Avaa päävalikko

Michael Elliot ”Mike” Epps (s. 18. marraskuuta 1970 Indianapolis, Indiana) on yhdysvaltalainen näyttelijä ja stand up -koomikko. Hän tuli tunnetuksi elokuvista Next Friday (2000), Resident Evil: Apocalypse (2004) ja Resident Evil: Tuho (2007). Hän esittää myös sivuroolia elokuvassa Kauhea kankkunen (2009). Hän on myös esiintynyt monien rap-artistien musiikkivideoilla, kuten T.I:n ”What You Know” ja Ice Cuben ”Why We Thugs”.

Mike Epps
Mike Epps vuonna 2013.
Mike Epps vuonna 2013.
Henkilötiedot
Koko nimi Michael Elliot Epps
Syntynyt 18. marraskuuta 1970 (ikä 48)
Indianapolis, Indiana, Yhdysvallat
Ammatti näyttelijä, stand up -koomikko
Näyttelijä
Aktiivisena 1989–
Merkittävät roolit Next Friday
Resident Evil: Apocalypse
Kauhea kankkunen
Kauhea kankkunen 3
Aiheesta muualla
mikeepps.com
IMDb
Elonet

FilmografiaMuokkaa

Elokuvat
Vuosi Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi Rooli
1997 Strays Strays Mikeys
1999 Shelly Fisher Shelly Fisher Esquire Jones
2000 Next Friday Next Friday Day-Day
Kovan onnen karkumatka 3 Strikes Crackhead
Syötti Bait Stevie Sanders
2001 Eläintohtori 2 Dr. Dolittle 2 Sonny (äänirooli)
Friday After Next Friday After Next Day-Day
2002 Kahden keikan välillä All About the Benjamins Reginald Wright
Pilvessä How High Baby Powder
2003 Taivaallinen viettelys The Fighting Temptations Lucius
2004 Resident Evil: Apocalypse Resident Evil: Apocalypse L.J.
2005 The Honeymooners The Honeymooners Ed Norton
Roll Bounce Roll Bounce Byron
2006 Something New Something New Walter
2007 Talk to Me Talk to Me Milo Hughes
The Grand 'The Grand Reggie Marshall
Resident Evil: Tuho Resident Evil: Extinction L.J.
2008 Welcome Home, Roscoe Jenkins Welcome Home, Roscoe Jenkins Reggie
Karvakamut 2 Open Season 2 Boog (äänirooli)
Soul Men Soul Men Duane Henderson
2009 Next Day Air Next Day Air Brody
Kauhea kankkunen The Hangover Black Doug
The Janky Promoters The Janky Promoters Jellyroll
2010 Lottery Ticket Lottery Ticket Taylor
Faster Faster Roy Grone
2011 Jumping the Broom Jumping the Broom Willie Earl
35 and Ticking 35 and Ticking Harold
2012 Mac & Devin Go to High School Mac & Devin Go to High School Mr. Armstrong
Sparkle Sparkle Satin
2013 Repentance Repentance Ben Carter
Kauhea kankkunen 3 The Hangover Part III Black Doug
2014 School Dance School Dance Rogers
Bessie Bessie Richard