Luettelo jääkiekon SM-liigan tuomareista kaudella 2016–2017

Wikimedia-luetteloartikkeli

Luettelo jääkiekon SM-liigan tuomareista sisältää kaudella 2019–2020 tuomaroivat erotuomarit ja linjatuomarit. Kaudelle 2012–2013 SM-liigan erotuomareiden paitoihin tuli uudistus, jossa nimi korvattiin numerolla kansainväliseen tapaan.[1] Numerot 2–31 on varattu päätuomareille ja numerot 32–74 linjatuomareille.

PäätuomaritMuokkaa

(Suluissa erotuomarikerho)

LinjatuomaritMuokkaa

(Suluissa erotuomarikerho)

Aiempien kausien tuomareitaMuokkaa

PäätuomaritMuokkaa

Kansainvälinen erotuomarivaihto kaudella 2014–2015 (kukin kaksi ottelua)[2]

  •   Vladimir Baluska,[3]   Roman Gofman[4] sekä   Vladimir Pesina[5]

Kansainvälinen erotuomarivaihto kaudella 2013–2014 (kukin kaksi ottelua)[6]

  •   Andreas Koch,[7]   Vladimir Baluska,[3]   Marcus Brill,[8]   Aleksandr Sergejev,[9]   Vladimir Pesina[5] sekä   Daniel Stricker[10]

Kansainvälinen erotuomarivaihto kaudella 2012–2013 (kukin kaksi ottelua)[11]

  •   Martin Frano,[12]   Roman Gofman,[4]   Daniel Konc,[13]   Didier Massy[14] sekä   Mikael Nord[15]

LinjatuomaritMuokkaa

Kausien 2009-2011 Linjatuomareita:

  •   Jukka Isometsä
  •   Janne Isometsä
  •   Riku Peltonen
  •   Sami Seppälä
  •   Sami Laaksonen

-

LähteetMuokkaa

ViitteetMuokkaa

  1. SM-liigatuomarien selässä jatkossa numerot 13.9.2012. liiga.fi: Jääkiekon SM-liiga. Viitattu 14.9.2015.
  2. Schedule Referee Exchange Program 2014/15 iihf.com: International Ice Hockey Federation. Viitattu 14.9.2015. (englanniksi)
  3. a b Baluska Vladimir (SVK) iihf.com: International Ice Hockey Federation. Viitattu 14.9.2015. (englanniksi)
  4. a b Gofman Roman (RUS) iihf.com: International Ice Hockey Federation. Viitattu 14.9.2015. (englanniksi)
  5. a b Pesina Vladimir (CZE) iihf.com: International Ice Hockey Federation. Viitattu 14.9.2015. (englanniksi)
  6. Schedule Referee Exchange Program 2013-14 iihf.com: International Ice Hockey Federation. Viitattu 11.1.2014. (englanniksi)
  7. Koch Andreas (SUI) iihf.com: International Ice Hockey Federation. Viitattu 11.1.2014. (englanniksi)
  8. Brill Marcus (GER) iihf.com: International Ice Hockey Federation. Viitattu 11.1.2014. (englanniksi)
  9. Sergeyev Alexander (RUS) iihf.com: International Ice Hockey Federation. Viitattu 11.1.2014. (englanniksi)
  10. Stricker Daniel (SUI) iihf.com: International Ice Hockey Federation. Viitattu 11.1.2014. (englanniksi)
  11. Schedule Referee Exchange Program 2012-13 iihf.com: International Ice Hockey Federation. Viitattu 11.1.2014. (englanniksi)
  12. Frano Martin (CZE) iihf.com: International Ice Hockey Federation. Viitattu 11.1.2014. (englanniksi)
  13. Konc Daniel (SVK) iihf.com: International Ice Hockey Federation. Viitattu 11.1.2014. (englanniksi)
  14. Massy Didier (SUI) iihf.com: International Ice Hockey Federation. Viitattu 11.1.2014. (englanniksi)
  15. Nord Mikael (SWE) iihf.com: International Ice Hockey Federation. Viitattu 11.1.2014. (englanniksi)