Pulsedriver

saksalainen DJ ja musiikkituottaja

Pulsedriver (oik. Slobodan Petrovic Jr., s. 22. helmikuuta 1974 Schleswig-Holstein, Saksa) on saksalainen DJ ja musiikkituottaja.[1]

Slobodan Petrovic Jr.
Henkilötiedot
Syntynyt22. helmikuuta 1974 (ikä 47)
Ammatti DJ, tuottaja
Muusikko
Taiteilijanimi Tibby, Aqualoop, Pulsedriver
Aktiivisena 1989–
Tyylilajit eurodance, pop

UraMuokkaa

Petrovicin ura alkoi 1980-luvun lopulla klubeista ja erilaisista nuorisojuhlista, joissa hän toimi DJ:nä. 1990-luvulla hän siirtyi alati isommille areenoille ja otti taiteilijanimen Tibby. Petrovicin ensimmäinen single-julkaisu oli "Twilight Zone", tuolloin hänen taiteilijanimenään oli Aqualoop. Vuonna 1997 Petrovic aloitti Pulsedriver-projektinsa, johon liittyy melodisen ja iskevän musiikin tuottaminen. Pulsedriverin debyyttisingle on "Rhythmic Trip" (1997). Ensimmäinen kaupallinen menestys oli "Kiss That Sound" (1999), jota on seurannut usea menestysjulkaisu, mukaan lukien versio Kim Wilden pop-klassikosta "Cambodia".[2]

2000-luvun alussa Pulsedriver perusti oman levy-yhtiönsä, joka sai nimekseen Aqualoop Records. Siitä kehittyi yksi Saksan menestyneimmistä tanssimusiikin alalla. Vuonna 2013 Pulsedriver perusti toisen levy-yhtiön, Feed My Beat Recordsin.[3]

DiskografiaMuokkaa

  • Sequence (2001)
  • Night Moves (2003)
  • Selected (2005)
  • Best Of (2009)
  • Adventures Of A Weekend Vagabond (2010)
  • Sound Of Celebration (2012)
  • Sound Of Celebration (DJ Edition) (2013)
  • The Single Collection (2013)
  • Teamwork (2015)
  • Teamwork (Club Edition) (2015)
  • 20 Years (2018)

LähteetMuokkaa

  1. PULSEDRIVER Musik-sammler.de. Viitattu 20.8.2021. (saksaksi)
  2. PULSEDRIVER - the whole story Aqualoop Records. Viitattu 20.8.2021. (englanniksi)
  3. PULSEDRIVER Discogs.com. Discogs. Viitattu 20.8.2021. (englanniksi)