Avaa päävalikko
Varjokuva
Tämä artikkeli käsittelee yhtyettä. Siluettikuvasta kertoo toinen artikkeli.

Varjokuva on suomalainen yhtye joka on kotoisin Yläneeltä.[1] Nykyään yhtye kiertää tanssilavoja nimellä Kyösti Mäkimattila & Varjokuva.

KokoonpanoMuokkaa

  • Kyösti Mäkimattila -laulu (rummut 2002-2013)
  • Rami Hänninen - kitarat, banjo ja laulu
  • Juho Kulmala - bassot ja laulu
  • Turo Lento - kitarat, haitari ja laulu
  • Heikki Sandrén - rummut
  • Juha Maunu - koskettimet ja laulu
  • Otto Toivonen - Ääni ja valo

DiskografiaMuokkaa

  • 2006 - Sua odotan, CDS
  • 2006 - Kesämuisto, promoCDS
  • 2007 - Varjokuva, CD
  • 2008 - Savukuva, promoCDS
  • 2008 - Toinen tie, CD
  • 2009 - Tanssit talolla, promoCDS
  • 2010 - Monta polkua, CD
  • 2012 - Extrapallo, Mr. Breathless & Varjokuva, CDS
  • 2012 - Live at Parola, Mr. Breathless & Varjokuva, CD
  • 2013 - Mekka
  • 2014 - Tähti, Kyösti Mäkimattila & Varjokuva
  • 2016 - Varjoista valoihin, Kyösti Mäkimattila & Varjokuva, CD

LähteetMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa