Ola Svensson

Ola Nils Håkan Svensson (s. 23. helmikuuta 1986 Lund, Ruotsi) on ruotsalainen laulaja, joka tuli kuuluisaksi esiintymisestään Ruotsin Idolissa vuonna 2005, jossa hän sijoittui kahdeksanneksi.

Ola Svensson

Olan esikoisalbumi Given To Fly julkaistiin 31. toukokuuta 2006 ja se nousi ykköseksi Ruotsin albumilistalla välittömästi julkaisun jälkeen. Hänen ensimmäinen singlensä ”Rain” menestyi yhtä hyvin singlelistalla ja se olikin yksi soitetuimmista kappaleista Ruotsin radiossa puolen vuoden ajan. Olan toinen single ”Brothers” on hänen itse kirjoittamansa. Laulu kertoo Olan kahdesta veljestä, jotka adoptoitiin El Salvadorista.

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • My Own Idol - Idol 2005 (2005)
  • Given To Fly (2006)
  • Good Enough (2007)
  • Good Enough The Feelgood Edition (2008)
  • OLA (2010)
  • Carelessly Yours (2014)

SingletMuokkaa

  • Rain (2006)
  • Brothers (2006)
  • Natalie (2007)
  • Du Är Musiken I Mig (HSM2 "You Are The Music In Me") (duetto Molly Sandenin kanssa) (2007)
  • S.O.S. (2007)
  • Love In Stereo (2008)
  • FeelGood (2008)
  • Sky's The Limit (2009)
  • Unstoppable (The Return of Natalie) (2010)
  • Overdrive (2010)
  • All Over the World (2010)
  • RIOT (2011)
  • I'm in Love (2012)

Aiheesta muuallaMuokkaa