Young Thug

yhdysvaltalainen rap-artisti

Jeffery Lamar Williams (s. 16. elokuuta 1991 Atlanta, Georgia, Yhdysvallat), joka tunnetaan taiteilijanimiltään Young Thug ja SEX,[1][2] on yhdysvaltalainen rap-artisti, laulaja, lauluntekijä ja musiikkituottaja. Erikoisesta laulamistyylistään ja muodistaan tunnettu Young Thug sai ensimmäistä kertaa kuuluisuutta tehdessään musiikkia yhteistyönä rap-artistien Rich Homie Quanin, Birdmanin, Cash Outin, Shawty Lo’n ja Gucci Manen kanssa. Hän alkoi julkaisemaan mixtapeja vuodesta 2011 lähtien, ensimmäisen ollessa I Came from Nothing. Vuoden 2013 alussa hän allekirjoitti levytyssopimuksen Gucci Manen 1017 Records -levy-yhtiön kanssa.[3]

Young Thug
Young Thug vuonna 2018
Young Thug vuonna 2018
Henkilötiedot
Koko nimi Jeffery Lamar Williams
Syntynyt 16. elokuuta 1991 (ikä 28)
Atlanta, Georgia, Yhdysvallat
Ammatti rap-artisti, laulaja, lauluntekijä, musiikkituottaja
Muusikko
Taiteilijanimi Jeffery
No, My Name Is Jeffery
SEX
Young Thug
Laulukielet englanti
Aktiivisena 2009–
Tyylilajit hip hop, trap, pop
Levy-yhtiöt 1017, 300, Atlantic, YSL
Aiheesta muualla
Kotisivut

DiskografiaMuokkaa

StudioalbumitMuokkaa

  • So Much Fun (2019)
  • Punk (2019)

Kokoelma-albumitMuokkaa

  • Slime Language (2018)

MixtapetMuokkaa

  • I Came from Nothing (2011)
  • I Came from Nothing 2 (2011)
  • I Came from Nothing 3 (2012)
  • 1017 Thug (2013)
  • Black Portland (Bloody Jayn kanssa) (2014)
  • Young Thugga Mane La Flare (Gucci Manen kanssa) (2014)
  • World War 3D: The Purple Album (Gucci Mane featuring Young Thug) (2014)
  • 1017 Thug 2 (2014)
  • 1017 Thug 3: The Finale (2014)
  • Tha Tour, Pt. 1 (2014)
  • Barter 6 (2015)
  • Slime Season (2015)
  • Slime Season 2 (2015)
  • I’m Up (2016)
  • Slime Season 3 (2016)
  • Jeffery (2016)
  • Beautiful Thugger Girls (2017)
  • Super Slimey (Futuren kanssa) (2017)
  • Slime Season 4 (2017)

EP:tMuokkaa

  • Young Martha (Carnagen kanssa) (2017)
  • Hear No Evil (2018)
  • On the Rvn (2018)

LähteetMuokkaa

  1. Britton, Luke Morgan: Young Thug announces ridiculous name change NME. 20.2.2018. Viitattu 7.3.2018. (englanniksi)
  2. Penrose, Nerisha: Young Thug Has Changed His Name to 'SEX' Billboard. 20.2.2018. Viitattu 7.3.2018. (englanniksi)
  3. Graham, Nadine: Young Thug Is Still Signed to 1017 Brick Squad/Atlantic, Says Source Billboard. 7.3.2014. Viitattu 7.3.2018. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa