Avaa päävalikko

Byz (oik. Jorma Andreas Byström, s. 27. toukokuuta 1984) on ruotsalainen hip-hop -artisti Salasta. Hän aloitti uransa vuonna 1999 liittymällä Inte helt oskyldiga -nimiseen ryhmään. Byz julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa There Is Still A Party Going On vuonna 2003.

Jorma Andreas Byström
Henkilötiedot
Syntynyt 27. toukokuuta 1984 (ikä 35)
Muusikko
Taiteilijanimi Byz
Aktiivisena 1999-
Tyylilajit hip hop, rap
Aiheesta muualla
byz.se

Vuonna 2004 hän suunnitteli lopettavansa musiikkiuransa, mutta päättikin jatkaa ja julkaisi toisen sooloalbuminsa From Here To Somewhere samana kesänä. Vuonna 2005 Byz julkaisi ensimmäisen ruotsinkielisen albuminsa Når botten i toppen av en sjuttis. Hänestä tuli nopeasti hyvin suosittu nuorison keskuudessa.

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • 2001 - Vadå (mukana Inte helt oskyldiga)
  • 2003 - There is still a party going on
  • 2004 - From here to somewhere
  • 2005 - Når botten i toppen av en sjuttis
  • 2007 - Fett av dig
  • 2009 - Ser det ut som jag bryr mig

SingletMuokkaa

  • 2006 - "Karatefylla"
  • 2007 - "Do you wanna fuck"
  • 2007 - "The party is in you"
  • 2007 - "Prostitute"
  • 2007 - "Hey där"
  • 2007 - "Moorebruden"
  • 2007 - "October Love"

LähteetMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.