Luettelo Ben 10 -sarjan hahmoista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Luettelo Ben 10 -sarjan hahmoista sisältää kaikki hahmot, kuten päähenkilöt, ystävät ja viholliset, jotka esiintyvät Ben 10 -sarjassa.

PäähenkilötMuokkaa

Nimi Ensiesiintyminen Ääninäyttelijä Tiivistelmä
Ben And Then There Were 10 #1 (joulukuu 2005) Tara Strong Ben on 10-vuotias ja sarjan päähenkilö, joka löytää Omnitrixin leirintäalueelta. Benillä ei juuri ole supervoimia, mutta ilman Omnitrixin käyttämistäkin hän on aikamoinen sankari. Kun Ben muuttuu alieniksi, hän voi sanoa: "It's Hero Time!" (suom. "Sankarihetki!") Kun Ben epäonnistuu, hän sanoo: "Aw, man!", joka on hänen lempisanontansa. Ben on riitapukari, joka haastaa riitaa ja yrittää yleensä muuttua Four Armsiksi, mutta jaksossa "Hunted" Ben käytti älliään ja päihitti metsästäjät Grey Matterina. Jaksossa "Benwolf" Ben on pihkassa intiaanityttöön nimeltä Kai, mutta hän sai rukkaset.
Gwen And Then There Were 10 #1 (joulukuu 2005) Meagan Smith Gwen on Benin serkku, jonka kanssa Benillä on aina kinaa. Jaksossa "Gwen 10" Gwen saa Omnitrixin, mutta se irtoaa hänen ranteestaan ja se päätyy jonkun toisen käteen. Gwen on hyvin akrobaattinen ja hän on ollut supersankari nimeltä Lucky Girl. Myöhemmin Gwen saa käyttöönsä loitsukirjan, jonka avulla hän pystyy tekemään loitsuja Hexin ja Charmcasterin tapaan.
Max And Then There Were 10 (joulukuu 2005) Paul Eiding Max on 60-vuotias ja Benin ja Gwenin isoisä. Hän tietää enemmän alieneista, ja oli äimänä, kun Ben löysi kellon. Jaksossa "Gwen 10", kun Omnitrix lähti Gwenin ranteesta, se tarttui Maxin ranteeseen. Jaksossa "Truth" Max kertoo, että hän oli intergalaktinen poliisi, "putkimies", ja että Vilgax on hänen vanha vihollisensa.

Ystävät/liittolaiset/sukulaisetMuokkaa

Nimi Ensiesiintyminen Ääninäytteljä Tiivistelmä
Cash And Then There Were 10 #1 (joulukuu 2005) Dee Bradley Baker Cash on Benin koulun kiusaaja, joka ripusti Benin puuhun ensimmäisessä jaksossa. Mutta jakson lopussa Ben kosti tämän tekemällä saman tempun XLR8:nä.
JT And Then There Were 10 #1 (joulukuu 2005) Adam Wylie JT on Cashin ystävä, jolla on silmälasit. Ben ripusti hänetkin puuhun ensimmäisen jakson lopussa.
Kapteeni McShaw The Krakken #3 (tammikuu 2006) Kapteeni Shaw yritti napata Krakken-merihirviön eräältä järveltä, mutta Jonah Melville asettui hänen tielleen. Kun hän luuli napanneensa Krakkenin, hän olikin napannut Ripjawsin.
Aunt Vera Permanent Retirement #4 (tammikuu 2006) Kath Soucie Vera on Benin täti, joka asuu "erämaassa". Vera joutui melkein Limaxien syömäksi, mutta Ben pelasti hänet Heatblastinä.
Tetrax Shard Hunted #5 (tammikuu 2006) Dave Fennoy Tetrax oli vain hetken Benin vihollinen, jonka jälkeen hän kääntyi Vilgaxia vastaan ja alkoi auttaa Beniä. Tetrax on samaa rotua kuin Diamondhead. Elokuvassa "Ben 10: Secret of the Omnitrix" Tetrax kertoo, että hän tuhosi Vilgaxin käskystä omien kaltaistensa kotiplaneetan ja nyt hän katuu sitä, ja siksi taistelee Vilgaxia vastaan.
Lucky Girl Lucky Girl #10 (maaliskuu 2006) Meagan Smith Lucky Girl kantaa mukanaan onnenamulettia, jonka takia hän on onnekas. Lucky Girl on oikeasti Gwen, joka voi saada Lucky Girlin voiman takaisin käyttämällä Bezel-keskuskiveä.
Howell Wainwright A Small Problem #11 (maaliskuu 2006) Dee Bradley Baker
Lt. Steel Framed #16 (toukokuu 2006) Michael Gough Aluksi Steel yritti pysäyttää Kevinin, mutta kävikin Benin kimppuun. Lopulta Lt. Steelille selvisi, että alieneja onkin kaksi, kun Ben ja Kevin taistelivat San Franciscon sillalla. Sen jälkeen Lt. Steelin joukot ampuivat Kevinin alas ja siitä lähtien Steel oli liitossa Benin kanssa.
Teknorg Grudge Match #18 (kesäkuu 2006) Jack Angel Teknorg oli hallitseva mestari taisteluareenalla, jonka Ben ja Kevin voittivat, ja kun Ben jätti hänet eloon, Teknorg vannoi hänelle uskollisuuttaan. Lopulta Teknorg pelasti Benin Kevinin kynsistä ja jäi areenalle taistelemaan Keviniä vastaan.
Ultimos The Galactic Enforcers #19 (kesäkuu 2006) Tom Kane Ultimos on huippuyksilö, joka on Galactic Enforcersien johtaja. Ultimosilla on paljon voimaa ja sen lisäksi hän pystyy lentämään.
Synaptak The Galactic Enforcers #19 (kesäkuu 2006) Greg Ellis Synaptak on leijuva aivo-olento, jolla on psyykkisiä kykyjä. Hän pystyy nostamaan isoja esineitä psyykkisellä voimallaan ja ampumaan sinisiä säteitä. Hän kuuluu myös Galactic Enforcerseihin.
Tini The Galactic Enforcers #19 (kesäkuu 2006) Vanessa Marshall Tini on naispuolinen Tetramand (sama rotu kuin Four Armsilla) ja kaikkein vahvin Galactic Enforcerseista. Four Armsin tapaan Tini pystyy heittämään ja nostamaan raskaita esineitä. Aluksi hän oli pihkassa Four Armsiin ja Synaptak kuulosti mustasukkaiselta...
Gilbert Camp Fear #20 (kesäkuu 2006) Jennifer Hale
Andy Camp Fear #20 (kesäkuu 2006) Kim Mai Guest
Mandy Camp Fear #20 (kesäkuu 2006) Jennifer Hale
Edwin They Lurk Below #23 (heinäkuu 2006) Kath Soucie
Donovan They Lurk Below #23 (heinäkuu 2006) Tom Kane Donovan on Edvinin isoisä ja Maxin vanha ystävä. Hän synnytti 14. lomakylänsä Bermudan kolmioon, mutta alienit kaatoivat sen...
Ben 10,000 Ben 10,000 #27 (marraskuu 2006) Fred Tatasciore Ben 10,000 on tulevaisuuden Ben, joka oli aluksi aika nuija, mutta Ben sai hänet muuttumaan. Ben 10,000:lla on käytössään Master Control ja uusia alieneja, kuten Spitter ja Articguana.
Gwendolyn Ben 10,000 #27 Tara Strong Gwendolyn on tulevaisuuden Gwen, jolla käytössään kaikki Bezelin amuletit (Charms of Bezel). Gwendolyn toi Benin ja Gwenin tulevaisuuteen aikaloitsulla, koska Ben 10,000 tarvitsi asenteenmuutosta.
Elsgood Merry Christmas #30 (joulukuu 2006) Kim Mai Guest
Grandpa Elsgood Merry Christmas #30 (joulukuu 2006) Dee Bradley Baker Elsgoodin vanhempi versio, joka esiintyi jakson lopussa ja vinkkasi Benille silmää...
Wes Greene Benwolf #31 (helmikuu 2007) Miguel Najera
Kai Greene Benwolf #31 (helmikuu 2007) Bettina Bush

VihollisetMuokkaa

Nimi Ensiesiintyminen Ääninäyttelijä Tiivistelmä
Vilgax And Then There Were 10 #1 (joulukuu 2005) Steven Jay Blum Vilgax on Cthulhua muistuttava olento, joka on samalla Benin päävihollinen. Hän on erityisesti häijy intergalaktinen valloittaja, joka on ottanut tehtäväkseen saada käsiinsä Omnitrixin, käyttääkseen sen kykyä luoda kokonaisen armeijan, valloittaakseen kaikki galaksin planeetat.
Dr. Animo Washington B.C. #2 (tammikuu 2006) Dwight Schultz Dr. Animo on hullu tohtori, joka teki mutanttikokeita vallatakseen Washingtonin. Animo sai myös käyttöönsä Benin DNA:ta, jolla hän voi luoda Benin alieneista muodstuneita mutanttieläimiä.
Jonah Melville The Krakken #3 (tammikuu 2006) Robin Atkin Downes Salametsästäjä Jonah metsästää harvinaisia eläimiä ja myy kaapatut eläimet eniten rahaa tarjoavalle asiakkaalle.
Limax Permanent Retirement #4 (tammikuu 2006) Dee Bradley Baker
Kraab Hunted #5 (tammikuu 2006) Billy West Kraab on yksi kolmesta Vilgaxin palkkaamista palkkiometsästäjistä, joka lähetettiin Benin perään nappaamaan hänen Omnitrix. Kraab on kokenut palkkiometsästäjä, joka on enimmäkseen mekaaninen olento.
Sixsix Hunted #5 (tammikuu 2006) Hän on yksi kolmesta Vilgaxin palkkaamista palkkiometsästäjistä, joka lähetettiin Benin perään nappaamaan hänen Omnitrix. Salamurhaajaksi mainittu Sixsixin haarniska sisältää useita aseita.
Tetrax Hunted #5 (tammikuu 2006) Dave Fennoy Hän on yksi kolmesta Vilgaxin palkkaamista palkkiometsästäjistä, joka lähetettiin Benin perään nappaamaan hänen Omnitrix. Palkkasoturina tunnettu Tetrax pitää hallussaan harmaan haarniskan, mustan kypärän ja suuren kiväärin. Hän myös poikkeuksellisesti asettui Vilgaxia vastaan Omnitrixin metsästämisen aikana.
Megawhatts Tourist Trap #6 (helmikuu 2006) Musta ja pieni batterinnäköinen sähkön energialla elävä olento, joka haluaa pitää vain hauskaa ja tehdä piloja ihmisille. Tulevaisuus jaksossa Ben 10 000 on yksi niistä Omnitrixin avaruusolenoista.
Kevin 11 Kevin 11 #7 (helmikuu 2006) Charlie Schlatter Benin yksi päävihollisista on nuori kapinallinen Kevin, jolla on kyky imeä itseensä erilaisia energioita ja kykyjä. Myöhemmin hän muuttui Omnitrixin aiheuttaman onnettomuuden jälkeen kaikkien Omnitrixin muukalaisten risteydeksi. Kevin oli pitkään Vilgaxin apulainen jahdatessaan Omnitrixia muuttuessaan mutantiksi.
Joey The Alliance #8 (helmikuu 2006) Jennifer Hale Joey on naispuolisen aseistetun prätkäjengin ahne ja villi johtaja, jonka Ben pysäytti Fourarmsina. Tappion jälkeen Vilgaxin robotit yhdistivät itsensä Joey kanssa, jonka myötä hänestä tuli kyborgi nimeltä Rojo.
Zombozo Last Laugh #9 (helmikuu 2006) John Kassir Vampyyrinen tapainen pelle, joka käyttää konetta nimeltä 'Psyclown' imeäkseen nauravien ihmisten onnellisuutta ja energiaa.
Hex Lucky Girl #10 (maaliskuu 2006) Khary Payton Taikuri, joka on enemmän Gwenin vihollinen, kuin Benin hallitsee viisi taianomaista kykyä; kohota ilmaan, tulen luominen, jälleen syntyminen, salamojen luomisen ja onnen. Näitä kaikkia kutsutaan Charms of Bezeliksi. Hex yritti varastaan muinaisen loitsukirjan nimeltä the Archamada Book of Spells.
Enoch A Small Problem #11 (maaliskuu 2006) Richard Doyle Enoch johtaa The Forever Knights nimistä salaista yhteisöä, jotka keräilevät muukalaisten teknologiaa.
Clancy Side Effects #12 (maaliskuu 2006) Nicholas Guest Clancy on sini-ihoinen mies, jolla on kyky hallita kaikenlaisia hyönteisiä. Hänen silmänsä hohtavat käyttäessään yliluonnollisia voimiaan.
Phil Truth #14 (toukokuu 2006) Robert Patrick Phil oli Maxin vanha putkimiestyöpari, mutta hän kääntyi viholliseksi, kun Max huomasi, että hän oli varastanut Null Void-projektorin. Lopulta Grey Matter vangitsi hänet Null Voidiin.
Slix Vidmong Grudge Match #18 (kesäkuu 2006) Armin Shimerman Robotti, joka kaappasi Benin ja Kevinin taisteluareenalle.
Vulkanus The Galactic Enforcers #19 (kesäkuu 2006) John DiMaggio Vulkanus toimi SixSixin kanssa yrityksessään räjäyttää Linnunrata. Vulkanus näyttää olennolta, jolle on kasvanut sarvet leukaan. Vulkanus on erittäin tyhmä ja vahva ja rodultaan Detrovite.
Charmcaster Tough Luck #22 (heinäkuu 2006) Kari Wahlgren Charmcaster on Hexin veljentytär, joka setänsä tavoin käyttää taikuutta aseenaan. Toisin kuin Hex Charmcaster käyttää taikasauvan sijasta kassia, jossa on muun muassa taianomaisia räjähteitä ja savieläimiä.
Ghostfreak Ghostfreaked Out #24 (heinäkuu 2006) Steven Jay Blum Alun perin Benin yksi Omnitrixin muodoista, joka onnistui vapautumaan rannekkeesta. Se yritti vallata Benin kehon tullakseen jälleen olevaiseksi. Epäonnistuessaa tässä, Ghostfreak pakotti Acid Breathin, Thumbskullin ja Frightwigin auttamaan häntä valtaamaan Benin kehon. Samalla hän otti haltuunsa Thumbskullin kehon jahdatessaan Benia. Benin voittaessa Ghostfreakin hän ei ole sen jälkeen käyttänyt kyseistä muotoa.
Sublimino Midnight Madness #28 (joulukuu 2006) Richard Horvitz Sublimino on hypnotisoija, joka sai Benin valtaansa ja käytti Diamondheadia, Upgradea ja Heatblastiä tekemään jätti-kellon saadakseen kansan valtaansa.
Kenko Game Over #32 (helmikuu 2007) Clancy Brown Kenko on Sumo Slammer-pelin pahis, jonka Ben ja Gwen kohtasivat pelin sisällä. Kenko yrittää saada Upgraden itselleen, jotta hän pääsisi oikeaan maailmaan valloittamaan sen.
Kane North Super Alien Hero Buddy Adventures #33 (maaliskuu 2007) John Cygan Kenguru-kommandon kaksoisveli, joka halusi kostaa veljelleen siitä, että hän omii kaiken kunnian. Tuottaja Deanille hän haluaa kostaa siksi, koska hän oli oikea Super Alien Hero Buddy Adventuresin luoja.