Tisca Chopra

Tisca Chopra (s. 1. marraskuuta 1973 Kasauli, Himachal Pradesh) on intialainen televisio-, teatteri-, ja elokuvanäyttelijä.

Tisca Chopra
Tisca Chopra vuonna 2018.
Tisca Chopra vuonna 2018.
Henkilötiedot
Syntynyt 1. marraskuuta 1973 (ikä 46)
Kasauli, Himachal Pradesh, Intia
Ammatti näyttelijä
Puoliso Sanjay Chopra
Lapset 1
Aiheesta muualla
IMDb

FilmografiaMuokkaa

Vuosi Elokuva Rooli Kieli Muuta
1993 15 August Kiran Hindi
Platform Tina Hindi
I Love India Priya Tamili
1994 Bali Umar Ko Salam Nikitha Hindi
1995 Gunehgaar Priya Hindi
Taqdeerwala Lataa Hindi
1998 Dandnayak Priya Hindi
2000 Karobaar: The Business of Love Neelamv Hindi
2004 Hyderabad Blues 2 Menaka Hindi/telugu/englanti
2007 Taare Zameen Par Maya Awasthy Hindi Parhaan naissivuosan Stardust Awards -palkinto
Cape Karma Kamini Englanti
2008 Firaaq Anuradha Desai Hindi
Mayabazar Annie Malajalam
2010 10 ml Love Roshni Hindi
Khushiyaan Julie Verma Punjabi
2011 Dil Toh Baccha Hai Ji Anushka ”Anu” Narang Hindi
Love Breakups Zindagi Sheila Thappar Hindi
2012 OMG: Oh My God! Haastattelija Hindi
2013 Ankur Arora Murder Case Nanditha Arora Hindi
Qissa Mehar Punjabi
2015 Rahasya Dr. Arthi Mahajan Hindi Parhaan negatiivisen roolin BIG Star Entertainment Awards -palkinto
Nirnnayakam Sreeprada Malajalam
Highway Näyttelijä Marathi
Bruce Lee – The Fighter Malini Telugu
2016 Ghayal Once Again Sheethal Bansal Hindi
Sardaar Gabbar Singh Geetha Devi Telugu
2017 The Hungry Tulsi Joshi Hindi
2018 3 Dev Savitri Hindi
Bioscopewala Wahida Hindi
Lashtam Pashtam Siddhantin äiti Hindi
2019 Good Newwz Dr. Sandhya Joshi Hindi

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:Tisca Chopra
Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.