Avaa päävalikko

Luettelo televisiosarjan Sopranos jaksoista

Wikimedia-luetteloartikkeli

YleiskatsausMuokkaa

Kausi Jaksot Alkuperäinen esityspäivä
Avausjakso Päätösjakso
1 13 1999-1-1010. tammikuuta 1999 1999-4-44. huhtikuuta 1999
2 13 2000-1-1616. tammikuuta 2000 2000-4-99. huhtikuuta 2000
3 13 2001-3-44. maaliskuuta 2001 2001-5-2020. toukokuuta 2001
4 13 2002-9-1515. syyskuuta 2002 2002-12-88. joulukuuta 2002
5 13 2004-3-77. maaliskuuta 2004 2004-6-66. kesäkuuta 2004
6 (1. osa) 12 2006-3-1212. maaliskuuta 2006 2006-6-44. kesäkuuta 2006
6 (2. osa) 9 2007-4-88. huhtikuuta 2007 2007-6-1010. kesäkuuta 2007

JaksotMuokkaa

Ensimmäinen tuotantokausi (1999)Muokkaa

# Σ # Alkup. nimi Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup.
esityspäivä
1 1 The Sopranos Terapian tarpeessa David Chase David Chase 10. tammikuuta 1999
2 2 46 Long Nuoret sankarit Dan Attias David Chase 17. tammikuuta 1999
3 3 Denial, Anger, Acceptance Kieltäymys, viha ja hyväksyntä Nick Gomez Mark Saraceni 24. tammikuuta 1999
4 4 Meadowlands Alkuja ja loppuja John Patterson Jason Cahill 31. tammikuuta 1999
5 5 College Pääsykokeet Allen Coulter James Manos Jr. & David Chase 7. helmikuuta 1999
6 6 Pax Soprana Rauha maassa Alan Taylor Frank Renzulli 14. helmikuuta 1999
7 7 Down Neck Oppimisvaikeuksia Lorraine Senna Ferrara Robin Green & Mitchell Burgess 21. helmikuuta 1999
8 8 The Legend of Tennessee Moltisanti Tennessee Moltisantin tarina Tim Van Patten Frank Renzulli & David Chase 28. helmikuuta 1999
9 9 Boca Boca Andy Wolk Jason Cahill & Robin Green & Mitchell Burgess 7. maaliskuuta 1999
10 10 A Hit is a Hit Varmoja hittejä Matthew Penn Joe Bosso & Frank Renzulli 14. maaliskuuta 1999
11 11 Nobody Knows Anything Kukaan ei tiedä mitään Henry J. Bronchtein Frank Renzulli 21. maaliskuuta 1999
12 12 Isabella Isabella Allen Coulter Robin Green & Mitchell Burgess 28. maaliskuuta 1999
13 13 I Dream of Jeannie Cusamano Unelmia ja painajaisia John Patterson David Chase 4. huhtikuuta 1999

Toinen tuotantokausi (2000)Muokkaa

# Σ # Alkup. nimi Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup.
esityspäivä
14 1 Guy Walks into a Psychiatrist’s Office... Mies kaipaa terapiaa Allen Coulter Jason Cahill 16. tammikuuta 2000
15 2 Do Not Resuscitate Elvytyskielto Martin Bruestle Robin Green & Mitchell Burgess & Frank Renzulli 23. tammikuuta 2000
16 3 Toodle Fucking-Oo Heipparallaa Lee Tamahori Frank Renzulli 30. tammikuuta 2000
17 4 Commendatori ”Commendatori” Tim Van Patten David Chase 6. helmikuuta 2000
18 5 Big Girls Don’t Cry Isot tytöt eivät itke Tim Van Patten Terence Winter 13. helmikuuta 2000
19 6 The Happy Wanderer Iloinen kulkuri John Patterson Frank Renzulli 20. helmikuuta 2000
20 7 D-Girl Sihteerikkö Allen Coulter Todd A. Kessler 27. helmikuuta 2000
21 8 Full Leather Jacket Takinkääntäjiä Allen Coulter Robin Green & Mitchell Burgess 5. maaliskuuta 2000
22 9 From Where to Eternity Ikuisuuden kosketus Henry J. Bronchtein Michael Imperioli 12. maaliskuuta 2000
23 10 Bust Out Konkurssi John Patterson Frank Renzulli & Robin Green & Mitchell Burgess 19. maaliskuuta 2000
24 11 House Arrest Kotiaresti Tim Van Patten Terence Winter 26. maaliskuuta 2000
25 12 The Knight in White Satin Armor Uljas ritariässä Allen Coulter Robin Green & Mitchell Burgess 2. huhtikuuta 2000
26 13 Funhouse Väärän vänkyrä talo John Patterson David Chase & Todd A. Kessler 9. huhtikuuta 2000

Kolmas tuotantokausi (2001)Muokkaa

# Σ # Alkup. nimi Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup.
esityspäivä
27 1 Mr. Ruggerio’s Neighborhood Putkimiestä aina tarvitaan Allen Coulter David Chase 4. maaliskuuta 2001
28 2 Proshai, Livushka Proshai, Livushka Tim Van Patten David Chase 4. maaliskuuta 2001
29 3 Fortunate Son Onnenpoika Henry J. Bronchtein Todd A. Kessler 11. maaliskuuta 2001
30 4 Employee of the Month Kuukauden työntekijä John Patterson Robin Green & Mitchell Burgess 18. maaliskuuta 2001
31 5 Another Toothpick Taas yksi hammastikku Jack Bender Terence Winter 25. maaliskuuta 2001
32 6 University Opiskelijaelämää Allen Coulter Tarina: David Chase & Terence Winter & Todd A. Kessler & Robin Green & Mitchell Burgess
Käsikirjoitus: Terence Winter & Salvatore J. Stabile
1. huhtikuuta 2001
33 7 Second Opinion Päätöksiä Tim Van Patten Lawrence Konner 8. huhtikuuta 2001
34 8 He is Risen Ylenemisiä Allen Coulter Robin Green & Mitchell Burgess & Todd A. Kessler 15. huhtikuuta 2001
35 9 The Telltale Moozadell Paljastava mozzarella Dan Attias Michael Imperioli 22. huhtikuuta 2001
36 10 ...To Save Us All from Satan’s Power Pelasta meidät paholaisen pauloista Jack Bender Robin Green & Mitchell Burgess 29. huhtikuuta 2001
37 11 Pine Barrens Erämaan armoilla Steve Buscemi Tarina: Tim Van Patten & Terence Winter
Käsikirjoitus: Terence Winter
6. toukokuuta 2001
38 12 Amour Fou Hullu rakkaus Tim Van Patten Tarina: David Chase
Käsikirjoitus: Frank Renzulli
13. toukokuuta 2001
39 13 Army of One Yhden miehen armeija John Patterson David Chase & Lawrence Konner 20. toukokuuta 2001

Neljäs tuotantokausi (2002)Muokkaa

# Σ # Alkup. nimi Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup.
esityspäivä
40 1 For All Debts Public and Private Uusia ja vanhoja velkoja Allen Coulter David Chase 15. syyskuuta 2002
41 2 No Show Epätyötä John Patterson Terence Winter & David Chase 22. syyskuuta 2002
42 3 Christopher Kolumbus palaa Tim Van Patten Tarina: Michael Imperioli & Maria Laurino
Käsikirjoitus: Michael Imperioli
29. syyskuuta 2002
43 4 The Weight Liikapainoa Jack Bender Terence Winter 6. lokakuuta 2002
44 5 Pie-O-My Pie-O-My Henry J. Bronchtein Robin Green & Mitchell Burgess 13. lokakuuta 2002
45 6 Everybody Hurts Kipupisteitä Steve Buscemi Michael Imperioli 20. lokakuuta 2002
46 7 Watching Too Much Television Liikaa televisiota John Patterson Tarina: David Chase, Robin Green & Mitchell Burgess, Terence Winter
Käsikirjoitus: Terence Winter & Nick Santora
27. lokakuuta 2002
47 8 Mergers and Acquisitions Hankintoja ja sijoituksia Dan Attis Tarina: David Chase, Robin Green & Mitchell Burgess, Terence Winter
Käsikirjoitus: Lawrence Konner
3. marraskuuta 2002
48 9 Whoever Did This Kenen syy? Tim Van Patten Robin Green & Mitchell Burgess 10. marraskuuta 2002
49 10 The Strong, Silent Type Vaitelias vahva mies Alan Taylor Tarina: David Chase
Käsikirjoitus: Terence Winter, Robin Green & Mitchell Burgess
17. marraskuuta 2002
50 11 Calling All Cars Hätätilanteita Tim Van Patten Tarina: David Chase, Robin Green & Mitchell Burgess, Terence Winter
Käsikirjoitus: Chase, Robin Green & Mitchell Burgess, David Flebotte
24. marraskuuta 2002
51 12 Eloise Kunnon tyttö James Hayman Terence Winter 1. joulukuuta 2002
52 13 Whitecaps Tyyntä myrskyn edellä John Patterson Robin Green & Mitchell Burgess, David Chase 8. joulukuuta 2002

Viides tuotantokausi (2004)Muokkaa

# Σ # Alkup. nimi Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup.
esityspäivä
53 1 Two Tonys Kaksi Tonya Tim Van Patten Terence Winter & David Chase 7. maaliskuuta 2004
54 2 Rat Pack Hyvät, pahat ja rotat Alan Taylor Matthew Weiner 14. maaliskuuta 2004
55 3 Where’s Johnny? Reviirikiista John Patterson Michael Caleo 21. maaliskuuta 2004
56 4 All Happy Families... Kaikki onnelliset perheet Rodrigo García Toni Kalem 28. maaliskuuta 2004
57 5 Irregular Around the Margins Itsehillintää Allen Coulter Robin Green & Mitchell Burgess 4. huhtikuuta 2004
58 6 Sentimental Education Sydämen oppitunnit Peter Bogdanovich Matthew Weiner 11. huhtikuuta 2004
59 7 In Camelot Legendaa Steve Buscemi Terence Winter 18. huhtikuuta 2004
60 8 Marco Polo Diplomatiaa John Patterson Michael Imperioli 25. huhtikuuta 2004
61 9 Unidentified Black Males Tuntemattomia tekijöitä Tim Van Patten Matthew Weiner & Terence Winter 25. huhtikuuta 2004
62 10 Cold Cuts Sivalluksia Mike Figgis Robin Green & Mitchell Burgess 9. toukokuuta 2004
63 11 The Test Dream Unikuvia Allen Coulter David Chase & Matthew Weiner 16. toukokuuta 2004
64 12 Long Term Parking Pitkäaikainen pysäköinti Tim Van Patten Terence Winter 23. toukokuuta 2004
65 13 All Due Respect Kaikella kunnioituksella John Patterson David Chase, Robin Green & Mitchell Burgess 6. kesäkuuta 2004

Kuudes tuotantokausi (2006–2007)Muokkaa

# Σ # Alkup. nimi Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup.
esityspäivä
Osa 1
66 1 Members Only Eläkkeelle[a 1] Tim Van Patten Terence Winter 12. maaliskuuta 2006
67 2 Join the Club Rajalla[a 2] David Nutter David Chase 19. maaliskuuta 2006
68 3 Mayham Nuori vihainen mies[a 3] Jack Bender Matthew Weiner 26. maaliskuuta 2006
69 4 The Fleshy Part of the Thigh Toipilas[a 4] Alan Taylor Diane Frolov & Andrew Schneider 2. huhtikuuta 2006
70 5 Mr. & Mrs. John Sacrimoni Request... Häät[a 5] Steve Buscemi Terence Winter 9. huhtikuuta 2006
71 6 Live Free or Die Ulos kaapista[a 6] Tim Van Patten David Chase, Terence Winter, Robin Green & Mitchell Burgess 16. huhtikuuta 2006
72 7 Luxury Lounge Kilpailija[a 7] Danny Leiner Matthew Weiner 23. huhtikuuta 2006
73 8 Johnny Cakes Mafioson poika[a 8] Tim Van Patten Diane Frolov & Andrew Schneider 30. huhtikuuta 2006
74 9 The Ride Perheenisä[a 9] Alan Taylor Terence Winter 7. toukokuuta 2006
75 10 Moe n’ Joe Vito etsii itseään[a 10] Steve Shill Matthew Weiner 14. toukokuuta 2006
76 11 Cold Stones Elämän tarkoitus[a 11] Tim Van Patten Diane Frolov & Andrew Schneider, David Chase 21. toukokuuta 2006
77 12 Kaisha Ja ihmisillä hyvä tahto[a 12] Alan Taylor Terence Winter, David Chase, Matthew Weiner 4. kesäkuuta 2006
Osa 2
78 13 Soprano Home Movies Kotielokuvia[a 13] Tim Van Patten Diane Frolov & Andrew Schneider, David Chase, Matthew Weiner 8. huhtikuuta 2007
79 14 Stage 5 Loppukohtauksia[a 14] Alan Taylor Terence Winter 15. huhtikuuta 2007
80 15 Remember When Muistatko kun silloin kerran[a 15] Phil Abraham Terence Winter 22. huhtikuuta 2007
81 16 Chasing It Pelin merkit[a 16] Tim Van Patten Terence Winter 29. huhtikuuta 2007
82 17 Walk Like a Man Kestä kuin mies[a 17] Terence Winter Terence Winter 6. toukokuuta 2007
83 18 Kennedy and Heidi Heidi ja Kennedy[a 18] Alan Taylor Matthew Weiner, David Chase 13. toukokuuta 2007
84 19 The Second Coming Toinen tuleminen Tim Van Patten Terence Winter 20. toukokuuta 2007
85 20 The Blue Comet Sininen komeetta Alan Taylor David Chase, Matthew Weiner 3. kesäkuuta 2007
86 21 Made in America Made in America[a 19] David Chase David Chase 10. kesäkuuta 2007
Yleisradion suomennokset
  1. Vain jäsenille
  2. Kadoksissa
  3. Pomon saappaissa
  4. Kuka minä olen?
  5. Yhtä juhlaa
  6. Elä vapaana tai kuole
  7. Lahjattomat
  8. Kaikilla herkuilla
  9. Pysähdyksen paikka
  10. Sisaruskateutta
  11. Pariisin taivaan alla
  12. Kaisha
  13. Kultaiset muistot
  14. Päätelmiä
  15. Muistellen
  16. Paremmalla onnella
  17. Sydänsuruja
  18. Surua ja helpotusta
  19. Perhe-elämää

LähteetMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa