Ayla Brown

yhdysvaltalainen koripalloilija
Ayla Brown

Ayla Marie Brown (s. 28. heinäkuuta 1988) on yhdysvaltalainen poplaulaja. Hän syntyi Wrenthamissa, Massachusettsissa, osavaltiollisen senaatin tulevan republikaanijäsen Scott Brownin ja televisiopersoona Gail Huffin tyttärenä. Hänellä on sisar Arianna.

Brown kilpaili American Idolin viidennellä tuotantokaudella, mutta putosi 9. maaliskuuta 2006. Laulut, jotka hän tulkitsi kilpailussa, olivat "Reflection" (Christina Aguilera), "I Want You to Need Me" (Céline Dion) ja "Unwritten" (Natasha Bedingfield). Brownin debyyttialbumi Forward julkaistiin lokakuussa 2006; singleinä ilmestyivät "I Know You Better", "I Quit", "Forward" ja "Falling Into You".

Brown on menestynyt koripalloilijana lukiossaan (Noble and Greenough School, valm. 2006) ja sittemmin yliopistossaan Bostonissa.

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • Forward (2006)
  • Ayla Brown Live! (2009)
  • Circles – EP (2010)
  • Ayla Brown (2012)
  • Heroes & Hometowns (2012)
  • Let Love in (2015)

SingletMuokkaa

  • Know You Better (2006)
  • I Quit (2006)
  • Forward (2007)
  • Falling Into You (2007)
  • Pick it Up (2010)
  • Goodbye For Good (2011)
  • Pride of America (2012)
  • Let Love in (2015)
Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.