Relient K on yhdysvaltalainen kristillinen pop-punkyhtye Cantonista, Ohiosta. Yhtye on tunnettu omaperäisten ja absurdien lyriikkojen yhdistämisestä vakavampiin kristillisiin teemoihin ja sen musiikki on saavuttanut huomiota myös sekulaarisessa musiikkikentässä. Suomessa yhtye tunnetaan miltei ainoastaan kristillisissä piireissä. Parhaimmillaan Relient K on kivunnut Yhdysvaltain levylistalla 15. sijalle Mmhmm-albumillaan vuonna 2004 ja 6. sijalle Five Score and Seven Years Ago -albumillaan vuonna 2007. Two Lefts Don't Make a Right...but Three Do -levy oli myös Grammy-ehdokkaana parhaan kristillisen rock-albumin sarjassa vuonna 2003.

Relient K
Relient K Clevelandissa 2007
Relient K Clevelandissa 2007
Tiedot
Toiminnassa 1998– 
Tyylilaji pop-punk, vaihtoehtorock, kristillinen rock
Kotipaikka Yhdysvallat Canton, Ohio, Yhdysvallat
Laulukieli englanti
Jäsenet

Matthew Thiessenlaulu, kitara, piano
Matthew Hoopeskitara, taustalaulu
John Warnebasso, taustalaulu
Jon Schneckkitara, banjo, taustalaulu
Ethan Luckrummut

Aiheesta muualla
Kotisivut

JäsenetMuokkaa

Nykyiset jäsenetMuokkaa

  • Matthew Thiessen − laulu, kitara, piano (1998− )
  • Matthew Hoopes − kitara, taustalaulu (1998− )
  • John Warne − basso, taustalaulu (2004− )
  • Jon Schneck − kitara, banjo, taustalaulu (2005− )
  • Ethan Luck - rummut, taustalaulu (2008− )

Entiset jäsenetMuokkaa

  • Todd Frascone − rummut (1998)
  • Stephen Cushman − rummut, taustalaulu (1998−2000)
  • Jared Byers − rummut (2000)
  • Brent Schoneman − rummut (2000)
  • Brian Pittman − basso (1998−2004)
  • Dave Douglas − rummut, taustalaulu (2000−2007)

KiertuejäsenetMuokkaa

DiskografiaMuokkaa

StudioalbumitMuokkaa

  • Relient K (2000)
  • The Anatomy of the Tongue in Cheek (2001)
  • Two Lefts Don't Make a Right...but Three Do (2003)
  • Mmhmm (2004)
  • Five Score and Seven Years Ago (2007)
  • Let It Snow, Baby... Let It Reindeer (joulualbumi) (2007)
  • Forget and Not Slow Down (2009)
  • Is For Karaoke (2011)
  • Collapsible Lung (2013)
  • Air for Free (2016)

EP:t ja B-puoletMuokkaa

  • All Work & No Play (1998)
  • 2000 A.D.D. (2000)
  • The Creepy EP (2001)
  • Employee of the Month EP (2002)
  • The Vinyl Countdown (2003)
  • Deck the Halls, Bruise Your Hand (2003)
  • Apathetic EP (2005)
  • Must Have Done Something Right EP (2007)
  • The Bird and the Bee Sides/The Nashville Tennis EP (2008)

LähteetMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa

 
Wikimedia Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta Relient K.