Avaa päävalikko
Tisca Chopra

Tisca Chopra on intialainen televisio-, teatteri-, ja elokuvanäyttelijä.

FilmografiaMuokkaa

Vuosi Elokuva Rooli Huom.
1993 Platform Tina
15th August
1994 Bali Umar ko Salaam Nikita "Nikki"
1995 Taqdeerwala Lata
Gunehgar Priya
2000 Karobaar: The Business of Love Neelam Mehta
2004 Hyderabad Blues 2 Menaka
Sau Jhooth Ek Sach Anjali
2007 Cape Karma Kamini
Taare Zameen Par Maya Awasthi
2008 Mayabazar Neena
2009 Firaaq Anuradha Desai
2010 Mirch Seema
2011 Dil Toh Baccha Hai Ji Anushka Narang
404 Dr Mira
Love Breakups Zindagi Sheila
Khushiyaan Julie Verma
2012 OMG: Oh My God! The Anchor
10 ml Love Roshini
Qissa
2013 Ankur Arora Murder Case kuvauksessa

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:Tisca Chopra