Avaa päävalikko

Kimmo Otsamo (18. huhtikuuta 1963 Oulu30. elokuuta 1992 Lahti) oli suomalainen näyttelijä. Hän näytteli muun muassa elokuvissa Da Capo, Fakta homma ja televisioelokuvassa Me olemme viisi ystävää.

Otsamo tunnetaan myös Fakta homma -televisiosarjan sketsistä ”Eestiläinen taulukauppias”, jossa hän näytteli virolaista taulukauppias Bruno Kopsusta. Hän näytteli samaa hahmoa elokuvassa Fakta homma.

FilmografiaMuokkaa

  • Pääosassa Jouko Turkka (1984) televisiodokumentti
  • Musta tuntuu (1985) televisiosarja
  • Kaivatut (1985) lyhyt fiktio
  • Da Capo (1985)
  • Fakta homma (1986) televisiosarja
  • Baby Love (1986) televisioelokuva
  • Tähti ja koivu (1986) lyhyt fiktio
  • Leonardon ikkunat (1986) televisioelokuva
  • Fakta homma (1987)
  • Me olemme viisi ystävää (1989) televisioelokuva
  • Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva (1990)

LähteetMuokkaa

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.