Infernum

puolalainen yhtye

Infernum on Puolan Wrocławissa vuonna 1992 perustettu black metal -yhtye.

Infernum
Tiedot
Toiminnassa 1992
Tyylilaji black metal
Kotipaikka Puola Wrocław, Puola
Jäsenet

Exterminus
Wolf
Tom Balrog

Entiset jäsenet

Grzegorz Jurgielewicz
Rob Darken
Maciej "Capricornus" Dąbrowski
Charon
Necromanticus

Levy-yhtiö

Witching Hour Production
Astral Wings Records
Sound Riot Records

Infernumin ensimmäinen demo oli The Dawn Will Never Come (1993). Muutaman kuukauden päästä julkaistiin toinen, Damned Majesty. Vuonna 1994 ilmestyi ensimmäinen täyspitkä albumi Taur-Nu-Fuin. Sittemmin yhtyeen aktiivisuus hiipui, mutta se perustettiin uudelleen 2002.

Laulaja-kitaristi Grzegorz Jurgielewicz teki itsemurhan huhtikuussa 2004. Yhtye päätti kuitenkin jatkaa. Se solmi lokakuussa 2005 levytyssopimuksen Sound Riot Recordsin kanssa, ja helmikuussa 2006 ilmestyi uusi albumi The Curse.

JäsenetMuokkaa

NykyisetMuokkaa

EntisetMuokkaa

  • Grzegorz Jurgielewicz "Anextiomarus" - Säveltäjä, laulu, kitara (1992-2004) (Graveland)
  • "Rob Darken" - kosketinsoittimet (session) (1993-1996)
  • "Capricornus" - rummut (1994-1996)
  • "Charon" - rummut (2002-2009)
  • "Necromanticus" - kitara (2002-2009)

DiskografiaMuokkaa

StudioalbumitMuokkaa

  • Taur-Nu-Fuin (1994)
  • When The Light Has Died (1995) (puutteellinen märkiä)
  • The Curse (2006)

DemotMuokkaa

  • The Dawn Will Never Come (1993)
  • Damned Majesty (1993) Witching Hour Production

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.