Tepa Lukkarinen

suomalainen muusikko

Teuvo "Tepa" Lukkarinen (s. 1959)lähde? on kemiläinen laulaja ja lauluntekijä. Lukkarinen on kitaristi, laulaja, trubaduuri ja musiikkialan yrittäjä.

Lukkarinen on julkaissut De Soto -orkesterin kanssa neljä täysipitkää albumia. De Soton lisäksi hän on kitaristina Arwid W. & Arabian Kuu yhtyeessä. Hän säestää muun muassa Maya Paakkaria The Grand men -kokoonpanossa sekä esiintyy trubaduurina. Hän soittaa Jope Ruonansuun ja CMX:n ensimmäisillä albumeilla.[1][2][3]

Lukkarinen on toiminut myös äänittäjänä, ääniteknikkona mm: Mark Harman, Sue Moreno, Robert Gordon.

DiskografiaMuokkaa

  • My Thang (1991)
  • Friday Night (1994)
  • Party Time (1998)
  • Upright&Frozen Alive (2009)
  • Rocky Road (2019)

LähteetMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa

https://www.tepalukkarinen.com/

Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.