Turvakytkin (yhtye)

suomalainen yhtye

Turvakytkin on vuonna 2001 perustettu kristillistä pop- ja rock-musiikkia soittava yhtye, joka on julkaissut kolme kokopitkää levyä. Vuonna 2005 Turvakytkin jäi määrittelemättömän pituiselle tauolle.[1] Turvakytkin toimi Suomen Raamattuopiston nuorisotyön yhteydessä.

Turvakytkin esiintyi pääasiassa seurakuntien järjestämissä tilaisuuksissa ja erilaisissa kristillisissä nuorisotapahtumissa, kuten Maata Näkyvissä -festareilla.

Turvakytkimen jäätyä tauolle yhtyeen laulaja-lauluntekijä Tommi Kalenius on jatkanut musiikin tekemistä soolouralla sekä trio-kokoonpanossa[1].

KokoonpanoMuokkaa

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • Löysit minut (2002)
  • Hetki (2003)
  • Maailma ja minä (2005)[2]

Sinkut ja EP:tMuokkaa

  • Kadut kaupungin (2002)
  • Muuttolintu (2002)

LähteetMuokkaa

  1. a b Avioeron kokenut Tommi Kalenius www.seurakuntalainen.fi. Viitattu 13.7.2020.
  2. Turvakytkin discogs.com. Viitattu 13.7.2020. (englanniksi)
Tämä musiikkiin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.