Avaa päävalikko

Nevermore on yhdysvaltalainen progressiivista metallimusiikkia soittava yhtye. Se perustettiin Seattlessä vuonna 1991 laulaja Warrel Danen ja basisti Jim Sheppardin aikaisemman yhtyeen, Sanctuaryn, hajottua.

Nevermore
Yhtye esiintymässä vuonna 2007.
Yhtye esiintymässä vuonna 2007.
Tiedot
Toiminnassa 1991
Tyylilaji progressiivinen metalli, thrash metal
Kotipaikka Seattle, Washington, Yhdysvallat
Laulukieli englanti
Jäsenet

Warrel Danelaulu
Jeff Loomiskitara
Jim Sheppardbasso
Van Williamsrummut

Levy-yhtiö

Century Media

Aiheesta muualla
Kotisivut
MusicBrainz

Sisällysluettelo

JäsenetMuokkaa

Entiset jäsenetMuokkaa

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • Nevermore (1995)
  • In Memory (EP, 1996)
  • The Politics of Ecstasy (1996)
  • Dreaming Neon Black (1999)
  • Dead Heart in a Dead World (2000)
  • Enemies of Reality (2003, uudelleen miksattuna 2004)
  • This Godless Endeavor (2005)
  • The Obsidian Conspiracy (2010)

Kokoelma-albumitMuokkaa

  • Manifesto of Nevermore (2009)

LivealbumitMuokkaa

  • Year of the Voyager (2008)

DVD:tMuokkaa

  • Year of the Voyager (2008)

SingletMuokkaa

  • Believe in Nothing (2000)

DemotMuokkaa

  • Utopia (1992)
  • Demo 1994 (1994)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.