Avaa päävalikko

Sarah Drew

yhdysvaltalainen näyttelijä

Sarah Drew (s. 1. lokakuuta 1980 Charlottesville, Virginia) on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hän on tullut tunnetuksi näyteltyään televisiosarjoissa Everwood vuosina 2004–2006 ja Greyn anatomia vuodesta 2009 lähtien.

Sarah Drew
Sarah Drew vuonna 2012.
Sarah Drew vuonna 2012.
Henkilötiedot
Koko nimi Sarah Drew
Syntynyt 1. lokakuuta 1980 (ikä 38)
Charlottesville, Virginia, Yhdysvallat
Ammatti näyttelijä
Puoliso Peter Lanfer (2002–)
Näyttelijä
Merkittävät roolit Hannah Rogers
(Everwood)
April Kepner
(Greyn anatomia)
Aiheesta muualla
IMDb

YksityiselämäMuokkaa

Drew vietti lapsuutensa Stony Brookissa, New Yorkissa. Hänen äitinsä oli tieteenopettaja ja isänsä pastori. Hänen pikkuserkkunsa on näyttelijä Benjamin McKenzie. Hän aloitti näyttelemisen koulunäytelmissä ja kesäteatterissa.

Vuonna 2002 Drew valmistui Virginian yliopistosta. Nykyisin hän asuu miehensä Peter Lanferin kanssa Los Angelesissa.

FilmografiaMuokkaa

Vuosi Nimi Rooli Muuta
1997–2001 Daria Stacy Rowe televisio, 26 jaksoa
2000 Is It Fall Yet? Stacy Rowe animaatio
2002 Is It College Yet? Stacy Rowe animaatio
2003 Radio Mary Helen elokuva
2004 Wonderfalls Bianca Knowles televisio, 1 jakso
2004–2006 Everwood Hannah Rogers televisio, 38 jaksoa
2005 The Baxter Serena elokuva
2006 Locked Upstairs Jo elokuva
Todistettavasti syyllinen Jenny 1958 televisio, 1 jakso
2007 Kova laki: Erikoisyksikkö Becca Rise televisio, 1 jakso
The Violin Judit elokuva
American Pastime Katie elokuva
2008 Näkijä Suzie Keener televisio, 2 jaksoa
Rakkauden anatomia Judy televisio, 2 jaksoa
2008–2009 Mad Men Kitty Romano televisio, 4 jaksoa
2008 Wieners Karen elokuva
Privileged Caryn televisio, 1 jakso
Hallmark Hall of Fame Nancy Lazarus televisio, 1 jakso
2009 Inside the Box Molly elokuva
Num3rot Piper St. John televisio, 1 jakso
In Plain Sight Rachel Rosenzweig televisio, 1 jakso
Castle Chloe televisio, 1 jakso
Glee Suzy Pepper televisio, 1 jakso
2009– Greyn anatomia April Kepner televisio, 57+ jaksoa
2010 Supernatural Nora televisio, 1 jakso
Miami Medical Emily televisio, 1 jakso
Tug Ariel elokuva
2014 Mom's night out Allyson elokuva

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.