Billy Eichner

Billy Eichner (s. 18. syyskuuta 1978) on yhdysvaltalainen koomikko, näyttelijä ja tuottaja. Hänet tunnetaan luomastaan sarjasta Billy on the Street, joka ilmestyy yhdysvaltalaisella kaapelikanava TruTV:llä.

Billy Eichner
Eichner toukokuussa 2014.
Eichner toukokuussa 2014.
Henkilötiedot
Syntynyt 18. syyskuuta 1978 (ikä 42)
New York City, New York, Yhdysvallat
Kansalaisuus yhdysvaltalainen
Ammatti koomikko, näyttelijä, tuottaja
Näyttelijä
Aktiivisena 2005-
Merkittävät roolit Timon (Leijonakuningas)
Aiheesta muualla
IMDb

YksityiselämäMuokkaa

Eichner eli lapsuutensa Queensin Forest Hillsissä[1] juutalaisessa perheessä.[2] Hän valmistui Stuyvesantin high schoolista vuonna 1996 ja Northwestern-yliopistosta vuonna 2000.[3] Näyttelijä Robin Lord Taylor oli hänen huonetoverinsa yliopistossa ollessaan.[4] Eichner on kertonut olevansa homoseksuaali, sekä kannattavansa demokraattista puoluetta.[5]

FilmografiaMuokkaa

Vuosi Elokuva / TV-sarja Rooli Huomautuksia
2008 Tapahtui Vegasissa bändin johtaja
2010 The Charlie Sheen Is Too Damn High Timmy McMillan lyhytelokuva
2011-17 Billy on the Street omana itsenään juontaja
2013 Glitter and Ribs Taylor Swift lyhytelokuva
2013-2015 Puisto-osasto Craig Middlebrooks
2013-2018 Bob's Burgers hra. Ambrose (ääni)
2014 Madagascarin pingviinit reportteri (ääni)
2014 Millerit Leon 1 jakso
2014 Kolme miestä ja tyttö Barry 1 jakso
2015-17 Difficult People Billy Epstein
2016 Angry Birds -elokuva kokkipossu
2016 Naapurit 2 Oliver Studebaker
2016 Last Week Tonight with John Oliver omana itsenään 1 jakso, vieraana
2016 Unbreakable Kimmy Schmidt omana itsenään
2016 Hairspray Live! Rob Barker televisiospesiaali
2017-19 Friends From College tri. Felix Forzenheim
2017 Carpool Karaoke: The Series omana itsenään 1 jakso, vieraana
2017 American Horror Story: Cult Harrison Wilton
2018 Most Likely To Murder Speigel
2018 Huippu- drag queen haussa omana itsenään 1 jakso, vierailevana tuomarina
2018 American Horror Story: Apocalypse Brock
2018 Simpsonit Billy (ääni) 1 jakso
2018 Family Guy omana itsenään (ääni) 1 jakso
2019 Leijonakuningas Timon (ääni)
2019 Noelle Gabriel Kringle
2019 Vihreitä munia ja kinkkua hra. Bigman (ääni) 1 jakso

LähteetMuokkaa

  1. Kamp, David: Billy Eichner Is Only Shouting Because New York Is So Loud VanityFair. 5.10.2015. Viitattu 30.12.2019. (englanniksi)
  2. Kensky, Eitan: Billy Eichner Is The Funniest Man on The Internet Forward. 14.3.2013. Viitattu 30.12.2019. (englanniksi)
  3. Billy Eichner Biography TV Guide. Viitattu 30.12.2019. (englanniksi)
  4. Oliver, Isaac: Billy Eichner and Robin Lord Taylor, Living Out Proud (and Quietly) The New York Times. 1.9.2017. Viitattu 30.12.2019. (englanniksi)
  5. Openly Gay Billy Eichner's Partner: Who Is The Comedian Dating? Hollywood Mask. 23.4.2019. Viitattu 30.12.2019. (englanniksi)