Natalie Martinez

amerikankuubalainen näyttelijä ja malli

Natalie Martinez (s. 12. heinäkuuta 1984 Miami, Florida, Yhdysvallat) on amerikankuubalainen näyttelijä ja malli.[1] Hän on tullut tutuksi muun muassa mallina JLO by Jennifer Lopez brändin mainoksissa, näyttelijänä elokuvasta Death Race, esiintymällä useissa musiikkivideoissa, sekä päärooleista televisiosarjoissa Detroit 1-8-7, Under the Dome ja APB.

Natalie Martinez
Natalie Martinez vuonna 2013
Natalie Martinez vuonna 2013
Henkilötiedot
Syntynyt 12. heinäkuuta 1984 (ikä 36)
Miami, Florida, Yhdysvallat
Ammatti näyttelijä, malli
Muut tiedot
Aktiivisena 2006–

UraMuokkaa

Martinezin ensimmäinen suuri näyttelijänrooli oli vuonna 2006 esitetyssä telenovelassa Muotitalo.[2] Tuon jälkeen hän esitti hahmoa Case vuoden 2008 toimintaelokuvassa Death Race. Martinez tähditti rikosdraamasarjaa Detroit 1-8-7 vuosina 2010-11[3], jonka jäkeen hän siirtyi poliisisarjaan C.S.I. New York.[4] Martinez esitti Linda Esquivelia Stephen Kingin tieteisromaaniin Kuvun alla perustuvassa Under the Dome scifidraamasarjassa vuosina 2013-14.[5]

Jennifer Lopez valitsi Martinezin oman JLO by Jennifer Lopez muotilinjan malliksi.[3]

FilmografiaMuokkaa

Elokuvat
Vuosi Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi Rooli Huom.
2008 Death Race Death Race Case
2010 Shortland Street Shortland Street Bob
2011 Magic City Memoirs Magic City Memoirs Mari
2012 The Baytown Outlaws The Baytown Outlaws Ariana
Poliisit End of Watch Gabby Zavala
2013 Broken City Broken City Natalie Barrow
2015 Self/less Self/less Madeline
2016 The Land The Land Evelyn
Message from the King Message from the King Trish
2017 Keep Watching Keep Watching Olivia
Televisiosarjat
Vuosi Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi Rooli Huom.
2006 Muotitalo Fashion House Michelle Miller päärooli
2007 Saints & Sinners Saints & Sinners Pilar Martin päärooli
2010 Tucsonin veljekset Sons of Tucson Maggie Morales 2 jaksoa
El Dorado El Dorado Maria Martinez minisarja
2010–11 Detroit 1-8-7 Detroit 1-8-7 Ariana Sanchez päärooli
2012 Widow Detective Widow Detective Maya Davis esittämätön pilotti[6]
2012–13 C.S.I. New York CSI: NY Jamie Lovato 12 jaksoa
2013–14 Under the Dome Under the Dome Linda Esquivel päärooli
2014 Matador Matador Salma 1 jakso
2015 Salaisuuksia ja valheita Secrets and Lies Jessica "Jess" Murphy päärooli
2015–17 Kingdom Kingdom Alicia Mendez päärooli
2016 From Dusk Till Dawn From Dusk Till Dawn: The Series Amaru 2 jaksoa
2017 APB APB Theresa Murphy päärooli
2018 The Crossing The Crossing Reece päärooli
Musiikkivideot
Artisti Kappale Huom.
DJ Khalil "Live & Breathe"
Justin Timberlake "Señorita"
Sean Paul "We Be Burnin'"
Amr Diab "Ne'ool Eih"
Wisin & Yandel "Yo Te Quiero"
Pitbull feat. Marc Anthony "Rain Over Me" YouTubessa yli 850 milj. katselukertaa .[7]

LähteetMuokkaa

  1. Natalie Martinez steams up even a 'Death Race' NY Daily News. 15.8.2008. Viitattu 18.4.2018. (englanniksi)
  2. Joe Hudak: Get to Know Detroit 1-8-7's Natalie Martinez TVGuide.com. 15.2.2011. Viitattu 18.4.2018. (englanniksi)
  3. a b Lee Hernandez: EXCLUSIVE: 'Detroit 1-8-7' Star Natalie Martinez on Jennifer Lopez: "She Opened Up a Lot of Doors for Me" LATINA. 19.10.2010. Viitattu 18.4.2018. (englanniksi)
  4. Natalie Martinez ABC. Viitattu 18.4.2018.
  5. Laura Prudom: 'Under The Dome': Natalie Martinez Talks Linda's Attempts To Keep The Peace Huffington Post. 21.6.2013. Viitattu 18.4.2018. (englanniksi)
  6. Rants & Reviews - The Futon's First Look: "The Widow Detective" (CBS) www.thefutoncritic.com. 23.7.2012. Viitattu 18.4.2018.
  7. Pitbull - Rain Over Me ft. Marc Anthony youtube.com. 22.7.2011. Viitattu 18.4.2018.

Aiheesta muuallaMuokkaa