Avaa päävalikko

In Extremo on saksalainen folk metal -yhtye. Se on saanut musiikkiinsa vaikutteita metallimusiikin lisäksi keskiajan musiikista. Yhtye käyttää kappaleissaan usein vanhoja soittimia, kuten säkkipillejä, harppua, kampiliiraa ja skalmeijaa.

In Extremo
In Extremo band.jpg
Tiedot
Toiminnassa 1996
Tyylilaji folk metal
Kotipaikka Berliini, Saksa
Laulukieli saksa
Jäsenet

Michael Robert Rhein
Sebastian Oliver Lange
Kay Lutter
Reiner Morgenroth
André Strugala
Marco Ernst-Felix Zorzytzky
Boris Pfeiffer

Levy-yhtiö

Vielklang Musikproduktion
Metal Blade Records
Universal Music

Aiheesta muualla
www.inextremo.de
In Extremo, Zelt Musik Festival 2018 Freiburg, Saksa.

In Extremo perustettiin Berliinissä vuonna 1996. Yhtyeen viimeisin albumi, Sterneneisen, ilmestyi helmikuussa 2011. Levyltä on toistaiseksi julkaistu yksi single, Zigeunerskat.

JäsenetMuokkaa

DiskografiaMuokkaa

StudioalbumitMuokkaa

  • In Extremo Gold (1997)
  • Hameln (1998)
  • Weckt die Toten (1998)
  • Verehrt und Angespien (1999)
  • Sünder ohne Zügel (2001)
  • 7 (2003)
  • Mein Rasend Herz (2005)
  • Sängerkrieg (2008)
  • Sterneneisen (2011)
  • Kunstraub (2013)
  • Quid Pro Quo (2016)

LivealbumitMuokkaa

  • Die Verrückten sind in der Stadt (1998)
  • Live 2002 (2002)
  • Raue Spree 2005 (2006)
  • Sängerkrieg Akustik Radio Show (live) (2008)
  • Am Goldenen Rhein (live) (2009)

KokoelmatMuokkaa

  • Kein Blick Zürück (2006)
  • 20 Wahre Jahre (2015)
  • 40 wahre Lieder – The Best Of (2017)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.