Cavus

suomalainen yhtye

Cavus on suomalainen black metal -yhtye, joka on perustettu Porvoossa vuonna 2007. Yhtyeen esikoisalbumin Fester and Putrefy julkaisi ranskalainen Listenable Records -levy-yhtiö vuonna 2010, minkä jälkeen Cavus kiersi Eurooppaa norjalaisen Gorgoroth-yhtyeen kanssa.

Cavus
Tiedot
Toiminnassa 2007– 
Tyylilaji Black metal
Kotipaikka Suomi Porvoo, Suomi
Laulukieli englanti
Jäsenet

W, laulu
JK, kitara
BP, kitara
ARG, basso
TTT, rummut

Levy-yhtiö

Listenable Records, 2010–

Aiheesta muualla
Kotisivut

Cavus on soittanut muun muassa Solstafir, Mayhem ja Behexen -yhtyeiden kanssa.

DiskografiaMuokkaa

Musiikkivideot
  • With Blood and Steel  (2010)
  • Death Rattle  (2011)

JäsenetMuokkaa

  • W – laulu (2008–2015)
  • JK – kitara (2008–)
  • BP – kitara, laulu (2008–)
  • ARG – basso (2008–)
  • TTT – kitara (2008–)

Aiheesta muuallaMuokkaa