Avaa päävalikko

TaustaaMuokkaa

Granfelt aloitti soittamisen 11-vuotiaana kellaribändeissä kotiseudullaan Kauniaisissa. Kouluaikoinaan hän myös tutustui Tipe Johnsoniin, josta tuli myöhemmin tärkeä bändikaveri Gringos Locosissa ja myöhemmin Leningrad Cowboys'issa. Granfelt on arvostettu melodisen ja bluesahtavan rockin taitaja.kenen mukaan?

Musiikillisiksi vaikuttajikseen Granfelt nimeää: Jimi Hendrix, Jeff Beck, Robin Trower, Eric Clapton, Gary Moore, Pat Travers ja Pat Thrall.

Granfeltin suosikkikitaramalli on aina ollut Fender Stratocaster. Hänen tavaramerkkejään on käyttää Stratocasterin tallamikrofonina humbucker-tyylistä kaksikelaista mikrofonia.

Musiikkitoiminnan lisäksi Granfelt toimii kitaravahvistimien maahantuojana.

Granfeltillä on musta vyö brasiliaisessa ju-jutsussa ja toisen asteen musta vyö karatessa.

Vaikuttanut kokoonpanoissaMuokkaa

DiskografiaMuokkaa

Los Bastardos FinlandesesMuokkaa

  • Saved By Rock'n'Roll – 2011 100% Record Company

Ben Granfelt (Band)Muokkaa

  • The Truth – 1994 Megamania
  • Radio Friendly – 1996 Megamania
  • LIVE – 1997 Megamania
  • E.G.O – 1999 Megamania
  • All I Want To Be – 2001 Megamania
  • The Past Experience – 2004 Megamania
  • Live Experience – 2006 Bonnier/Amigo
  • Sum of Memories – 2006 Bonnier/Amigo
  • Notes From The Road – 2007 Bonnier/Amigo
  • Kaleidoscope – 2009 Windseekers
  • Melodic Relief – 2012 Sprucefield
  • Time Flies When You're Playing The Guitar – 2016 Sprucefield
  • Another Day – 2016 Tuohi Records

Gringos LocosMuokkaa

FilmografiaMuokkaa

LähteetMuokkaa