Avaa päävalikko

Luettelo jääkiekon SM-liigan tuomareista kaudella 2016–2017

Wikimedia-luetteloartikkeli

Luettelo jääkiekon SM-liigan tuomareista sisältää kaudella 2017–2018 tuomaroivat erotuomarit ja linjatuomarit. Kaudelle 2012–2013 SM-liigan erotuomareiden paitoihin tuli uudistus, jossa nimi korvattiin numerolla kansainväliseen tapaan.[1] Numerot 2–31 on varattu päätuomareille ja numerot 32–70 linjatuomareille.

PäätuomaritMuokkaa

LinjatuomaritMuokkaa

Aiempien kausien tuomareitaMuokkaa

PäätuomaritMuokkaa

Kansainvälinen erotuomarivaihto kaudella 2014–2015 (kukin kaksi ottelua)[4]

Kansainvälinen erotuomarivaihto kaudella 2013–2014 (kukin kaksi ottelua)[8]

Kansainvälinen erotuomarivaihto kaudella 2012–2013 (kukin kaksi ottelua)[13]

LinjatuomaritMuokkaa

Kausien 2009-2011 Linjatuomareita:

  •   Jukka Isometsä
  •   Janne Isometsä
  •   Riku Peltonen
  •   Sami Seppälä
  •   Sami Laaksonen

-

LähteetMuokkaa

ViitteetMuokkaa

  1. SM-liigatuomarien selässä jatkossa numerot 13.9.2012. liiga.fi: Jääkiekon SM-liiga. Viitattu 14.9.2015.
  2. Sveitsiläiserotuomari vierailee Liigassa liiga.fi. 17.11.2016. Jääkiekon SM-liiga Oy. ”Sveitsin NLA-liigassa erotuomarina toimiva 31-vuotias Alex Dipietro saapuu kahden ottelun vierailulle Liigaan. Sveitsiläiserotuomari tulee Liigaan Kansainvälisen Jääkiekkoliiton IIHF:n erotuomarivaihto-ohjelman myötä.” Viitattu 18.11.2016.
  3. Saksalaiserotuomari vierailee Liigassa liiga.fi. 27.10.2016. Jääkiekon SM-liiga Oy. ”Saksan DEL-liigassa ammatikseen erotuomarina toimiva 37-vuotias Gordon Schukies saapuu kahden ottelun vierailulle Liigaan. Schukies tulee Liigaan Kansainvälisen Jääkiekkoliiton IIHF:n erotuomarivaihto-ohjelman myötä.” Viitattu 27.10.2016.
  4. Schedule Referee Exchange Program 2014/15 iihf.com: International Ice Hockey Federation. Viitattu 14.9.2015. (englanniksi)
  5. a b Baluska Vladimir (SVK) iihf.com: International Ice Hockey Federation. Viitattu 14.9.2015. (englanniksi)
  6. a b Gofman Roman (RUS) iihf.com: International Ice Hockey Federation. Viitattu 14.9.2015. (englanniksi)
  7. a b Pesina Vladimir (CZE) iihf.com: International Ice Hockey Federation. Viitattu 14.9.2015. (englanniksi)
  8. Schedule Referee Exchange Program 2013-14 iihf.com: International Ice Hockey Federation. Viitattu 11.1.2014. (englanniksi)
  9. Koch Andreas (SUI) iihf.com: International Ice Hockey Federation. Viitattu 11.1.2014. (englanniksi)
  10. Brill Marcus (GER) iihf.com: International Ice Hockey Federation. Viitattu 11.1.2014. (englanniksi)
  11. Sergeyev Alexander (RUS) iihf.com: International Ice Hockey Federation. Viitattu 11.1.2014. (englanniksi)
  12. Stricker Daniel (SUI) iihf.com: International Ice Hockey Federation. Viitattu 11.1.2014. (englanniksi)
  13. Schedule Referee Exchange Program 2012-13 iihf.com: International Ice Hockey Federation. Viitattu 11.1.2014. (englanniksi)
  14. Frano Martin (CZE) iihf.com: International Ice Hockey Federation. Viitattu 11.1.2014. (englanniksi)
  15. Konc Daniel (SVK) iihf.com: International Ice Hockey Federation. Viitattu 11.1.2014. (englanniksi)
  16. Massy Didier (SUI) iihf.com: International Ice Hockey Federation. Viitattu 11.1.2014. (englanniksi)
  17. Nord Mikael (SWE) iihf.com: International Ice Hockey Federation. Viitattu 11.1.2014. (englanniksi)