of the Sun [28]
16. heinäkuuta Yhdysvallat Beyoncé 4 [29] [30]
23. heinäkuuta
30. heinäkuuta Yhdysvallat Blake Shelton Red River Blue [31]
6. elokuuta Englanti Adele 21 [32]
13. elokuuta Yhdysvallat Eric Church Chief [33]
20. elokuuta Englanti Adele 21 [34]
27. elokuuta Yhdysvallat Jay-Z ja Kanye West Watch the Throne [35] [36]
3. syyskuuta
10. syyskuuta Yhdysvallat Game The R.E.D. Album [37]
17. syyskuuta Yhdysvallat Lil Wayne Tha Carter IV [38] [39]
24. syyskuuta
1. lokakuuta Yhdysvallat Lady Antebellum Own the Night [40]
8. lokakuuta Yhdysvallat Tony Bennett Duets II [41]
15. lokakuuta Yhdysvallat J. Cole Cole World: The Sideline Story [42]
22. lokakuuta Yhdysvallat Scotty McCreery Clear as Day [43]
29. lokakuuta Yhdysvallat Evanescence Evanescence [44]
5. marraskuuta Englanti Adele 21 [45]
12. marraskuuta Englanti Coldplay Mylo Xyloto [46]
19. marraskuuta Kanada Justin Bieber Under the Mistletoe [47]
26. marraskuuta Yhdysvallat Mac Miller Blue Slide Park [48]
3. joulukuuta Kanada Drake Take Care [49]
10. joulukuuta Kanada Michael Bublé Christmas [50] [51]
[52] [53]
17. joulukuuta
24. joulukuuta
31. joulukuuta


Katso myösMuokkaa


LähteetMuokkaa

  1. Week of January 01, 2011 Billboard. (englanniksi)
  2. Week of January 08, 2011 Billboard. (englanniksi)
  3. Week of January 15, 2011 Billboard. (englanniksi)
  4. Week of January 22, 2011 Billboard. (englanniksi)
  5. Week of January 29, 2011 Billboard. (englanniksi)
  6. Week of February 05, 2011 Billboard. (englanniksi)
  7. Week of February 12, 2011 Billboard. (englanniksi)
  8. Week of February 19, 2011 Billboard. (englanniksi)
  9. Week of February 26, 2011 Billboard. (englanniksi)
  10. Week of March 05, 2011 Billboard. (englanniksi)
  11. Week of March 12, 2011 Billboard. (englanniksi)
  12. Week of March 19, 2011 Billboard. (englanniksi)
  13. Week of March 26, 2011 Billboard. (englanniksi)
  14. Week of April 02, 2011 Billboard. (englanniksi)
  15. Week of April 09, 2011 Billboard. (englanniksi)
  16. Week of April 16, 2011 Billboard. (englanniksi)
  17. Week of April 23, 2011 Billboard. (englanniksi)
  18. Week of April 30, 2011 Billboard. (englanniksi)
  19. Week of May 07, 2011 Billboard. (englanniksi)
  20. Week of May 14, 2011 Billboard. (englanniksi)
  21. Week of May 21, 2011 Billboard. (englanniksi)
  22. Week of May 28, 2011 Billboard. (englanniksi)
  23. Week of June 04, 2011 Billboard. (englanniksi)
  24. Week of June 11, 2011 Billboard. (englanniksi)
  25. Week of June 18, 2011 Billboard. (englanniksi)
  26. Week of June 25, 2011 Billboard. (englanniksi)
  27. Week of July 02, 2011 Billboard. (englanniksi)
  28. Week of July 09, 2011 Billboard. (englanniksi)
  29. Week of July 16, 2011 Billboard. (englanniksi)
  30. Week of July 23, 2011 Billboard. (englanniksi)
  31. Week of July 30, 2011 Billboard. (englanniksi)
  32. Week of August 06, 2011 Billboard. (englanniksi)
  33. Week of August 13, 2011 Billboard. (englanniksi)
  34. Week of August 20, 2011 Billboard. (englanniksi)
  35. Week of August 27, 2011 Billboard. (englanniksi)
  36. Week of September 03, 2011 Billboard. (englanniksi)
  37. Week of September 10, 2011 Billboard. (englanniksi)
  38. Week of September 17, 2011 Billboard. (englanniksi)
  39. Week of September 24, 2011 Billboard. (englanniksi)
  40. Week of October 01, 2011 Billboard. (englanniksi)
  41. Week of October 08, 2011 Billboard. (englanniksi)
  42. Week of October 15, 2011 Billboard. (englanniksi)
  43. Week of October 22, 2011 Billboard. (englanniksi)
  44. Week of October 29, 2011 Billboard. (englanniksi)
  45. Week of November 05, 2011 Billboard. (englanniksi)
  46. Week of November 12, 2011 Billboard. (englanniksi)
  47. Week of November 19, 2011 Billboard. (englanniksi)
  48. Week of November 26, 2011 Billboard. (englanniksi)
  49. Week of December 03, 2011 Billboard. (englanniksi)
  50. Week of December 10, 2011 Billboard. (englanniksi)
  51. Week of December 17, 2011 Billboard. (englanniksi)
  52. Week of December 24, 2011 Billboard. (englanniksi)
  53. Week of December 31, 2011 Billboard. (englanniksi)