Massacre oli vuosina 19841996 epäsäännöllisesti toiminut yhdysvaltalainen death metal -yhtye.

Massacre
Tiedot
Toiminnassa 19841996
Tyylilaji death metal
Kotipaikka Florida, Yhdysvallat
Laulukieli englanti
Jäsenet

Kam Leelaulu
Rick Rozzkitara
Pete Sisonbasso
Syrus Petersrummut

Entiset jäsenet

Allen West, kitara
Bill Andrews, rummut
Terry Butler, basso
Steve Swanson, kitara
Joe Cangelosi, rummut
Butch Gonzales, basso
Mike Borders, basso
Richard Goodwin, basso

Levy-yhtiö

Earache Records

Kitaristi Allen West ja rumpali Bill Andrews perustivat yhtyeen Floridassa vuonna 1984. Pian perustamisen jälkeen mukaan liittyivät laulaja Kam Lee ja kitaristi Rick Rozz. Alkuvuosina yhtye hajosi ja kokoontui uudelleen useita kertoja. Erään hajoamisen jälkeen vuonna 1987 Rozz, Butler ja Andrews liittyivät Deathiin.

Massacren debyyttialbumi From Beyond julkaistiin vuonna 1991. Kaksi vuotta myöhemmin ilmestyi EP Inhuman condition, jolla vieraili Venomin Conrad Lant.

Yhtye hajosi jälleen vuonna 1991, kunnes Lee ja Rozz vuonna 1996 julkaisivat Massacren nimellä yhtyeen viimeiseksi jääneen albumin Promise. Pian julkaisun ja sitä seuranneen murskakritiikin jälkeen yhtyeen toiminta lakkasi kokonaan.

Basisti Terry Butler soittaa nykyään Six Feet Under -yhtyeessä ja kitaristi Allen West vuonna 2003 comebackin tehneessä Obituaryssä.

KokoonpanoMuokkaa

Alkuperäiset jäsenetMuokkaa

Muut yhtyeessä soittaneetMuokkaa

Viimeinen kokoonpanoMuokkaa

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • From Beyond (1991)
  • Infestation of Death (1994, kokoelma, epävirallinen julkaisu)
  • Promise (1996)
  • Tyrants of Death (2006, kokoelma)
  • Second coming (2008, kokoelma)
  • Back from Beyond (2014)


EP:tMuokkaa

  • Inhuman Condition (1991)
  • Condemned To The Shadows (2012)

DemotMuokkaa

  • Aggressive Tyrant (1986)
  • Chambers of Ages (1987)
  • Second Coming (1990)
Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.