Luettelo televisiosarjan Danny Phantom jaksoista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Luettelo Danny Phantom-sarjan jaksoista. Jaksot ovat tuotantokausikohtaisessa luettelossa Yhdysvaltain alkuperäisessä esitysjärjestyksessä.

Sarja alkoi Nicktoonsilta 3. huhtikuuta, 2004 jaksolla "Mystery Meat". Ensimmäinen tuotantokausi käsitti 20 jaksoa ja päättyi jaksoon "Control Freaks" 17. kesäkuuta, 2005. Toinen tuotantokausi käsitti 20 jaksoa ja alkoi jaksolla "Memory Blank" 24. kesäkuuta 2005 ja päättyi jaksoon "Kindred Spirits" 17. kesäkuuta 2006. Kolmas tuotantokausi alkoi 2. maaliskuuta 2006 jaksolla "Eye for an Eye" ja päättyi kaksiosaiseen jaksoon "Phantom Planet" 24. toukokuuta 2007. Kolmas tuotantokausi käsitti 13 jaksoa.

Ensimmäinen tuotantokausi (2004-2005)Muokkaa

# Esityspäivä USA:ssa Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi
1 - 101 3. huhtikuuta 2004 Mystery Meat Lihaisa juttu
2 - 102 6. huhtikuuta 2004 Parental Bonding Tanssiaiset
3 - 103 9. huhtikuuta 2004 One of the Kind Ainutlaatuinen
4 - 104 16. huhtikuuta 2004 Attack of the Killer Garage Sale Autotallimyyjäisten hirviö
5 - 105 23. huhtikuuta 2004 Splitting Images Peilin takana
6 - 106 30. huhtikuuta 2004 What You Want Pullon henki
7 - 107 7. toukokuuta 2004 Bitter Reunions Katkeria kohtaamisia
8 - 108 14. toukokuuta 2004 Prisoners of Love Rakkauden vangit
9 - 109 17. kesäkuuta 2004 My Brother's Keeper Veljeni vartija
10 - 110 24. syyskuuta 2004 Shades of Gray Haamukoira
11 - 111 1. lokakuuta 2004 Fanning of Flames Liekkien loimuntaa
12 - 112 8. lokakuuta 2004 Teacher of the Year Vuoden opettaja
13 - 113 15. lokakuuta 2004 13 13
14 - 114 22. lokakuuta 2004 Public Enemies Yhteiskunnan viholliset
15 - 115 29. lokakuuta 2004 Fright Night Kauhujen yö
16 - 116 6. toukokuuta 2005 Matemal Instict Äidin vaisto
17 - 117 13. toukokuuta 2005 Lucky in Love Onnea rakkaudessa
18 - 118 3. kesäkuuta 2005 Life Lessons Elämän oppitunti
19 - 119 10. kesäkuuta 2005 The Million Dollar Ghost Miljoonan dollarin haamu
20 - 120 17. kesäkuuta 2005 Control Freaks Kontrollifrikit

Toinen tuotantokausi (2005-2006)Muokkaa

# Esityspäivä USA:ssa Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi
21 - 201 24. kesäkuuta 2005 Memory Blank Muistinmenetys
22 - 202 15. heinäkuuta 2005 Doctors Disorders Tohtori Epäjärjestys
23 - 203 22. heinäkuuta 2005 Pirate Radio Piraattiradio
24 - 204 29. heinäkuuta 2005 Reign Storm, Part 1 Hallitsijan myrsky, Osa 1
25 - 205 29. heinäkuuta 2005 Reign Storm, Part 2 Hallitsijan myrsky, Osa 2
26 - 206 23. syyskuuta 2005 Identity Crisis Identiteettikriisi
27 - 207 7. lokakuuta 2005 The Fenton Menace Fenton-uhka
28 - 208 16. lokakuuta 2005 The Ultimate Enemy, Part 1 Äärimmäinen vihollinen, Osa 1
29 - 209 16. lokakuuta 2005 The Ultimate Enemy, Part 2 Äärimmäinen vihollinen, Osa 2
30 - 210 9. joulukuuta 2005 Secret Weapons Salaiset aseet
31 - 211 16. joulukuuta 2005 Fright Before Christmas Pelko ennen joulua
32 - 212 13. tammikuuta 2006 Flirting With Disaster Flirttailua katastrofin kanssa
33 - 213 24. tammikuuta 2006 Micro Management Minikokoisia ongelmia
34 - 214 24. helmikuuta 2006 Beauty Marked Unelmien prinsessa
35 - 215 17. maaliskuuta 2006 King Tuck Kuningas Tomppa
36 - 216 29. maaliskuuta 2006 Masters of All Time Ajan hallitsijat
37 - 217 5. toukokuuta 2006 Double Cross in My Heart Sydämen valinta
38 - 218 9. kesäkuuta 2006 Reality Trip, Part 1 Matka todellisuudessa, Osa 1
39 - 219 9. kesäkuuta 2006 Reality Trip, Part 2 Matka todellisuudessa, Osa 2
40 - 220 17. kesäkuuta 2006 Kindred Spirits Sukulaishenkeä

Kolmas tuotantokausi (2006-2007)Muokkaa

# Esityspäivä USA:ssa Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi
41 - 301 2. maaliskuuta 2006 Eye for an Eye Silmästä silmään
42 - 302 9. maaliskuuta 2006 Infite Realms Äärikartta
43 - 303 16. maaliskuuta 2006 Girls' Night Out Tyttöjen ilta