Avaa päävalikko

Luettelo televisiosarjan Emmerdale jaksoista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo Emmerdale -televisiosarjan Suomessa esitetyistä jaksoista.

Sisällysluettelo

Esitysvuosi 2000Muokkaa

Jakso Nimi Ensiesitys
- Erottamattomat ystävät 4. syyskuuta 2000
- Uhkaavia pilviä 5. syyskuuta 2000
- Ansioiden mukaan 6. syyskuuta 2000
- Maan nielemä 7. syyskuuta 2000
- Hirvittävä epätietoisuus 8. syyskuuta 2000
2583.[1] (?) Feng Shui 11. syyskuuta 2000
- Vetoomus 12. syyskuuta 2000
- Ansa on viritetty 13. syyskuuta 2000
- Vauhdilla vihille 14. syyskuuta 2000
- Isien pahat teot 15. syyskuuta 2000
- Hengenpelastaja 18. syyskuuta 2000
- Naamiot putoavat 19. syyskuuta 2000
- Luonnon helmassa 20. syyskuuta 2000
- Kathyn valinta 21. syyskuuta 2000
- Illalliskutsut 22. syyskuuta 2000
- Kiven sisällä 25. syyskuuta 2000
- Veljemme Liam 26. syyskuuta 2000
- Paluu kartanoon 27. syyskuuta 2000
- Käännekohta 28. syyskuuta 2000
- Nuorisokerho 29. syyskuuta 2000
- Viimeinen leposija 2. lokakuuta 2000
- Sinun siirtosi 3. lokakuuta 2000
- Kirkkoherran piina 4. lokakuuta 2000
- Jouluvalmisteluja 5. lokakuuta 2000
- Joulushown tähti 6. lokakuuta 2000
- Kohtalokas suudelma 9. lokakuuta 2000
- Jouluseimi 10. lokakuuta 2000
- Kaikki mikä voi mennä pieleen 11. lokakuuta 2000
- Hyvää syntymäpäivää 12. lokakuuta 2000
- Intohimorikos 13. lokakuuta 2000
- Suorat sanat 16. lokakuuta 2000
- Tärkeitä kohtaamisia 17. lokakuuta 2000
- Salaiset kansiot 18. lokakuuta 2000
- Elämän ja kuoleman rajalla 19. lokakuuta 2000
- Käänne parempaan 20. lokakuuta 2000
- Salaisuuksien verkko 23. lokakuuta 2000
- Niin paljon kerrottavaa 24. lokakuuta 2000
- Leikin loppu 25. lokakuuta 2000
- Lemmenrohtoja Villapakassa 26. lokakuuta 2000
- Haaremi 27. lokakuuta 2000
- Kuilun partaalla 30. lokakuuta 2000
- Onnentyttö 31. lokakuuta 2000
- Laura, 8v. 1. marraskuuta 2000
- Kovat konstit 2. marraskuuta 2000
- Taistelu Bellestä 3. marraskuuta 2000
- Uusi kokki 6. marraskuuta 2000
- Perhekuvia 7. marraskuuta 2000
- Jotain täysin odottamatonta 8. marraskuuta 2000
- Sydämenlyöntejä 9. marraskuuta 2000
- Emily ja Butch 10. marraskuuta 2000
- Hautajaissaatto 13. marraskuuta 2000
- Muistotilaisuus 14. marraskuuta 2000
- Jarrut pettävät 15. marraskuuta 2000
- Perhe on paras 16. marraskuuta 2000
- Taisteluasemissa 17. marraskuuta 2000
- Kokous 20. marraskuuta 2000
- Kirkkoherra ja kapakoitsija 21. marraskuuta 2000
- Onnen avaimet 22. marraskuuta 2000
- Kokkisota 23. marraskuuta 2000
- Älä luota aikuisiin 24. marraskuuta 2000
- Houkutuslintu 27. marraskuuta 2000
- Demokraattinen prosessi 28. marraskuuta 2000
- Paljastus 29. marraskuuta 2000
- Ystävän neuvo 30. marraskuuta 2000
- Kevään juhla 1. joulukuuta 2000
- Kulovalkean tavoin 4. joulukuuta 2000
- Mystinen Mandy 5. joulukuuta 2000
- Piispantarkastus 6. joulukuuta 2000
- Juhlan aihetta 7. joulukuuta 2000
- Välikohtaus Villapakassa 8. joulukuuta 2000
- Lady Taran paluu 11. joulukuuta 2000
- Isku vasten kasvoja 12. joulukuuta 2000
- Reilua peliä? 13. joulukuuta 2000
- Yöllinen vierailu 14. joulukuuta 2000
- Loppu hyvin, kaikki hyvin 15. joulukuuta 2000
- Tulinen oinas 18. joulukuuta 2000
- Kihlaus 19. joulukuuta 2000
- Loppuraportti 20. joulukuuta 2000
- Myyjäiset lammasfarmilla 21. joulukuuta 2000
- Älä kerro äidille 22. joulukuuta 2000
- Anteeksipyyntö 25. joulukuuta 2000
- Isän ikävä 26. joulukuuta 2000
- Hevosen potku 27. joulukuuta 2000
- Muuttoliike 28. joulukuuta 2000
- Adios Amigos 29. joulukuuta 2000

Esitysvuosi 2001Muokkaa

Esitysvuosi 2002Muokkaa

Esitysvuosi 2003Muokkaa

Esitysvuosi 2004Muokkaa

Esitysvuosi 2005Muokkaa

Nimi Ensiesitys
Ilta Gabbyn seurassa 11. huhtikuuta 2005
Housut kintuissa 12. huhtikuuta 2005
Mies ilman yösijaa 13. huhtikuuta 2005
Debbien tärkeä päivä 14. huhtikuuta 2004
Kuin samasta puusta 15. huhtikuuta 2005
Totuus paljastuu, osa 1/2 18. huhtikuuta 2005
Totuus paljastuu, osa 2/2 19. huhtikuuta 2005
Järistysten tauottua 20. huhtikuuta 2005
Tyttöjen vapaailta 21. huhtikuuta 2005
Saneluratkaisu 25. huhtikuuta 2005
Harkinta-aika 26. huhtikuuta 2005
Pitkin hampain 27. huhtikuuta 2005
Erottamattomat 28. huhtikuuta 2005
Viimeinen ilta 29. huhtikuuta 2005
Lähtöpäivän tapahtumat 2. toukokuuta 2005
Päivä isän kanssa 3. toukokuuta 2005
Johtuu ehkä geeneistä 4. toukokuuta 2005
Jotain on tapahduttava 5. toukokuuta 2005
Salaliittolaiset 6. toukokuuta 2005
Tartu hetkeen! 9. toukokuuta 2005
Kylmä suihku 10. toukokuuta 2005
Kynttilöiden valossa 11. toukokuuta 2005
Paluu arkeen 12. toukokuuta 2005
Lähestymiskielto? 13. toukokuuta 2005

Esitysvuosi 2006Muokkaa

Esitysvuosi 2007Muokkaa

Esitysvuosi 2008Muokkaa

Esitysvuosi 2009Muokkaa

Esitysvuosi 2010Muokkaa

Esitysvuosi 2011Muokkaa

Esitysvuosi 2012Muokkaa

Esitysvuosi 2013Muokkaa

Esitysvuosi 2014Muokkaa

Jakso Nimi Ensiesitys Ikäraja- ja
sisältömerkinnät
6454. Periksiantamaton ja pitkävihainen 17. marraskuuta 2014  
6455. Kavala kikka 17. marraskuuta 2014  
6456. Äiti karkuteillä 18. marraskuuta 2014  
6457. Kättä päälle 18. marraskuuta 2014  
6458. Irtioton tarpeessa, osa 1/2 19. marraskuuta 2014    
6459. Irtioton tarpeessa, osa 2/2 19. marraskuuta 2014  
6460. Syyllisyyden painama 20. marraskuuta 2014  
6461. Kahden morsion mies 20. marraskuuta 2014  
6462. Vaakamambo voi odottaa! 21. marraskuuta 2014    
6463. Saamaton sulhanen 24. marraskuuta 2014  
6464. Loppuun ajettu, osa 1/2 24. marraskuuta 2014  
6465. Loppuun ajettu, osa 2/2 25. marraskuuta 2014  
6466. Uskomattomia uutisia 25. marraskuuta 2014    
6480. Pallo hukassa, Paddy? 5. joulukuuta 2014  
6481. Rakastan, mutten sitä tunnusta 8. joulukuuta 2014  
6482. Nainen, jolle ei sanota ei 8. joulukuuta 2014  
6483. Viiniä ja vaiettuja tunteita 9. joulukuuta 2014      
6484. Viimeinen tilaisuus onneen? 9. joulukuuta 2014  
6485. Hätää kärsimässä 10. joulukuuta 2014    
6486. Älkää viekö kunniaani! 10. joulukuuta 2014    
6487. Omin avuin 11. joulukuuta 2014  
6488. Brendan kriisi, osa 1/2 11. joulukuuta 2014    
6489. Brendan kriisi, osa 2/2 12. joulukuuta 2014    
6490. Huonoja uutisia 15. joulukuuta 2014    
6491. Vapaiden miesten kerhohuone 15. joulukuuta 2014    
6492. Vanhus karkuteillä 16. joulukuuta 2014    
6493. Paddy, parjattu miespolo 16. joulukuuta 2014    
6494. Brendan tuomio, osa 1/2 17. joulukuuta 2014  
6495. Brendan tuomio, osa 2/2 17. joulukuuta 2014    
6496. Herran haltuun? 18. joulukuuta 2014    
6497. Eläinlääkäri epäilyksen alla 18. joulukuuta 2014    
6498. Syytöksiä ja selontekoa 19. joulukuuta 2014    
6499. Möyhennystä vartova marionetti 19. joulukuuta 2014    
6500. Avioliitto vaakalaudalla, osa 1/2 22. joulukuuta 2014  
6501. Avioliitto vaakalaudalla, osa 2/2 22. joulukuuta 2014  
6502. Mustasukkainen räjähdys 23. joulukuuta 2014    
6503. Hiljaiset seinät 23. joulukuuta 2014  
6504. Oikea mies hommaan 24. joulukuuta 2014  
6505. Salaisuus väärissä käsissä 24. joulukuuta 2014  
6506. Taakka sydämellä, osa 1/2 25. joulukuuta 2014  
6507. Taakka sydämellä, osa 2/2 25. joulukuuta 2014  
6508. Rehellisyys on suhteellista 29. joulukuuta 2014  
6509. Vanhoja ja uusia kaunoja 29. joulukuuta 2014    
6510. Itsesäälissä vellova tyranni 30. joulukuuta 2014  
6511. Piikki lihassa 30. joulukuuta 2014  
6512. Piruilijan otteessa, osa 1/2 31. joulukuuta 2014  
6513. Piruilijan otteessa, osa 2/2 31. joulukuuta 2014    

Esitysvuosi 2015Muokkaa

Jakso Nimi Ensiesitys Ikäraja- ja
sisältömerkinnät
6514. Nolattu nuori neito 1. tammikuuta 2015  
6515. Nuhteita nuorisolle 1. tammikuuta 2015  
6516. Sydänsärkyä ja sopeutumista 2. tammikuuta 2015    
6517. Iloa surun keskelle 2. tammikuuta 2015    
6518. Teinipari pakosalla 5. tammikuuta 2015  
6519. Lapsemme mieron tiellä 5. tammikuuta 2015  
6520. Kilpailijoita alttarilla 6. tammikuuta 2015  
6521. Häpeilemätön hevostelija 6. tammikuuta 2015  
6522. Lapsenvahdin lipsahdus 7. tammikuuta 2015  
6523. Tyttöjen ilta taka-ajatuksilla 7. tammikuuta 2015  
6524. Ensivaikutelmia ja vaikutusyrityksiä 8. tammikuuta 2015  
6525. Olen Umppa-Lumppa ja umpijurrissa 8. tammikuuta 2015    
6526. Joukosta yksi puuttuu 9. tammikuuta 2015  
6527. Morsian täynnä tuskaa 9. tammikuuta 2015      
6528. Kauhun hetkiä hääjuhlassa 12. tammikuuta 2015    
6529. Kännimutsi vauhdissa 12. tammikuuta 2015      
6530. Valmiina vaipanvaihtohommiin 13. tammikuuta 2015  
6531. Pahansisuinen lastenpanttaaja 13. tammikuuta 2015    
6532. Menit liian pitkälle, Debbie 14. tammikuuta 2015  
6533. Sovinnon elkeitä 14. tammikuuta 2015  
6534. Kalmankatkuinen kiertoreitti 15. tammikuuta 2015      
6535. Murhajuonen jälkimainingeissa 15. tammikuuta 2015    
6536. Janottaako vanha suola? 16. tammikuuta 2015    
6537. Kallis isku 16. tammikuuta 2015    
6538. Miehelläni on salavauva! 19. tammikuuta 2015    
6539. Katastrofinhallintaa Rishin malliin 19. tammikuuta 2015  
6540. Isä, ukki ja syntipukki 20. tammikuuta 2015  
6541. Ketsuppiin verhottu valhe 20. tammikuuta 2015  
6542. Kitkaa kielletystä suudelmasta 21. tammikuuta 2015  
6543. Salaisuus metsässä 21. tammikuuta 2015  
6544. Liikekumppanit kireänä 22. tammikuuta 2015  
6545. Sana sanaa vastaan 22. tammikuuta 2015    
6546. Varjostin sinua, rakkaani 23. tammikuuta 2015  
6547. Mestarijuonittelijan taidonnäyte 23. tammikuuta 2015  
6548. Tunteet pinnassa, osa 1/2 26. tammikuuta 2015      
6549. Tunteet pinnassa, osa 2/2 26. tammikuuta 2015  
6550. Tunnustus toiletissa 27. tammikuuta 2015    
6551. Kytevä katastrofi 27. tammikuuta 2015    
6552. Vastuunpakoilija vauhdissa 28. tammikuuta 2015    
6553. Peruuttamatonta tuhoa 28. tammikuuta 2015    
6554. Tuskainen purkaus, osa 1/2 29. tammikuuta 2015  
6555. Tuskainen purkaus, osa 2/2 29. tammikuuta 2015    
6556. Kiukkuinen ja lääkekoukussa 30. tammikuuta 2015  
6557. Kelmeä, hikinen ihmisraunio 30. tammikuuta 2015  
6558. Puun ja kuoren välissä 2. helmikuuta 2015  
6559. Raastava vetoomus 2. helmikuuta 2015    
6560. Operaatio kalmon kuljetus, osa 1/2 3. helmikuuta 2015  
6561. Operaatio kalmon kuljetus, osa 2/2 3. helmikuuta 2015    
6562. Minkä taakseen jättää... 4. helmikuuta 2015  
6563. En säiky sirpaleita! 4. helmikuuta 2015  
6564. Pahaenteinen paljastus 5. helmikuuta 2015  
6565. Kieroa peliä, Kerry 5. helmikuuta 2015  
6566. Käy syöttiin, ilkeä isäpuoli! 6. helmikuuta 2015  
6567. Hyvästit 6. helmikuuta 2015    
6568. Pillerivarkaissa 9. helmikuuta 2015  
6569. Vastakieroilua 9. helmikuuta 2015  
6570. Lomahuuruissa 10. helmikuuta 2015  
6571. Vedätetty ja vihainen 10. helmikuuta 2015  
6572. Isku vyön alle, osa 1/2 11. helmikuuta 2015      
6573. Isku vyön alle, osa 2/2 11. helmikuuta 2015  
6574. Tarkkailun kohteena 12. helmikuuta 2015  
6575. Valheen lyhyet jäljet 12. helmikuuta 2015  
6576. Sokkihoitoa vanhemmille 13. helmikuuta 2015  
6577. Vaihtoehtoinen suunnitelma 13. helmikuuta 2015    
6578. Verta puskurissa, osa 1/2 16. helmikuuta 2015  
6579. Verta puskurissa, osa 2/2 16. helmikuuta 2015  
6580. Poikani, mitä olet tehnyt? 17. helmikuuta 2015  
6581. Pitäkää tunkkinne 17. helmikuuta 2015  
6582. Sitkeä loinen 18. helmikuuta 2015    
6583. Kah, luuko tuolla pilkottaa? 18. helmikuuta 2015  
6584. Lahjuksia osa, 1/2 19. helmikuuta 2015  
6585. Lahjuksia osa, 2/2 19. helmikuuta 2015    
6586. Vimmaisen vaimon vastaisku 20. helmikuuta 2015  
6587. Petosten pelikentällä 20. helmikuuta 2015  
6588. Tuskan lievitystä 23. helmikuuta 2015    
6589. Pesen käteni sinusta! 23. helmikuuta 2015    
6590. Heimonsa hylkimä, osa 1/2 24. helmikuuta 2015  
6591. Heimonsa hylkimä, osa 2/2 24. helmikuuta 2015      
6592. Vodkassa marinoitu marttyyri 25. helmikuuta 2015  
6593. Sodassa ja rakkaudessa 25. helmikuuta 2015    
6594. Osta kukkia, älä majataloja! 26. helmikuuta 2015  
6595. Valehtelijat vastakkain 26. helmikuuta 2015  
6596. Tunteiden sekasotku, osa 1/2 27. helmikuuta 2015  
6597. Tunteiden sekasotku, osa 2/2 27. helmikuuta 2015  
6598. Kytevää himoa 2. maaliskuuta 2015  
6599. Pelimiehen elkeitä 2. maaliskuuta 2015  
6600. Läheltä piti 3. maaliskuuta 2015    
6601. Uhrista salapoliisiksi 3. maaliskuuta 2015  
6602. Epätoivon huipentuma, osa 1/2 4. maaliskuuta 2015    
6603. Epätoivon huipentuma, osa 2/2 4. maaliskuuta 2015  
6604. Vainoharhaisia syytöksiä 5. maaliskuuta 2015    
6605. Sukulaiset vasten tahtoaan 5. maaliskuuta 2015  
6606. Oman käden oikeutta 6. maaliskuuta 2015  
6607. Yllätysten kilpajuoksu 6. maaliskuuta 2015  
6608. Kaikkien aikojen kosinta, osa 1/2 9. maaliskuuta 2015  
6609. Kaikkien aikojen kosinta, osa 2/2 9. maaliskuuta 2015  
6610. Vihaa vai rakkautta? 10. maaliskuuta 2015  
6611. Pahaa-aavistamaton morsian 10. maaliskuuta 2015  
6612. Pahan onnen paellaa 11. maaliskuuta 2015  
6613. Karmiva tunnustus 11. maaliskuuta 2015  
6614. Murha paljastuu, osa 1/2 12. maaliskuuta 2015  
6615. Murha paljastuu, osa 2/2 12. maaliskuuta 2015      
6616. Järkyttävä murhenäytelmä 13. maaliskuuta 2015    
6617. Kouraiseva menetys 13. maaliskuuta 2015  
6618. Ilmeetön surija 16. maaliskuuta 2015  
6619. Älä hylkää lastasi! 16. maaliskuuta 2015  
6620. Todisteita ja syytöksiä, osa 1/2 17. maaliskuuta 2015  
6621. Todisteita ja syytöksiä, osa 2/2 17. maaliskuuta 2015  
6622. Tuskallinen muistutus 18. maaliskuuta 2015  
6623. Herää, olet addikti! 18. maaliskuuta 2015  
6624. Petoksia ja harhaa 19. maaliskuuta 2015    
6625. Kärsivä uhri 19. maaliskuuta 2015  
6626. Laurelin kostoisku, osa 1/2 20. maaliskuuta 2015    
6627. Laurelin kostoisku, osa 2/2 20. maaliskuuta 2015    

Esitysvuosi 2016Muokkaa

Esitysvuosi 2017Muokkaa

Esitysvuosi 2018Muokkaa

Esitysvuosi 2019Muokkaa

Jakso Nimi Ensiesitys Ikäraja- ja
sisältömerkinnät-
8080. Syntipukki teuraalla 1. tammikuuta 2019    
8081. Avoimin mielin 2. tammikuuta 2019    
8082. Vandaaleja ja sabotöörejä 3. tammikuuta 2019  
8083. Salarakkautta, osa 1/2 4. tammikuuta 2019      
8084. Salarakkautta, osa 2/2 7. tammikuuta 2019    
8085. Hyvästi, heitukka 8. tammikuuta 2019      
8086. Cain, kodinhengetär 9. tammikuuta 2019    
8087. Kaikki haavat eivät arpeudu 10. tammikuuta 2019      
8088. Synti ja häpeä 11. tammikuuta 2019    
8089. Menneen talven lumia, osa 1/2 14. tammikuuta 2019    
8090. Menneen talven lumia, osa 2/2 15. tammikuuta 2019      
8091. Kainosteleva konstaapeli 16. tammikuuta 2019      
8092. Kova kovaa vastaan 17. tammikuuta 2019    
8093. Kovemmat lääkkeet, osa 1/2 18. tammikuuta 2019    
8094. Kovemmat lääkkeet, osa 2/2 21. tammikuuta 2019    
8095. Ensin tutkitaan, sitten hutkitaan 22. tammikuuta 2019    
8096. Uudet kasvot, vanhat naamat, osa 1/2 23. tammikuuta 2019    
8097. Uudet kasvot, vanhat naamat, osa 2/2 24. tammikuuta 2019    
8098. Hiljaa hyvä tulee 25. tammikuuta 2019    
8099. Livin synninpäästö 28. tammikuuta 2019    
8100. Lahjahevosen suu 29. tammikuuta 2019    
8101. Perheen kesken 30. tammikuuta 2019    
8102. Hammasta purren, osa 1/2 31. tammikuuta 2019    
8103. Hammasta purren, osa 2/2 1. helmikuuta 2019    
8104. Epäilyttävän avoimet kädet 4. helmikuuta 2019    
8105. Liekkien keskeltä 5. helmikuuta 2019    
8106. Pelkkää pahvia 6. helmikuuta 2019    
8107. Yllytyshullu 7. helmikuuta 2019        
8108. Veli pulassa, osa 1/2 8. helmikuuta 2019    
8109. Veli pulassa, osa 2/2 11. helmikuuta 2019    
8110. Avulias aatu 12. helmikuuta 2019    
8111. Mustasukkainen ukkomies 13. helmikuuta 2019      
8112. Kanamaista menoa 14. helmikuuta 2019      
8113. Silmä tarkkana 15. helmikuuta 2019    
8114. Kovaa peliä Yorkshiressä, osa 1/2 18. helmikuuta 2019    
8115. Kovaa peliä Yorkshiressä, osa 2/2 19. helmikuuta 2019    
8116. Hän näkee kaiken 20. helmikuuta 2019    
8117. Onnenonkija 21. helmikuuta 2019    
8118. Kaksinaamainen kyttä, osa 1 22. helmikuuta 2019      
8119. Kaksinaamainen kyttä, osa 2 25. helmikuuta 2019      
8120. Tyttökö tulossa? 26. helmikuuta 2019    
8121. Lääkitys kohdillaan, osa 1/2 27. helmikuuta 2019    
8122. Lääkitys kohdillaan, osa 2/2 28. helmikuuta 2019    
8123. Toivossa on hyvä elää 29. helmikuuta 2019    
8124. Sellin syleilyyn 4. maaliskuuta 2019    
8125. Arnoldin kohtalo 5. maaliskuuta 2019    
8126. Tuuliajolla 6. maaliskuuta 2019    
8127. Tilaisuus onneen onnettomuudessa, osa 1 7. maaliskuuta 2019    
8128. Tilaisuus onneen onnettomuudessa, osa 2 8. maaliskuuta 2019    
8129. Viinan voimalla 11. maaliskuuta 2019    
8130. Kuulkaa, kuulkaa! 12. maaliskuuta 2019    
8131. Tuttu naama 13. maaliskuuta 2019      
8132. Eläimellinen voima 14. maaliskuuta 2019      
8133. Haavoittuvaiset naiset osa, 1/2 15. maaliskuuta 2019      
8134. Haavoittuvaiset naiset osa, 2/2 18. maaliskuuta 2019    
8135. Syntinen säkillinen 19. maaliskuuta 2019    
8136. Uhkaava romanssi 20. maaliskuuta 2019    
8137. Sarjapettäjän sekasotku 21. maaliskuuta 2019      
8138. Hätäillen hyvä tulee 22. maaliskuuta 2019    
8139. Veljesten välienselvittely, osa 1/2 25. maaliskuuta 2019    
8140. Veljesten välienselvittely, osa 2/2 26. maaliskuuta 2019      
8141. Tihutyö 27. maaliskuuta 2019    
8142. Netistä löytyy kaikki 28. maaliskuuta 2019      
8143. Saastaista rahaa 29. maaliskuuta 2019    

LähteetMuokkaa