Luettelo Yhdysvaltojen piirikunnista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä artikkeli on luettelo Yhdysvaltojen piirikunnista. Piirikunnat ovat luettelossa osavaltioittain. Eri osavaltioissa voi olla samannimisiä piirikuntia; tällöin piirikunnan artikkelin nimessä on lopussa suluissa osavaltion nimi. Luettelossa on mukana myös District of Columbia, vaikka se ei muodosta osavaltiota.

Yhdysvaltojen piirikunnat ja niitä vastaavat hallintoalueet.
Piirikunta Osavaltio
Autauga Alabama
Baldwin
Barbour
Bibb
Blount
Bullock
Butler
Calhoun
Chambers
Cherokee
Chilton
Choctaw
Clarke
Clay
Cleburne
Coffee
Colbert
Conecuh
Coosa
Covington
Crenshaw
Cullman
Dale
Dallas
DeKalb
Elmore
Escambia
Etowah
Fayette
Franklin
Geneva
Greene
Hale
Henry
Houston
Jackson
Jefferson
Lamar
Lauderdale
Lawrence
Lee
Limestone
Lowndes
Macon
Madison
Marengon piirikunta
Marion
Marshall
Mobile
Monroe
Montgomery
Morgan
Perry
Pickens
Pike
Randolph
Russell
Shelby
St. Clair
Sumter
Talladega
Tallapoosa
Tuscaloosa
Walker
Washington
Wilcox
Winston
Aleutians East (Borough) Alaska
Aleutians West (Census Area)
Anchorage (Municipality)
Berhel (Census Area)
Bristol Bay (Borough)
Denali (Borough)
Dillingham (Census Area)
Fairbanks North Star (Borough)
Haines (Borough)
Hoonah-Angoon (Census Area)
Juneau (City and Borough)
Kenai Peninsula (Borough)
Ketchikan Gateway (Borough)
Kodiak Island (Borough)
Lake and Peninsula (Borough)
Matanuska-Susitna (Borough)
Nome (Census Area)
North Slope (Borough)
Northwest Arctic (Borough)
Petersburg (Borough)
Prince of Wales-Hyder (Census Area)
Sitka (City and Borough)
Skagway (Borough, Municipality)
Southeast Fairbanks (Census Area)
Wade Hampton (Census Area)
Valdez-Cordova (Census Area)
Wrangell (City and Borough)
Yakutat (City and Borough)
Yukon-Koyukuk (Census Area)
Apachen piirikunta Arizona
Cochisen piirikunta
Coconinon piirikunta
Gilan piirikunta
Grahamin piirikunta (Arizona)
Greenleen piirikunta
La Pazin piirikunta
Maricopan piirikunta
Mohaven piirikunta
Navajon piirikunta
Piman piirikunta
Pinalin piirikunta
Santa Cruzin piirikunta (Arizona)
Yavapain piirikunta
Yuman piirikunta (Arizona)
Arkansasin piirikunta Arkansas
Ashleyn piirikunta
Baxterin piirikunta
Bentonin piirikunta (Arkansas)
Boonen piirikunta (Arkansas)
Bradleyn piirikunta (Arkansas)
Calhounin piirikunta (Arkansas)
Carrollin piirikunta (Arkansas)
Chicotin piirikunta
Clarkin piirikunta (Arkansas)
Clayn piirikunta (Arkansas)
Cleburnen piirikunta (Arkansas)
Clevelandin piirikunta (Arkansas)
Columbian piirikunta (Arkansas)
Conwayn piirikunta
Craigheadin piirikunta
Crawfordin piirikunta (Arkansas)
Crittendenin piirikunta (Arkansas)
Crossin piirikunta
Dallasin piirikunta (Arkansas)
Deshan piirikunta
Drewin piirikunta
Faulknerin piirikunta
Franklinin piirikunta (Arkansas)
Fultonin piirikunta (Arkansas)
Garlandin piirikunta
Grantin piirikunta (Arkansas)
Greenen piirikunta (Arkansas)
Hempsteadin piirikunta
Hot Springin piirikunta
Howardin piirikunta (Arkansas)
Independencen piirikunta
Izardin piirikunta
Jacksonin piirikunta (Arkansas)
Jeffersonin piirikunta (Arkansas)
Johnsonin piirikunta (Arkansas)
Lafayetten piirikunta (Arkansas)
Lawrencen piirikunta (Arkansas)
Leen piirikunta (Arkansas)
Lincolnin piirikunta (Arkansas)
Little Riverin piirikunta
Loganin piirikunta (Arkansas)
Lonoken piirikunta
Madisonin piirikunta (Arkansas)
Marionin piirikunta (Arkansas)
Millerin piirikunta (Arkansas)
Mississippin piirikunta (Arkansas)
Monroen piirikunta (Arkansas)
Montgomeryn piirikunta (Arkansas)
Nevadan piirikunta (Arkansas)
Newtonin piirikunta (Arkansas)
Ouachitan piirikunta
Perryn piirikunta (Arkansas)
Phillipsin piirikunta (Arkansas)
Piken piirikunta (Arkansas)
Poinsettin piirikunta
Polkin piirikunta (Arkansas)
Popen piirikunta (Arkansas)
Prairien piirikunta (Arkansas)
Pulaskin piirikunta (Arkansas)
Randolphin piirikunta (Arkansas)
Salinen piirikunta (Arkansas)
Scottin piirikunta (Arkansas)
Searcyn piirikunta
Sebastianin piirikunta
Sevierin piirikunta (Arkansas)
Sharpin piirikunta
St. Francisin piirikunta
Stonen piirikunta (Arkansas)
Unionin piirikunta (Arkansas)
Van Burenin piirikunta (Arkansas)
Washingtonin piirikunta (Arkansas)
Whiten piirikunta (Arkansas)
Woodruffin piirikunta
Yellin piirikunta
Adamsin piirikunta (Colorado) Colorado
Alamosan piirikunta
Arapahoen piirikunta
Archuletan piirikunta
Bacan piirikunta
Bentin piirikunta
Boulderin piirikunta
Broomfield (kaupunki ja piirikunta)
Chaffeen piirikunta
Cheyennen piirikunta (Colorado)
Clear Creekin piirikunta
Conejosin piirikunta
Costillan piirikunta
Crowleyn piirikunta
Custerin piirikunta (Colorado)
Deltan piirikunta (Colorado)
Denver (kaupunki ja piirikunta)
Doloresin piirikunta
Douglasin piirikunta (Colorado)
Eaglen piirikunta
El Pason piirikunta (Colorado)
Elbertin piirikunta (Colorado)
Fremontin piirikunta (Colorado)
Garfieldin piirikunta (Colorado)
Gilpinin piirikunta
Grandin piirikunta (Colorado)
Gunnisonin piirikunta
Hinsdalen piirikunta
Huerfanon piirikunta
Jacksonin piirikunta (Colorado)
Jeffersonin piirikunta (Colorado)
Kiowan piirikunta (Colorado)
Kit Carsonin piirikunta
La Platan piirikunta
Laken piirikunta (Colorado)
Larimerin piirikunta
Las Animasin piirikunta
Lincolnin piirikunta (Colorado)
Loganin piirikunta (Colorado)
Mesan piirikunta
Mineralin piirikunta (Colorado)
Moffatin piirikunta
Montezuman piirikunta
Montrosen piirikunta
Morganin piirikunta (Colorado)
Oteron piirikunta (Colorado)
Ourayn piirikunta
Parkin piirikunta (Colorado)
Phillipsin piirikunta (Colorado)
Pitkinin piirikunta
Prowersin piirikunta
Pueblon piirikunta
Rio Blancon piirikunta
Rio Granden piirikunta
Routtin piirikunta
Saguachen piirikunta
San Juanin piirikunta (Colorado)
San Miguelin piirikunta (Colorado)
Sedgwickin piirikunta (Colorado)
Summitin piirikunta (Colorado)
Tellerin piirikunta
Washingtonin piirikunta (Colorado)
Weldin piirikunta
Yuman piirikunta (Colorado)
Fairfieldin piirikunta (Connecticut) Connecticut
Hartfordin piirikunta
Litchfieldin piirikunta
Middlesexin piirikunta (Connecticut)
New Havenin piirikunta
New Londonin piirikunta
Tollandin piirikunta
Windhamin piirikunta (Connecticut)
Kentin piirikunta (Delaware) Delaware
New Castlen piirikunta
Sussexin piirikunta (Delaware)
District of Columbia District of Columbia
Abbevillen piirikunta Etelä-Carolina
Aikenin piirikunta
Allendalen piirikunta
Andersonin piirikunta (Etelä-Carolina)
Bambergin piirikunta
Barnwellin piirikunta
Beaufortin piirikunta (Etelä-Carolina)
Berkeleyn piirikunta (Etelä-Carolina)
Calhounin piirikunta (Etelä-Carolina)
Charlestonin piirikunta
Cherokeen piirikunta (Etelä-Carolina)
Chesterfieldin piirikunta (Etelä-Carolina)
Chesterin piirikunta (Etelä-Carolina)
Clarendonin piirikunta
Colletonin piirikunta
Darlingtonin piirikunta
Dillonin piirikunta
Dorchesterin piirikunta (Etelä-Carolina)
Edgefieldin piirikunta
Fairfieldin piirikunta (Etelä-Carolina)
Florencen piirikunta (Etelä-Carolina)
Georgetownin piirikunta
Greenvillen piirikunta
Greenwoodin piirikunta (Etelä-Carolina)
Hamptonin piirikunta
Horryn piirikunta
Jasperin piirikunta (Etelä-Carolina)
Kershawin piirikunta
Lancasterin piirikunta (Etelä-Carolina)
Laurensin piirikunta (Etelä-Carolina)
Leen piirikunta (Etelä-Carolina)
Lexingtonin piirikunta
Marionin piirikunta (Etelä-Carolina)
Marlboron piirikunta
McCormickin piirikunta
Newberryn piirikunta
Oconeen piirikunta (Etelä-Carolina)
Orangeburgin piirikunta
Pickensin piirikunta (Etelä-Carolina)
Richlandin piirikunta (Etelä-Carolina)
Saludan piirikunta
Spartanburgin piirikunta
Sumterin piirikunta (Etelä-Carolina)
Unionin piirikunta (Etelä-Carolina)
Williamsburgin piirikunta
Yorkin piirikunta (Etelä-Carolina)
Auroran piirikunta Etelä-Dakota
Beadlen piirikunta
Bennettin piirikunta
Bon Hommen piirikunta
Brookingsin piirikunta
Brownin piirikunta (Etelä-Dakota)
Brulen piirikunta
Buffalon piirikunta (Etelä-Dakota)
Butten piirikunta (Etelä-Dakota)
Campbellin piirikunta (Etelä-Dakota)
Charles Mixin piirikunta
Clarkin piirikunta (Etelä-Dakota)
Clayn piirikunta (Etelä-Dakota)
Codingtonin piirikunta
Corsonin piirikunta
Custerin piirikunta (Etelä-Dakota)
Davisonin piirikunta
Dayn piirikunta
Deuelin piirikunta (Etelä-Dakota)
Deweyn piirikunta (Etelä-Dakota)
Douglasin piirikunta (Etelä-Dakota)
Edmundsin piirikunta
Fall Riverin piirikunta
Faulkin piirikunta
Grantin piirikunta (Etelä-Dakota)
Gregoryn piirikunta
Haakonin piirikunta
Hamlinin piirikunta
Handin piirikunta
Hansonin piirikunta
Hardingin piirikunta (Etelä-Dakota)
Hughesin piirikunta (Etelä-Dakota)
Hutchinsonin piirikunta (Etelä-Dakota)
Hyden piirikunta (Etelä-Dakota)
Jacksonin piirikunta (Etelä-Dakota)
Jerauldin piirikunta
Jonesin piirikunta (Etelä-Dakota)
Kingsburyn piirikunta
Laken piirikunta (Etelä-Dakota)
Lawrencen piirikunta (Etelä-Dakota)
Lincolnin piirikunta (Etelä-Dakota)
Lymanin piirikunta
Marshallin piirikunta (Etelä-Dakota)
McCookin piirikunta
McPhersonin piirikunta (Etelä-Dakota)
Meaden piirikunta (Etelä-Dakota)
Melletten piirikunta
Minerin piirikunta
Minnehahan piirikunta
Moodyn piirikunta
Penningtonin piirikunta (Etelä-Dakota)
Perkinsin piirikunta (Etelä-Dakota)
Potterin piirikunta (Etelä-Dakota)
Robertsin piirikunta (Etelä-Dakota)
Sanbornin piirikunta
Shannonin piirikunta (Etelä-Dakota)
Spinkin piirikunta
Stanleyn piirikunta
Sullyn piirikunta
Toddin piirikunta (Etelä-Dakota)
Trippin piirikunta
Turnerin piirikunta (Etelä-Dakota)
Unionin piirikunta (Etelä-Dakota)
Walworthin piirikunta (Etelä-Dakota)
Yanktonin piirikunta
Ziebachin piirikunta
Alachuan piirikunta Florida
Bakerin piirikunta (Florida)
Bayn piirikunta (Florida)
Bradfordin piirikunta (Florida)
Brevardin piirikunta
Browardin piirikunta
Calhounin piirikunta (Florida)
Charlotten piirikunta (Florida)
Citrusin piirikunta
Clayn piirikunta (Florida)
Collierin piirikunta
Columbian piirikunta (Florida)
DeSoton piirikunta (Florida)
Dixien piirikunta
Duvalin piirikunta (Florida)
Escambian piirikunta (Florida)
Flaglerin piirikunta
Franklinin piirikunta (Florida)
Gadsdenin piirikunta
Gilchristin piirikunta
Gladesin piirikunta
Gulfin piirikunta
Hamiltonin piirikunta (Florida)
Hardeen piirikunta
Hendryn piirikunta
Hernandon piirikunta
Highlandsin piirikunta
Hillsboroughin piirikunta (Florida)
Holmesin piirikunta (Florida)
Indian Riverin piirikunta
Jacksonin piirikunta (Florida)
Jeffersonin piirikunta (Florida)
Lafayetten piirikunta (Florida)
Laken piirikunta (Florida)
Leen piirikunta (Florida)
Leonin piirikunta (Florida)
Levyn piirikunta
Libertyn piirikunta (Florida)
Madisonin piirikunta (Florida)
Manateen piirikunta
Marionin piirikunta (Florida)
Martinin piirikunta (Florida)
Miami-Daden piirikunta
Monroen piirikunta (Florida)
Nassaun piirikunta (Florida)
Okaloosan piirikunta
Okeechobeen piirikunta
Orangen piirikunta (Florida)
Osceolan piirikunta (Florida)
Palm Beachin piirikunta
Pascon piirikunta
Pinellasin piirikunta
Polkin piirikunta (Florida)
Putnamin piirikunta (Florida)
Santa Rosan piirikunta
Sarasotan piirikunta
Seminolen piirikunta (Florida)
St. Johnsin piirikunta
St. Lucien piirikunta
Sumterin piirikunta (Florida)
Suwanneen piirikunta
Taylorin piirikunta (Florida)
Unionin piirikunta (Florida)
Wakullan piirikunta
Waltonin piirikunta (Florida)
Washingtonin piirikunta (Florida)
Volusian piirikunta
Applingin piirikunta Georgia
Atkinsonin piirikunta
Baconin piirikunta
Bakerin piirikunta (Georgia)
Baldwinin piirikunta (Georgia)
Banksin piirikunta
Barrowin piirikunta
Bartowin piirikunta
Ben Hillin piirikunta
Berrienin piirikunta (Georgia)
Bibbin piirikunta (Georgia)
Bleckleyn piirikunta
Brantleyn piirikunta
Brooksin piirikunta (Georgia)
Bryanin piirikunta (Georgia)
Bullochin piirikunta
Burken piirikunta (Georgia)
Buttsin piirikunta
Calhounin piirikunta (Georgia)
Camdenin piirikunta (Georgia)
Candlerin piirikunta
Carrollin piirikunta (Georgia)
Catoosan piirikunta
Charltonin piirikunta
Chathamin piirikunta (Georgia)
Chattahoocheen piirikunta
Chattoogan piirikunta
Cherokeen piirikunta (Georgia)
Clarken piirikunta (Georgia)
Clayn piirikunta (Georgia)
Claytonin piirikunta (Georgia)
Clinchin piirikunta
Cobbin piirikunta
Coffeen piirikunta (Georgia)
Colquittin piirikunta
Columbian piirikunta (Georgia)
Cookin piirikunta (Georgia)
Cowetan piirikunta
Crawfordin piirikunta (Georgia)
Crispin piirikunta
Daden piirikunta (Georgia)
Dawsonin piirikunta (Georgia)
Decaturin piirikunta (Georgia)
DeKalbin piirikunta (Georgia)
Dodgen piirikunta (Georgia)
Doolyn piirikunta
Doughertyn piirikunta
Douglasin piirikunta (Georgia)
Earlyn piirikunta
Echolsin piirikunta
Effinghamin piirikunta (Georgia)
Elbertin piirikunta (Georgia)
Emanuelin piirikunta
Evansin piirikunta
Fanninin piirikunta (Georgia)
Fayetten piirikunta (Georgia)
Floydin piirikunta (Georgia)
Forsythin piirikunta (Georgia)
Franklinin piirikunta (Georgia)
Fultonin piirikunta (Georgia)
Gilmerin piirikunta (Georgia)
Glascockin piirikunta
Glynnin piirikunta
Gordonin piirikunta
Gradyn piirikunta (Georgia)
Greenen piirikunta (Georgia)
Gwinnettin piirikunta
Habershamin piirikunta
Hallin piirikunta (Georgia)
Hancockin piirikunta (Georgia)
Haralsonin piirikunta
Harrisin piirikunta (Georgia)
Hartin piirikunta (Georgia)
Heardin piirikunta
Henryn piirikunta (Georgia)
Houstonin piirikunta (Georgia)
Irwinin piirikunta
Jacksonin piirikunta (Georgia)
Jasperin piirikunta (Georgia)
Jeff Davisin piirikunta (Georgia)
Jeffersonin piirikunta (Georgia)
Jenkinsin piirikunta
Johnsonin piirikunta (Georgia)
Jonesin piirikunta (Georgia)
Lamarin piirikunta (Georgia)
Lanierin piirikunta
Laurensin piirikunta (Georgia)
Leen piirikunta (Georgia)
Libertyn piirikunta (Georgia)
Lincolnin piirikunta (Georgia)
Longin piirikunta
Lowndesin piirikunta (Georgia)
Lumpkinin piirikunta
Maconin piirikunta (Georgia)
Madisonin piirikunta (Georgia)
Marionin piirikunta (Georgia)
McDuffien piirikunta
McIntoshin piirikunta (Georgia)
Meriwetherin piirikunta
Millerin piirikunta (Georgia)
Mitchellin piirikunta (Georgia)
Monroen piirikunta (Georgia)
Montgomeryn piirikunta (Georgia)
Morganin piirikunta (Georgia)
Murrayn piirikunta (Georgia)
Muscogeen piirikunta
Newtonin piirikunta (Georgia)
Oconeen piirikunta (Georgia)
Oglethorpen piirikunta
Pauldingin piirikunta (Georgia)
Peachin piirikunta
Pickensin piirikunta (Georgia)
Piercen piirikunta (Georgia)
Piken piirikunta (Georgia)
Polkin piirikunta (Georgia)
Pulaskin piirikunta (Georgia)
Putnamin piirikunta (Georgia)
Quitmanin piirikunta (Georgia)
Rabunin piirikunta
Randolphin piirikunta (Georgia)
Richmondin piirikunta (Georgia)
Rockdalen piirikunta
Schleyn piirikunta
Screvenin piirikunta
Seminolen piirikunta (Georgia)
Spaldingin piirikunta
Stephensin piirikunta (Georgia)
Stewartin piirikunta (Georgia)
Sumterin piirikunta (Georgia)
Talbotin piirikunta (Georgia)
Taliaferron piirikunta
Tattnallin piirikunta
Taylorin piirikunta (Georgia)
Telfairin piirikunta
Terrellin piirikunta (Georgia)
Thomasin piirikunta (Georgia)
Tiftin piirikunta
Toombsin piirikunta
Townsin piirikunta
Treutlenin piirikunta
Troupin piirikunta
Turnerin piirikunta (Georgia)
Twiggsin piirikunta
Unionin piirikunta (Georgia)
Upsonin piirikunta
Walkerin piirikunta (Georgia)
Waltonin piirikunta (Georgia)
Waren piirikunta
Warrenin piirikunta (Georgia)
Washingtonin piirikunta (Georgia)
Waynen piirikunta (Georgia)
Websterin piirikunta (Georgia)
Wheelerin piirikunta (Georgia)
Whiten piirikunta (Georgia)
Whitfieldin piirikunta
Wilcoxin piirikunta (Georgia)
Wilkesin piirikunta (Georgia)
Wilkinsonin piirikunta (Georgia)
Worthin piirikunta (Georgia)
Hawaiin piirikunta Havaiji
Honolulu (kaupunki ja piirikunta)
Kalawaon piirikunta
Kauain piirikunta
Mauin piirikunta
Adamsin piirikunta (Idaho) Idaho
Adan piirikunta
Bannockin piirikunta
Bear Laken piirikunta
Benewahin piirikunta
Binghamin piirikunta
Blainen piirikunta (Idaho)
Boisen piirikunta
Bonnerin piirikunta
Bonnevillen piirikunta
Boundaryn piirikunta
Butten piirikunta (Idaho)
Camasin piirikunta
Canyonin piirikunta
Cariboun piirikunta
Cassian piirikunta
Clarkin piirikunta (Idaho)
Clearwaterin piirikunta (Idaho)
Custerin piirikunta (Idaho)
Elmoren piirikunta (Idaho)
Franklinin piirikunta (Idaho)
Fremontin piirikunta (Idaho)
Gemin piirikunta
Goodingin piirikunta
Idahon piirikunta
Jeffersonin piirikunta (Idaho)
Jeromen piirikunta
Kootenain piirikunta
Latahin piirikunta
Lemhin piirikunta
Lewisin piirikunta (Idaho)
Lincolnin piirikunta (Idaho)
Madisonin piirikunta (Idaho)
Minidokan piirikunta
Nez Percen piirikunta
Oneidan piirikunta (Idaho)
Owyheen piirikunta
Payetten piirikunta
Powerin piirikunta
Shoshonen piirikunta
Tetonin piirikunta (Idaho)
Twin Fallsin piirikunta
Valleyn piirikunta (Idaho)
Washingtonin piirikunta (Idaho)
Adamsin piirikunta (Illinois) Illinois
Alexanderin piirikunta (Illinois)
Bondin piirikunta
Boonen piirikunta (Illinois)
Brownin piirikunta (Illinois)
Bureaun piirikunta
Calhounin piirikunta (Illinois)
Carrollin piirikunta (Illinois)
Cassin piirikunta (Illinois)
Champaignin piirikunta (Illinois)
Christianin piirikunta (Illinois)
Clarkin piirikunta (Illinois)
Clayn piirikunta (Illinois)
Clintonin piirikunta (Illinois)
Colesin piirikunta
Cookin piirikunta (Illinois)
Crawfordin piirikunta (Illinois)
Cumberlandin piirikunta (Illinois)
De Wittin piirikunta
DeKalbin piirikunta (Illinois)
Douglasin piirikunta (Illinois)
DuPagen piirikunta
Edgarin piirikunta
Edwardsin piirikunta (Illinois)
Effinghamin piirikunta (Illinois)
Fayetten piirikunta (Illinois)
Fordin piirikunta (Illinois)
Franklinin piirikunta (Illinois)
Fultonin piirikunta (Illinois)
Gallatinin piirikunta (Illinois)
Greenen piirikunta (Illinois)
Grundyn piirikunta (Illinois)
Hamiltonin piirikunta (Illinois)
Hancockin piirikunta (Illinois)
Hardinin piirikunta (Illinois)
Hendersonin piirikunta (Illinois)
Henryn piirikunta (Illinois)
Iroquoisin piirikunta
Jacksonin piirikunta (Illinois)
Jasperin piirikunta (Illinois)
Jeffersonin piirikunta (Illinois)
Jerseyn piirikunta
Jo Daviessin piirikunta
Johnsonin piirikunta (Illinois)
Kanen piirikunta (Illinois)
Kankakeen piirikunta
Kendallin piirikunta (Illinois)
Knoxin piirikunta (Illinois)
Laken piirikunta (Illinois)
LaSallen piirikunta
Lawrencen piirikunta (Illinois)
Leen piirikunta (Illinois)
Livingstonin piirikunta (Illinois)
Loganin piirikunta (Illinois)
Maconin piirikunta (Illinois)
Macoupinin piirikunta
Madisonin piirikunta (Illinois)
Marionin piirikunta (Illinois)
Marshallin piirikunta (Illinois)
Masonin piirikunta (Illinois)
Massacin piirikunta
McDonoughin piirikunta
McHenryn piirikunta (Illinois)
McLeanin piirikunta (Illinois)
Menardin piirikunta (Illinois)
Mercerin piirikunta (Illinois)
Monroen piirikunta (Illinois)
Montgomeryn piirikunta (Illinois)
Morganin piirikunta (Illinois)
Moultrien piirikunta
Oglen piirikunta
Peorian piirikunta
Perryn piirikunta (Illinois)
Piattin piirikunta
Piken piirikunta (Illinois)
Popen piirikunta (Illinois)
Pulaskin piirikunta (Illinois)
Putnamin piirikunta (Illinois)
Randolphin piirikunta (Illinois)
Richlandin piirikunta (Illinois)
Rock Islandin piirikunta
Salinen piirikunta (Illinois)
Sangamonin piirikunta
Schuylerin piirikunta (Illinois)
Scottin piirikunta (Illinois)
Shelbyn piirikunta (Illinois)
St. Clairin piirikunta (Illinois)
Starkin piirikunta (Illinois)
Stephensonin piirikunta
Tazewellin piirikunta (Illinois)
Unionin piirikunta (Illinois)
Wabashin piirikunta (Illinois)
Warrenin piirikunta (Illinois)
Washingtonin piirikunta (Illinois)
Waynen piirikunta (Illinois)
Vermilionin piirikunta
Whiten piirikunta (Illinois)
Whitesiden piirikunta
Williamsonin piirikunta (Illinois)
Willin piirikunta
Winnebagon piirikunta (Illinois)
Woodfordin piirikunta (Illinois)
Adamsin piirikunta (Indiana) Indiana
Allenin piirikunta (Indiana)
Bartholomewin piirikunta
Bentonin piirikunta (Indiana)
Blackfordin piirikunta
Boonen piirikunta (Indiana)
Brownin piirikunta (Indiana)
Carrollin piirikunta (Indiana)
Cassin piirikunta (Indiana)
Clarkin piirikunta (Indiana)
Clayn piirikunta (Indiana)
Clintonin piirikunta (Indiana)
Crawfordin piirikunta (Indiana)
Daviessin piirikunta (Indiana)
Dearbornin piirikunta
Decaturin piirikunta (Indiana)
DeKalbin piirikunta (Indiana)
Delawaren piirikunta (Indiana)
Duboisin piirikunta
Elkhartin piirikunta
Fayetten piirikunta (Indiana)
Floydin piirikunta (Indiana)
Fountainin piirikunta
Franklinin piirikunta (Indiana)
Fultonin piirikunta (Indiana)
Gibsonin piirikunta (Indiana)
Grantin piirikunta (Indiana)
Greenen piirikunta (Indiana)
Hamiltonin piirikunta (Indiana)
Hancockin piirikunta (Indiana)
Harrisonin piirikunta (Indiana)
Hendricksin piirikunta
Henryn piirikunta (Indiana)
Howardin piirikunta (Indiana)
Huntingtonin piirikunta
Jacksonin piirikunta (Indiana)
Jasperin piirikunta (Indiana)
Jayn piirikunta
Jeffersonin piirikunta (Indiana)
Jenningsin piirikunta
Johnsonin piirikunta (Indiana)
Knoxin piirikunta (Indiana)
Kosciuskon piirikunta
LaGrangen piirikunta
Laken piirikunta (Indiana)
LaPorten piirikunta
Lawrencen piirikunta (Indiana)
Madisonin piirikunta (Indiana)
Marionin piirikunta (Indiana)
Marshallin piirikunta (Indiana)
Martinin piirikunta (Indiana)
Miamin piirikunta (Indiana)
Monroen piirikunta (Indiana)
Montgomeryn piirikunta (Indiana)
Morganin piirikunta (Indiana)
Newtonin piirikunta (Indiana)
Noblen piirikunta (Indiana)
Ohion piirikunta (Indiana)
Orangen piirikunta (Indiana)
Owenin piirikunta (Indiana)
Parken piirikunta
Perryn piirikunta (Indiana)
Piken piirikunta (Indiana)
Porterin piirikunta
Poseyn piirikunta
Pulaskin piirikunta (Indiana)
Putnamin piirikunta (Indiana)
Randolphin piirikunta (Indiana)
Ripleyn piirikunta (Indiana)
Rushin piirikunta (Indiana)
Scottin piirikunta (Indiana)
Shelbyn piirikunta (Indiana)
Spencerin piirikunta (Indiana)
St. Josephin piirikunta (Indiana)
Starken piirikunta
Steubenin piirikunta (Indiana)
Sullivanin piirikunta (Indiana)
Switzerlandin piirikunta
Tippecanoen piirikunta
Tiptonin piirikunta (Indiana)
Unionin piirikunta (Indiana)
Wabashin piirikunta (Indiana)
Vanderburghin piirikunta
Warrenin piirikunta (Indiana)
Warrickin piirikunta
Washingtonin piirikunta (Indiana)
Waynen piirikunta (Indiana)
Wellsin piirikunta (Indiana)
Vermillionin piirikunta
Whiten piirikunta (Indiana)
Whitleyn piirikunta (Indiana)
Vigon piirikunta
Adairin piirikunta (Iowa) Iowa
Adamsin piirikunta (Iowa)
Allamakeen piirikunta
Appanoosen piirikunta
Audubonin piirikunta
Bentonin piirikunta (Iowa)
Black Hawkin piirikunta
Boonen piirikunta (Iowa)
Bremerin piirikunta
Buchananin piirikunta (Iowa)
Buena Vistan piirikunta
Butlerin piirikunta (Iowa)
Calhounin piirikunta (Iowa)
Carrollin piirikunta (Iowa)
Cassin piirikunta (Iowa)
Cedarin piirikunta (Iowa)
Cerro Gordon piirikunta
Cherokeen piirikunta (Iowa)
Chickasawin piirikunta (Iowa)
Clarken piirikunta (Iowa)
Clayn piirikunta (Iowa)
Claytonin piirikunta (Iowa)
Clintonin piirikunta (Iowa)
Crawfordin piirikunta (Iowa)
Dallasin piirikunta (Iowa)
Davisin piirikunta (Iowa)
Decaturin piirikunta (Iowa)
Delawaren piirikunta (Iowa)
Des Moinesin piirikunta
Dickinsonin piirikunta (Iowa)
Dubuquen piirikunta
Emmetin piirikunta (Iowa)
Fayetten piirikunta (Iowa)
Floydin piirikunta (Iowa)
Franklinin piirikunta (Iowa)
Fremontin piirikunta (Iowa)
Greenen piirikunta (Iowa)
Grundyn piirikunta (Iowa)
Guthrien piirikunta
Hamiltonin piirikunta (Iowa)
Hancockin piirikunta (Iowa)
Hardinin piirikunta (Iowa)
Harrisonin piirikunta (Iowa)
Henryn piirikunta (Iowa)
Howardin piirikunta (Iowa)
Humboldtin piirikunta (Iowa)
Idan piirikunta
Iowan piirikunta (Iowa)
Jacksonin piirikunta (Iowa)
Jasperin piirikunta (Iowa)
Jeffersonin piirikunta (Iowa)
Johnsonin piirikunta (Iowa)
Jonesin piirikunta (Iowa)
Keokukin piirikunta
Kossuthin piirikunta
Leen piirikunta (Iowa)
Linnin piirikunta (Iowa)
Louisan piirikunta (Iowa)
Lucasin piirikunta (Iowa)
Lyonin piirikunta (Iowa)
Madisonin piirikunta (Iowa)
Mahaskan piirikunta
Marionin piirikunta (Iowa)
Marshallin piirikunta (Iowa)
Millsin piirikunta (Iowa)
Mitchellin piirikunta (Iowa)
Mononan piirikunta
Monroen piirikunta (Iowa)
Montgomeryn piirikunta (Iowa)
Muscatinen piirikunta
O'Brienin piirikunta
Osceolan piirikunta (Iowa)
Pagen piirikunta (Iowa)
Palo Alton piirikunta
Plymouthin piirikunta (Iowa)
Pocahontasin piirikunta (Iowa)
Polkin piirikunta (Iowa)
Pottawattamien piirikunta
Poweshiekin piirikunta
Ringgoldin piirikunta
Sacin piirikunta
Scottin piirikunta (Iowa)
Shelbyn piirikunta (Iowa)
Siouxin piirikunta (Iowa)
Storyn piirikunta
Taman piirikunta
Taylorin piirikunta (Iowa)
Unionin piirikunta (Iowa)
Van Burenin piirikunta (Iowa)
Wapellon piirikunta
Warrenin piirikunta (Iowa)
Washingtonin piirikunta (Iowa)
Waynen piirikunta (Iowa)
Websterin piirikunta (Iowa)
Winnebagon piirikunta (Iowa)
Winneshiekin piirikunta
Woodburyn piirikunta
Worthin piirikunta (Iowa)
Wrightin piirikunta (Iowa)
Alamedan piirikunta Kalifornia
Alpinen piirikunta
Amadorin piirikunta
Butten piirikunta (Kalifornia)
Calaverasin piirikunta
Colusan piirikunta
Contra Costan piirikunta
Del Norten piirikunta
El Doradon piirikunta
Fresnon piirikunta
Glennin piirikunta
Humboldtin piirikunta (Kalifornia)
Imperialin piirikunta
Inyon piirikunta
Kernin piirikunta
Kingsin piirikunta (Kalifornia)
Laken piirikunta (Kalifornia)
Lassenin piirikunta
Los Angelesin piirikunta
Maderan piirikunta
Marinin piirikunta
Mariposan piirikunta
Mendocinon piirikunta
Mercedin piirikunta
Modocin piirikunta
Monon piirikunta
Montereyn piirikunta
Napan piirikunta
Nevadan piirikunta (Kalifornia)
Orangen piirikunta (Kalifornia)
Placerin piirikunta
Plumasin piirikunta
Riversiden piirikunta
Sacramenton piirikunta
San Beniton piirikunta
San Bernardinon piirikunta
San Diegon piirikunta
San Francisco (kaupunki ja piirikunta)
San Joaquinin piirikunta
San Luis Obispon piirikunta
San Mateon piirikunta
Santa Barbaran piirikunta
Santa Claran piirikunta
Santa Cruzin piirikunta (Kalifornia)
Shastan piirikunta
Sierran piirikunta (Kalifornia)
Siskiyoun piirikunta
Solanon piirikunta
Sonoman piirikunta
Stanislausin piirikunta
Sutterin piirikunta
Tehaman piirikunta
Trinityn piirikunta (Kalifornia)
Tularen piirikunta
Tuolumnen piirikunta
Venturan piirikunta
Yolon piirikunta
Yuban piirikunta
Allenin piirikunta (Kansas) Kansas
Andersonin piirikunta (Kansas)
Atchisonin piirikunta (Kansas)
Barberin piirikunta
Bartonin piirikunta (Kansas)
Bourbonin piirikunta (Kansas)
Brownin piirikunta (Kansas)
Butlerin piirikunta (Kansas)
Chasen piirikunta (Kansas)
Chautauquan piirikunta (Kansas)
Cherokeen piirikunta (Kansas)
Cheyennen piirikunta (Kansas)
Clarkin piirikunta (Kansas)
Clayn piirikunta (Kansas)
Cloudin piirikunta
Coffeyn piirikunta
Comanchen piirikunta (Kansas)
Cowleyn piirikunta
Crawfordin piirikunta (Kansas)
Decaturin piirikunta (Kansas)
Dickinsonin piirikunta (Kansas)
Doniphanin piirikunta
Douglasin piirikunta (Kansas)
Edwardsin piirikunta (Kansas)
Elkin piirikunta (Kansas)
Ellisin piirikunta (Kansas)
Ellsworthin piirikunta
Finneyn piirikunta
Fordin piirikunta (Kansas)
Franklinin piirikunta (Kansas)
Gearyn piirikunta
Goven piirikunta
Grahamin piirikunta (Kansas)
Grantin piirikunta (Kansas)
Grayn piirikunta (Kansas)
Greeleyn piirikunta (Kansas)
Greenwoodin piirikunta (Kansas)
Hamiltonin piirikunta (Kansas)
Harperin piirikunta (Kansas)
Harveyn piirikunta
Haskellin piirikunta (Kansas)
Hodgemanin piirikunta
Jacksonin piirikunta (Kansas)
Jeffersonin piirikunta (Kansas)
Jewellin piirikunta
Johnsonin piirikunta (Kansas)
Kearnyn piirikunta
Kingmanin piirikunta
Kiowan piirikunta (Kansas)
Labetten piirikunta
Lanen piirikunta (Kansas)
Leavenworthin piirikunta
Lincolnin piirikunta (Kansas)
Linnin piirikunta (Kansas)
Loganin piirikunta (Kansas)
Lyonin piirikunta (Kansas)
Marionin piirikunta (Kansas)
Marshallin piirikunta (Kansas)
McPhersonin piirikunta (Kansas)
Meaden piirikunta (Kansas)
Miamin piirikunta (Kansas)
Mitchellin piirikunta (Kansas)
Montgomeryn piirikunta (Kansas)
Morrisin piirikunta (Kansas)
Mortonin piirikunta (Kansas)
Nemahan piirikunta (Kansas)
Neoshon piirikunta
Nessin piirikunta
Nortonin piirikunta
Osagen piirikunta (Kansas)
Osbornen piirikunta
Ottawan piirikunta (Kansas)
Pawneen piirikunta (Kansas)
Phillipsin piirikunta (Kansas)
Pottawatomien piirikunta (Kansas)
Prattin piirikunta
Rawlinsin piirikunta
Renon piirikunta
Republicin piirikunta
Ricen piirikunta (Kansas)
Rileyn piirikunta
Rooksin piirikunta
Rushin piirikunta (Kansas)
Russellin piirikunta (Kansas)
Salinen piirikunta (Kansas)
Scottin piirikunta (Kansas)
Sedgwickin piirikunta (Kansas)
Sewardin piirikunta (Kansas)
Shawneen piirikunta
Sheridanin piirikunta (Kansas)
Shermanin piirikunta (Kansas)
Smithin piirikunta (Kansas)
Staffordin piirikunta (Kansas)
Stantonin piirikunta (Kansas)
Stevensin piirikunta (Kansas)
Sumnerin piirikunta (Kansas)
Thomasin piirikunta (Kansas)
Tregon piirikunta
Wabaunseen piirikunta
Wallacen piirikunta
Washingtonin piirikunta (Kansas)
Wichitan piirikunta (Kansas)
Wilsonin piirikunta (Kansas)
Woodsonin piirikunta
Wyandotten piirikunta
Adairin piirikunta (Kentucky) Kentucky
Allenin piirikunta (Kentucky)
Andersonin piirikunta (Kentucky)
Ballardin piirikunta
Barrenin piirikunta
Bathin piirikunta (Kentucky)
Bellin piirikunta (Kentucky)
Boonen piirikunta (Kentucky)
Bourbonin piirikunta (Kentucky)
Boydin piirikunta (Kentucky)
Boylen piirikunta
Brackenin piirikunta
Breathittin piirikunta
Breckinridgen piirikunta
Bullittin piirikunta
Butlerin piirikunta (Kentucky)
Caldwellin piirikunta (Kentucky)
Callowayn piirikunta
Campbellin piirikunta (Kentucky)
Carlislen piirikunta
Carrollin piirikunta (Kentucky)
Carterin piirikunta (Kentucky)
Caseyn piirikunta
Christianin piirikunta (Kentucky)
Clarkin piirikunta (Kentucky)
Clayn piirikunta (Kentucky)
Clintonin piirikunta (Kentucky)
Crittendenin piirikunta (Kentucky)
Cumberlandin piirikunta (Kentucky)
Daviessin piirikunta (Kentucky)
Edmonsonin piirikunta
Elliottin piirikunta
Estillin piirikunta
Fayetten piirikunta (Kentucky)
Flemingin piirikunta
Floydin piirikunta (Kentucky)
Franklinin piirikunta (Kentucky)
Fultonin piirikunta (Kentucky)
Gallatinin piirikunta (Kentucky)
Garrardin piirikunta
Grantin piirikunta (Kentucky)
Gravesin piirikunta
Graysonin piirikunta (Kentucky)
Greenin piirikunta (Kentucky)
Greenupin piirikunta
Hancockin piirikunta (Kentucky)
Hardinin piirikunta (Kentucky)
Harlanin piirikunta (Kentucky)
Harrisonin piirikunta (Kentucky)
Hartin piirikunta (Kentucky)
Hendersonin piirikunta (Kentucky)
Henryn piirikunta (Kentucky)
Hickmanin piirikunta (Kentucky)
Hopkinsin piirikunta (Kentucky)
Jacksonin piirikunta (Kentucky)
Jeffersonin piirikunta (Kentucky)
Jessaminen piirikunta
Johnsonin piirikunta (Kentucky)
Kentonin piirikunta
Knottin piirikunta
Knoxin piirikunta (Kentucky)
Laruen piirikunta
Laurelin piirikunta
Lawrencen piirikunta (Kentucky)
Leen piirikunta (Kentucky)
Leslien piirikunta
Letcherin piirikunta
Lewisin piirikunta (Kentucky)
Lincolnin piirikunta (Kentucky)
Livingstonin piirikunta (Kentucky)
Loganin piirikunta (Kentucky)
Lyonin piirikunta (Kentucky)
Madisonin piirikunta (Kentucky)
Magoffinin piirikunta
Marionin piirikunta (Kentucky)
Marshallin piirikunta (Kentucky)
Martinin piirikunta (Kentucky)
Masonin piirikunta (Kentucky)
McCrackenin piirikunta
McCrearyn piirikunta
McLeanin piirikunta (Kentucky)
Meaden piirikunta (Kentucky)
Menifeen piirikunta
Mercerin piirikunta (Kentucky)
Metcalfen piirikunta
Monroen piirikunta (Kentucky)
Montgomeryn piirikunta (Kentucky)
Morganin piirikunta (Kentucky)
Muhlenbergin piirikunta
Nelsonin piirikunta (Kentucky)
Nicholasin piirikunta (Kentucky)
Ohion piirikunta (Kentucky)
Oldhamin piirikunta (Kentucky)
Owenin piirikunta (Kentucky)
Owsleyn piirikunta
Pendletonin piirikunta (Kentucky)
Perryn piirikunta (Kentucky)
Piken piirikunta (Kentucky)
Powellin piirikunta (Kentucky)
Pulaskin piirikunta (Kentucky)
Robertsonin piirikunta (Kentucky)
Rockcastlen piirikunta
Rowanin piirikunta (Kentucky)
Russellin piirikunta (Kentucky)
Scottin piirikunta (Kentucky)
Shelbyn piirikunta (Kentucky)
Simpsonin piirikunta (Kentucky)
Spencerin piirikunta (Kentucky)
Taylorin piirikunta (Kentucky)
Toddin piirikunta (Kentucky)
Triggin piirikunta
Trimblen piirikunta
Unionin piirikunta (Kentucky)
Warrenin piirikunta (Kentucky)
Washingtonin piirikunta (Kentucky)
Waynen piirikunta (Kentucky)
Websterin piirikunta (Kentucky)
Whitleyn piirikunta (Kentucky)
Wolfen piirikunta
Woodfordin piirikunta (Kentucky)
Acadian piirikunta Louisiana
Allenin piirikunta (Louisiana)
Ascensionin piirikunta
Assumptionin piirikunta
Avoyellesin piirikunta
Beauregardin piirikunta
Bienvillen piirikunta
Bossierin piirikunta
Caddon piirikunta (Louisiana)
Calcasieun piirikunta
Caldwellin piirikunta (Louisiana)
Cameronin piirikunta (Louisiana)
Catahoulan piirikunta
Claibornen piirikunta (Louisiana)
Concordian piirikunta
DeSoton piirikunta (Louisiana)
East Baton Rougen piirikunta
East Carrollin piirikunta
East Felicianan piirikunta
Evangelinen piirikunta
Franklinin piirikunta (Louisiana)
Grantin piirikunta (Louisiana)
Iberian piirikunta
Ibervillen piirikunta
Jacksonin piirikunta (Louisiana)
Jefferson Davisin piirikunta (Louisiana)
Jeffersonin piirikunta (Louisiana)
Lafayetten piirikunta (Louisiana)
Lafourchen piirikunta
LaSallen piirikunta (Louisiana)
Lincolnin piirikunta (Louisiana)
Livingstonin piirikunta (Louisiana)
Madisonin piirikunta (Louisiana)
Morehousen piirikunta
Natchitochesin piirikunta
Orleansin piirikunta (Louisiana)
Ouachitan piirikunta (Louisiana)
Plaqueminesn piirikunta
Pointe Coupeen piirikunta
Rapidesin piirikunta
Red Riverin piirikunta (Louisiana)
Richlandin piirikunta (Louisiana)
Sabinen piirikunta (Louisiana)
St. Bernardin piirikunta
St. Charlesin piirikunta
St. Helenan piirikunta
St. Jamesin piirikunta
St. John the Baptistin piirikunta
St. Landryn piirikunta
St. Martinin piirikunta
St. Maryn piirikunta (Louisiana)
St. Tammanyn piirikunta
Tangipahoan piirikunta
Tensasin piirikunta
Terrebonnen piirikunta
Unionin piirikunta (Louisiana)
Washingtonin piirikunta (Louisiana)
Websterin piirikunta (Louisiana)
Vermilionin piirikunta (Louisiana)
Vernonin piirikunta (Louisiana)
West Baton Rougen piirikunta
West Carrollin piirikunta
West Felicianan piirikunta
Winnin piirikunta
Barbourin piirikunta (Länsi-Virginia) Länsi-Virginia
Berkeleyn piirikunta (Länsi-Virginia)
Boonen piirikunta (Länsi-Virginia)
Braxtonin piirikunta
Brooken piirikunta
Cabellin piirikunta
Calhounin piirikunta (Länsi-Virginia)
Clayn piirikunta (Länsi-Virginia)
Doddridgen piirikunta
Fayetten piirikunta (Länsi-Virginia)
Gilmerin piirikunta (Länsi-Virginia)
Grantin piirikunta (Länsi-Virginia)
Greenbrierin piirikunta
Hampshiren piirikunta (Länsi-Virginia)
Hancockin piirikunta (Länsi-Virginia)
Hardyn piirikunta
Harrisonin piirikunta (Länsi-Virginia)
Jacksonin piirikunta (Länsi-Virginia)
Jeffersonin piirikunta (Länsi-Virginia)
Kanawhan piirikunta
Lewisin piirikunta (Länsi-Virginia)
Lincolnin piirikunta (Länsi-Virginia)
Loganin piirikunta (Länsi-Virginia)
Marionin piirikunta (Länsi-Virginia)
Marshallin piirikunta (Länsi-Virginia)
Masonin piirikunta (Länsi-Virginia)
McDowellin piirikunta (Länsi-Virginia)
Mercerin piirikunta (Länsi-Virginia)
Mineralin piirikunta (Länsi-Virginia)
Mingon piirikunta
Monongalian piirikunta
Monroen piirikunta (Länsi-Virginia)
Morganin piirikunta (Länsi-Virginia)
Nicholasin piirikunta (Länsi-Virginia)
Ohion piirikunta (Länsi-Virginia)
Pendletonin piirikunta (Länsi-Virginia)
Pleasantsin piirikunta
Pocahontasin piirikunta (Länsi-Virginia)
Prestonin piirikunta
Putnamin piirikunta (Länsi-Virginia)
Raleighin piirikunta
Randolphin piirikunta (Länsi-Virginia)
Ritchien piirikunta
Roanen piirikunta (Länsi-Virginia)
Summersin piirikunta
Taylorin piirikunta (Länsi-Virginia)
Tuckerin piirikunta
Tylerin piirikunta (Länsi-Virginia)
Upshurin piirikunta (Länsi-Virginia)
Waynen piirikunta (Länsi-Virginia)
Websterin piirikunta (Länsi-Virginia)
Wetzelin piirikunta
Wirtin piirikunta
Woodin piirikunta (Länsi-Virginia)
Wyomingin piirikunta (Länsi-Virginia)
Androscogginin piirikunta Maine
Aroostookin piirikunta
Cumberlandin piirikunta (Maine)
Franklinin piirikunta (Maine)
Hancockin piirikunta (Maine)
Kennebecin piirikunta
Knoxin piirikunta (Maine)
Lincolnin piirikunta (Maine)
Oxfordin piirikunta
Penobscotin piirikunta
Piscataquisin piirikunta
Sagadahocin piirikunta
Somersetin piirikunta (Maine)
Waldon piirikunta
Washingtonin piirikunta (Maine)
Yorkin piirikunta (Maine)
Alleganyn piirikunta (Maryland) Maryland
Anne Arundelin piirikunta
Baltimore (kaupunki)
Baltimoren piirikunta
Calvertin piirikunta
Carolinen piirikunta (Maryland)
Carrollin piirikunta (Maryland)
Cecilin piirikunta
Charlesin piirikunta
Dorchesterin piirikunta (Maryland)
Frederickin piirikunta (Maryland)
Garrettin piirikunta
Harfordin piirikunta
Howardin piirikunta (Maryland)
Kentin piirikunta (Maryland)
Montgomeryn piirikunta (Maryland)
Prince Georgen piirikunta
Queen Annen piirikunta
Somersetin piirikunta (Maryland)
St. Maryn piirikunta
Talbotin piirikunta (Maryland)
Washingtonin piirikunta (Maryland)
Wicomicon piirikunta
Worcesterin piirikunta (Maryland)
Barnstablen piirikunta Massachusetts
Berkshiren piirikunta
Bristolin piirikunta (Massachusetts)
Dukesin piirikunta
Essexin piirikunta (Massachusetts)
Franklinin piirikunta (Massachusetts)
Hampdenin piirikunta
Hampshiren piirikunta (Massachusetts)
Middlesexin piirikunta (Massachusetts)
Nantucket (kaupunki ja piirikunta)
Norfolkin piirikunta
Plymouthin piirikunta (Massachusetts)
Suffolkin piirikunta (Massachusetts)
Worcesterin piirikunta (Massachusetts)
Alconan piirikunta Michigan
Algerin piirikunta
Alleganin piirikunta
Alpenan piirikunta
Antrimin piirikunta
Arenacin piirikunta
Baragan piirikunta
Barryn piirikunta (Michigan)
Bayn piirikunta (Michigan)
Benzien piirikunta
Berrienin piirikunta (Michigan)
Branchin piirikunta
Calhounin piirikunta (Michigan)
Cassin piirikunta (Michigan)
Charlevoixin piirikunta
Cheboyganin piirikunta
Chippewan piirikunta (Michigan)
Claren piirikunta
Clintonin piirikunta (Michigan)
Crawfordin piirikunta (Michigan)
Deltan piirikunta (Michigan)
Dickinsonin piirikunta (Michigan)
Eatonin piirikunta
Emmetin piirikunta (Michigan)
Geneseen piirikunta (Michigan)
Gladwinin piirikunta
Gogebicin piirikunta
Grand Traversen piirikunta
Gratiotin piirikunta
Hillsdalen piirikunta
Houghtonin piirikunta
Huronin piirikunta (Michigan)
Inghamin piirikunta
Ionian piirikunta
Ioscon piirikunta
Ironin piirikunta (Michigan)
Isabellan piirikunta
Jacksonin piirikunta (Michigan)
Kalamazoon piirikunta
Kalkaskan piirikunta
Kentin piirikunta (Michigan)
Keweenawin piirikunta
Laken piirikunta (Michigan)
Lapeerin piirikunta
Leelanaun piirikunta
Lenaween piirikunta
Livingstonin piirikunta (Michigan)
Lucen piirikunta
Mackinacin piirikunta
Macombin piirikunta
Manisteen piirikunta
Marquetten piirikunta (Michigan)
Masonin piirikunta (Michigan)
Mecostan piirikunta
Menomineen piirikunta (Michigan)
Midlandin piirikunta (Michigan)
Missaukeen piirikunta
Monroen piirikunta (Michigan)
Montcalmin piirikunta
Montmorencyn piirikunta
Muskegonin piirikunta
Newaygon piirikunta
Oaklandin piirikunta
Oceanan piirikunta
Ogemawin piirikunta
Ontonagonin piirikunta
Osceolan piirikunta (Michigan)
Oscodan piirikunta
Otsegon piirikunta (Michigan)
Ottawan piirikunta (Michigan)
Presque Islen piirikunta
Roscommonin piirikunta
Saginawin piirikunta
Sanilacin piirikunta
Schoolcraftin piirikunta
Shiawasseen piirikunta
St. Clairin piirikunta (Michigan)
St. Josephin piirikunta (Michigan)
Tuscolan piirikunta
Van Burenin piirikunta (Michigan)
Washtenawin piirikunta
Waynen piirikunta (Michigan)
Wexfordin piirikunta
Aitkinin piirikunta Minnesota
Anokan piirikunta
Beckerin piirikunta
Beltramin piirikunta
Bentonin piirikunta (Minnesota)
Big Stonen piirikunta
Blue Earthin piirikunta
Brownin piirikunta (Minnesota)
Carltonin piirikunta
Carverin piirikunta
Cassin piirikunta (Minnesota)
Chippewan piirikunta (Minnesota)
Chisagon piirikunta
Clayn piirikunta (Minnesota)
Clearwaterin piirikunta (Minnesota)
Cookin piirikunta (Minnesota)
Cottonwoodin piirikunta
Crow Wingin piirikunta
Dakotan piirikunta (Minnesota)
Dodgen piirikunta (Minnesota)
Douglasin piirikunta (Minnesota)
Faribaultin piirikunta
Fillmoren piirikunta (Minnesota)
Freebornin piirikunta
Goodhuen piirikunta
Grantin piirikunta (Minnesota)
Hennepinin piirikunta
Houstonin piirikunta (Minnesota)
Hubbardin piirikunta
Isantin piirikunta
Itascan piirikunta
Jacksonin piirikunta (Minnesota)
Kanabecin piirikunta
Kandiyohin piirikunta
Kittsonin piirikunta
Koochichingin piirikunta
Lac qui Parlen piirikunta
Lake of the Woodsin piirikunta
Laken piirikunta (Minnesota)
Le Sueurin piirikunta
Lincolnin piirikunta (Minnesota)
Lyonin piirikunta (Minnesota)
Mahnomenin piirikunta
Marshallin piirikunta (Minnesota)
Martinin piirikunta (Minnesota)
McLeodin piirikunta
Meekerin piirikunta
Mille Lacsin piirikunta
Morrisonin piirikunta
Mowerin piirikunta
Murrayn piirikunta (Minnesota)
Nicolletin piirikunta
Noblesin piirikunta
Normanin piirikunta
Olmstedin piirikunta
Otter Tailin piirikunta
Penningtonin piirikunta (Minnesota)
Pinen piirikunta
Pipestonen piirikunta
Polkin piirikunta (Minnesota)
Popen piirikunta (Minnesota)
Ramseyn piirikunta (Minnesota)
Red Laken piirikunta
Redwoodin piirikunta
Renvillen piirikunta (Minnesota)
Ricen piirikunta (Minnesota)
Rockin piirikunta (Minnesota)
Roseaun piirikunta
Scottin piirikunta (Minnesota)
Sherburnen piirikunta
Sibleyn piirikunta
St. Louisin piirikunta (Minnesota)
Stearnsin piirikunta
Steelen piirikunta (Minnesota)
Stevensin piirikunta (Minnesota)
Swiftin piirikunta
Toddin piirikunta (Minnesota)
Traversen piirikunta
Wabashan piirikunta
Wadenan piirikunta
Wasecan piirikunta
Washingtonin piirikunta (Minnesota)
Watonwanin piirikunta
Wilkinin piirikunta
Winonan piirikunta
Wrightin piirikunta (Minnesota)
Yellow Medicinen piirikunta
Adamsin piirikunta (Mississippi) Mississippi
Alcornin piirikunta
Amiten piirikunta
Attalan piirikunta
Bentonin piirikunta (Mississippi)
Bolivarin piirikunta
Calhounin piirikunta (Mississippi)
Carrollin piirikunta (Mississippi)
Chickasawin piirikunta (Mississippi)
Choctawin piirikunta (Mississippi)
Claibornen piirikunta (Mississippi)
Clarken piirikunta (Mississippi)
Clayn piirikunta (Mississippi)
Coahoman piirikunta
Copiahin piirikunta
Covingtonin piirikunta (Mississippi)
DeSoton piirikunta (Mississippi)
Forrestin piirikunta
Franklinin piirikunta (Mississippi)
Georgen piirikunta
Greenen piirikunta (Mississippi)
Grenadan piirikunta
Hancockin piirikunta (Mississippi)
Harrisonin piirikunta (Mississippi)
Hindsin piirikunta
Holmesin piirikunta (Mississippi)
Humphreysin piirikunta (Mississippi)
Issaquenan piirikunta
Itawamban piirikunta
Jacksonin piirikunta (Mississippi)
Jasperin piirikunta (Mississippi)
Jefferson Davisin piirikunta (Mississippi)
Jeffersonin piirikunta (Mississippi)
Jonesin piirikunta (Mississippi)
Kemperin piirikunta
Lafayetten piirikunta (Mississippi)
Lamarin piirikunta (Mississippi)
Lauderdalen piirikunta (Mississippi)
Lawrencen piirikunta (Mississippi)
Leaken piirikunta
Leen piirikunta (Mississippi)
Lefloren piirikunta
Lincolnin piirikunta (Mississippi)
Lowndesin piirikunta (Mississippi)
Madisonin piirikunta (Mississippi)
Marionin piirikunta (Mississippi)
Marshallin piirikunta (Mississippi)
Monroen piirikunta (Mississippi)
Montgomeryn piirikunta (Mississippi)
Neshoban piirikunta
Newtonin piirikunta (Mississippi)
Noxubeen piirikunta
Oktibbehan piirikunta
Panolan piirikunta (Mississippi)
Pearl Riverin piirikunta
Perryn piirikunta (Mississippi)
Piken piirikunta (Mississippi)
Pontotocin piirikunta (Mississippi)
Prentissin piirikunta
Quitmanin piirikunta (Mississippi)
Rankinin piirikunta
Scottin piirikunta (Mississippi)
Sharkeyn piirikunta
Simpsonin piirikunta (Mississippi)
Smithin piirikunta (Mississippi)
Stonen piirikunta (Mississippi)
Sunflowerin piirikunta
Tallahatchien piirikunta
Taten piirikunta
Tippahin piirikunta
Tishomingon piirikunta
Tunican piirikunta
Unionin piirikunta (Mississippi)
Walthallin piirikunta
Warrenin piirikunta (Mississippi)
Washingtonin piirikunta (Mississippi)
Waynen piirikunta (Mississippi)
Websterin piirikunta (Mississippi)
Wilkinsonin piirikunta (Mississippi)
Winstonin piirikunta (Mississippi)
Yalobushan piirikunta
Yazoon piirikunta
Adairin piirikunta (Missouri) Missouri
Andrewin piirikunta
Atchisonin piirikunta (Missouri)
Audrainin piirikunta
Barryn piirikunta (Missouri)
Bartonin piirikunta (Missouri)
Batesin piirikunta
Bentonin piirikunta (Missouri)
Bollingerin piirikunta
Boonen piirikunta (Missouri)
Buchananin piirikunta (Missouri)
Butlerin piirikunta (Missouri)
Caldwellin piirikunta (Missouri)
Callawayn piirikunta
Camdenin piirikunta (Missouri)
Cape Girardeaun piirikunta
Carrollin piirikunta (Missouri)
Carterin piirikunta (Missouri)
Cassin piirikunta (Missouri)
Cedarin piirikunta (Missouri)
Charitonin piirikunta
Christianin piirikunta (Missouri)
Clarkin piirikunta (Missouri)
Clayn piirikunta (Missouri)
Clintonin piirikunta (Missouri)
Colen piirikunta
Cooperin piirikunta
Crawfordin piirikunta (Missouri)
Daden piirikunta (Missouri)
Dallasin piirikunta (Missouri)
Daviessin piirikunta (Missouri)
DeKalbin piirikunta (Missouri)
Dentin piirikunta
Douglasin piirikunta (Missouri)
Dunklinin piirikunta
Franklinin piirikunta (Missouri)
Gasconaden piirikunta
Gentryn piirikunta
Greenen piirikunta (Missouri)
Grundyn piirikunta (Missouri)
Harrisonin piirikunta (Missouri)
Henryn piirikunta (Missouri)
Hickoryn piirikunta
Holtin piirikunta (Missouri)
Howardin piirikunta (Missouri)
Howellin piirikunta
Ironin piirikunta (Missouri)
Jacksonin piirikunta (Missouri)
Jasperin piirikunta (Missouri)
Jeffersonin piirikunta (Missouri)
Johnsonin piirikunta (Missouri)
Knoxin piirikunta (Missouri)
Lacleden piirikunta
Lafayetten piirikunta (Missouri)
Lawrencen piirikunta (Missouri)
Lewisin piirikunta (Missouri)
Lincolnin piirikunta (Missouri)
Linnin piirikunta (Missouri)
Livingstonin piirikunta (Missouri)
Maconin piirikunta (Missouri)
Madisonin piirikunta (Missouri)
Mariesin piirikunta
Marionin piirikunta (Missouri)
McDonaldin piirikunta
Mercerin piirikunta (Missouri)
Millerin piirikunta (Missouri)
Mississippin piirikunta (Missouri)
Moniteaun piirikunta
Monroen piirikunta (Missouri)
Montgomeryn piirikunta (Missouri)
Morganin piirikunta (Missouri)
New Madridin piirikunta
Newtonin piirikunta (Missouri)
Nodawayn piirikunta
Oregonin piirikunta
Osagen piirikunta (Missouri)
Ozarkin piirikunta
Pemiscotin piirikunta
Perryn piirikunta (Missouri)
Pettisin piirikunta
Phelpsin piirikunta (Missouri)
Piken piirikunta (Missouri)
Platten piirikunta (Missouri)
Polkin piirikunta (Missouri)
Pulaskin piirikunta (Missouri)
Putnamin piirikunta (Missouri)
Rallsin piirikunta
Randolphin piirikunta (Missouri)
Rayn piirikunta
Reynoldsin piirikunta
Ripleyn piirikunta (Missouri)
Salinen piirikunta (Missouri)
Schuylerin piirikunta (Missouri)
Scotlandin piirikunta (Missouri)
Scottin piirikunta (Missouri)
Shannonin piirikunta (Missouri)
Shelbyn piirikunta (Missouri)
St. Charlesin piirikunta
St. Clairin piirikunta (Missouri)
St. Francoisin piirikunta
St. Louis (kaupunki)
St. Louisin piirikunta
Ste. Genevieven piirikunta
Stoddardin piirikunta
Stonen piirikunta (Missouri)
Sullivanin piirikunta (Missouri)
Taneyn piirikunta
Texasin piirikunta (Missouri)
Warrenin piirikunta (Missouri)
Washingtonin piirikunta (Missouri)
Waynen piirikunta (Missouri)
Websterin piirikunta (Missouri)
Vernonin piirikunta (Missouri)
Worthin piirikunta (Missouri)
Wrightin piirikunta (Missouri)
Beaverheadin piirikunta Montana
Big Hornin piirikunta (Montana)
Blainen piirikunta (Montana)
Broadwaterin piirikunta
Carbonin piirikunta (Montana)
Carterin piirikunta (Montana)
Cascaden piirikunta
Chouteaun piirikunta
Custerin piirikunta (Montana)
Danielsin piirikunta
Dawsonin piirikunta (Montana)
Deer Lodgen piirikunta
Fallonin piirikunta
Fergusin piirikunta
Flatheadin piirikunta
Gallatinin piirikunta (Montana)
Garfieldin piirikunta (Montana)
Glacierin piirikunta
Golden Valleyn piirikunta (Montana)
Graniten piirikunta
Hillin piirikunta (Montana)
Jeffersonin piirikunta (Montana)
Judith Basinin piirikunta
Laken piirikunta (Montana)
Lewis and Clarkin piirikunta
Libertyn piirikunta (Montana)
Lincolnin piirikunta (Montana)
Madisonin piirikunta (Montana)
McConen piirikunta
Meagherin piirikunta
Mineralin piirikunta (Montana)
Missoulan piirikunta
Musselshellin piirikunta
Parkin piirikunta (Montana)
Petroleumin piirikunta
Phillipsin piirikunta (Montana)
Ponderan piirikunta
Powder Riverin piirikunta
Powellin piirikunta (Montana)
Prairien piirikunta (Montana)
Ravallin piirikunta
Richlandin piirikunta (Montana)
Rooseveltin piirikunta (Montana)
Rosebudin piirikunta
Sandersin piirikunta
Sheridanin piirikunta (Montana)
Silver Bowin piirikunta
Stillwaterin piirikunta
Sweet Grassin piirikunta
Tetonin piirikunta (Montana)
Toolen piirikunta
Treasuren piirikunta
Valleyn piirikunta (Montana)
Wheatlandin piirikunta
Wibauxin piirikunta
Yellowstonen piirikunta
Adamsin piirikunta (Nebraska) Nebraska
Antelopen piirikunta
Arthurin piirikunta
Bannerin piirikunta
Blainen piirikunta (Nebraska)
Boonen piirikunta (Nebraska)
Box Butten piirikunta
Boydin piirikunta (Nebraska)
Brownin piirikunta (Nebraska)
Buffalon piirikunta (Nebraska)
Burtin piirikunta
Butlerin piirikunta (Nebraska)
Cassin piirikunta (Nebraska)
Cedarin piirikunta (Nebraska)
Chasen piirikunta (Nebraska)
Cherryn piirikunta
Cheyennen piirikunta (Nebraska)
Clayn piirikunta (Nebraska)
Colfaxin piirikunta (Nebraska)
Cumingin piirikunta
Custerin piirikunta (Nebraska)
Dakotan piirikunta (Nebraska)
Dawesin piirikunta
Dawsonin piirikunta (Nebraska)
Deuelin piirikunta (Nebraska)
Dixonin piirikunta
Dodgen piirikunta (Nebraska)
Douglasin piirikunta (Nebraska)
Dundyn piirikunta
Fillmoren piirikunta (Nebraska)
Franklinin piirikunta (Nebraska)
Frontierin piirikunta
Furnasin piirikunta
Gagen piirikunta
Gardenin piirikunta
Garfieldin piirikunta (Nebraska)
Gosperin piirikunta
Grantin piirikunta (Nebraska)
Greeleyn piirikunta (Nebraska)
Hallin piirikunta (Nebraska)
Hamiltonin piirikunta (Nebraska)
Harlanin piirikunta (Nebraska)
Hayesin piirikunta
Hitchcockin piirikunta
Holtin piirikunta (Nebraska)
Hookerin piirikunta
Howardin piirikunta (Nebraska)
Jeffersonin piirikunta (Nebraska)
Johnsonin piirikunta (Nebraska)
Kearneyn piirikunta
Keithin piirikunta
Keya Pahan piirikunta
Kimballin piirikunta
Knoxin piirikunta (Nebraska)
Lancasterin piirikunta (Nebraska)
Lincolnin piirikunta (Nebraska)
Loganin piirikunta (Nebraska)
Loupin piirikunta
Madisonin piirikunta (Nebraska)
McPhersonin piirikunta (Nebraska)
Merrickin piirikunta
Morrillin piirikunta
Nancen piirikunta
Nemahan piirikunta (Nebraska)
Nuckollsin piirikunta
Otoen piirikunta
Pawneen piirikunta (Nebraska)
Perkinsin piirikunta (Nebraska)
Phelpsin piirikunta (Nebraska)
Piercen piirikunta (Nebraska)
Platten piirikunta (Nebraska)
Polkin piirikunta (Nebraska)
Red Willowin piirikunta
Richardsonin piirikunta
Rockin piirikunta (Nebraska)
Salinen piirikunta (Nebraska)
Sarpyn piirikunta
Saundersin piirikunta
Scotts Bluffin piirikunta
Sewardin piirikunta (Nebraska)
Sheridanin piirikunta (Nebraska)
Shermanin piirikunta (Nebraska)
Siouxin piirikunta (Nebraska)
Stantonin piirikunta (Nebraska)
Thayerin piirikunta
Thomasin piirikunta (Nebraska)
Thurstonin piirikunta (Nebraska)
Valleyn piirikunta (Nebraska)
Washingtonin piirikunta (Nebraska)
Waynen piirikunta (Nebraska)
Websterin piirikunta (Nebraska)
Wheelerin piirikunta (Nebraska)
Yorkin piirikunta (Nebraska)
Belknapin piirikunta New Hampshire
Carrollin piirikunta (New Hampshire)
Cheshiren piirikunta
Coösin piirikunta
Graftonin piirikunta
Hillsboroughin piirikunta (New Hampshire)
Merrimackin piirikunta
Rockinghamin piirikunta (New Hampshire)
Straffordin piirikunta
Sullivanin piirikunta (New Hampshire)
Atlanticin piirikunta New Jersey
Bergenin piirikunta
Burlingtonin piirikunta
Camdenin piirikunta (New Jersey)
Cape Mayn piirikunta
Cumberlandin piirikunta (New Jersey)
Essexin piirikunta (New Jersey)
Gloucesterin piirikunta (New Jersey)
Hudsonin piirikunta
Hunterdonin piirikunta
Mercerin piirikunta (New Jersey)
Middlesexin piirikunta (New Jersey)
Monmouthin piirikunta
Morrisin piirikunta (New Jersey)
Oceanin piirikunta
Passaicin piirikunta
Salemin piirikunta
Somersetin piirikunta (New Jersey)
Sussexin piirikunta (New Jersey)
Unionin piirikunta (New Jersey)
Warrenin piirikunta (New Jersey)
Bernalillon piirikunta New Mexico
Catronin piirikunta
Chavesin piirikunta
Cibolan piirikunta
Colfaxin piirikunta (New Mexico)
Curryn piirikunta (New Mexico)
De Bacan piirikunta
Doña Anan piirikunta
Eddyn piirikunta (New Mexico)
Grantin piirikunta (New Mexico)
Guadalupen piirikunta (New Mexico)
Hardingin piirikunta (New Mexico)
Hidalgon piirikunta (New Mexico)
Lean piirikunta
Lincolnin piirikunta (New Mexico)
Los Alamosin piirikunta
Lunan piirikunta
McKinleyn piirikunta
Moran piirikunta
Oteron piirikunta (New Mexico)
Quayn piirikunta
Rio Arriban piirikunta
Rooseveltin piirikunta (New Mexico)
San Juanin piirikunta (New Mexico)
San Miguelin piirikunta (New Mexico)
Sandovalin piirikunta
Santa Fen piirikunta
Sierran piirikunta (New Mexico)
Socorron piirikunta
Taosin piirikunta
Torrancen piirikunta
Unionin piirikunta (New Mexico)
Valencian piirikunta
Albanyn piirikunta (New York) New York
Alleganyn piirikunta (New York)
Bronxin piirikunta
Broomen piirikunta
Cattaraugusin piirikunta
Cayugan piirikunta
Chautauquan piirikunta (New York)
Chemungin piirikunta
Chenangon piirikunta
Clintonin piirikunta (New York)
Columbian piirikunta (New York)
Cortlandin piirikunta
Delawaren piirikunta (New York)
Dutchessin piirikunta
Erien piirikunta (New York)
Essexin piirikunta (New York)
Franklinin piirikunta (New York)
Fultonin piirikunta (New York)
Geneseen piirikunta (New York)
Greenen piirikunta (New York)
Hamiltonin piirikunta (New York)
Herkimerin piirikunta
Jeffersonin piirikunta (New York)
Kingsin piirikunta (New York)
Lewisin piirikunta (New York)
Livingstonin piirikunta (New York)
Madisonin piirikunta (New York)
Monroen piirikunta (New York)
Montgomeryn piirikunta (New York)
Nassaun piirikunta (New York)
New Yorkin piirikunta
Niagaran piirikunta
Oneidan piirikunta (New York)
Onondagan piirikunta
Ontarion piirikunta
Orangen piirikunta (New York)
Orleansin piirikunta (New York)
Oswegon piirikunta
Otsegon piirikunta (New York)
Putnamin piirikunta (New York)
Queensin piirikunta
Rensselaerin piirikunta
Richmondin piirikunta (New York)
Rocklandin piirikunta
Saratogan piirikunta
Schenectadyn piirikunta
Schoharien piirikunta
Schuylerin piirikunta (New York)
Senecan piirikunta (New York)
St. Lawrencen piirikunta
Steubenin piirikunta (New York)
Suffolkin piirikunta (New York)
Sullivanin piirikunta (New York)
Tiogan piirikunta (New York)
Tompkinsin piirikunta
Ulsterin piirikunta
Warrenin piirikunta (New York)
Washingtonin piirikunta (New York)
Waynen piirikunta (New York)
Westchesterin piirikunta
Wyomingin piirikunta (New York)
Yatesin piirikunta
Carson City (Consolidated Municipality) Nevada
Churchillin piirikunta
Clarkin piirikunta (Nevada)
Douglasin piirikunta (Nevada)
Elkon piirikunta
Esmeraldan piirikunta
Eurekan piirikunta
Humboldtin piirikunta (Nevada)
Landerin piirikunta
Lincolnin piirikunta (Nevada)
Lyonin piirikunta (Nevada)
Mineralin piirikunta (Nevada)
Nyen piirikunta
Pershingin piirikunta
Storeyn piirikunta
Washoen piirikunta
White Pinen piirikunta
Adamsin piirikunta (Ohio) Ohio
Allenin piirikunta (Ohio)
Ashlandin piirikunta (Ohio)
Ashtabulan piirikunta
Athensin piirikunta
Auglaizen piirikunta
Belmontin piirikunta
Brownin piirikunta (Ohio)
Butlerin piirikunta (Ohio)
Carrollin piirikunta (Ohio)
Champaignin piirikunta (Ohio)
Clarkin piirikunta (Ohio)
Clermontin piirikunta
Clintonin piirikunta (Ohio)
Columbianan piirikunta
Coshoctonin piirikunta
Crawfordin piirikunta (Ohio)
Cuyahogan piirikunta
Darken piirikunta
Defiancen piirikunta
Delawaren piirikunta (Ohio)
Erien piirikunta (Ohio)
Fairfieldin piirikunta (Ohio)
Fayetten piirikunta (Ohio)
Franklinin piirikunta (Ohio)
Fultonin piirikunta (Ohio)
Gallian piirikunta
Geaugan piirikunta
Greenen piirikunta (Ohio)
Guernseyn piirikunta
Hamiltonin piirikunta (Ohio)
Hancockin piirikunta (Ohio)
Hardinin piirikunta (Ohio)
Harrisonin piirikunta (Ohio)
Henryn piirikunta (Ohio)
Highlandin piirikunta (Ohio)
Hockingin piirikunta
Holmesin piirikunta (Ohio)
Huronin piirikunta (Ohio)
Jacksonin piirikunta (Ohio)
Jeffersonin piirikunta (Ohio)
Knoxin piirikunta (Ohio)
Laken piirikunta (Ohio)
Lawrencen piirikunta (Ohio)
Lickingin piirikunta
Loganin piirikunta (Ohio)
Lorainin piirikunta
Lucasin piirikunta (Ohio)
Madisonin piirikunta (Ohio)
Mahoningin piirikunta
Marionin piirikunta (Ohio)
Medinan piirikunta (Ohio)
Meigsin piirikunta (Ohio)
Mercerin piirikunta (Ohio)
Miamin piirikunta (Ohio)
Monroen piirikunta (Ohio)
Montgomeryn piirikunta (Ohio)
Morganin piirikunta (Ohio)
Morrowin piirikunta (Ohio)
Muskingumin piirikunta
Noblen piirikunta (Ohio)
Ottawan piirikunta (Ohio)
Pauldingin piirikunta (Ohio)
Perryn piirikunta (Ohio)
Pickawayn piirikunta
Piken piirikunta (Ohio)
Portagen piirikunta (Ohio)
Preblen piirikunta
Putnamin piirikunta (Ohio)
Richlandin piirikunta (Ohio)
Rossin piirikunta
Sanduskyn piirikunta
Scioton piirikunta
Senecan piirikunta (Ohio)
Shelbyn piirikunta (Ohio)
Starkin piirikunta (Ohio)
Summitin piirikunta (Ohio)
Trumbullin piirikunta
Tuscarawasin piirikunta
Unionin piirikunta (Ohio)
Van Wertin piirikunta
Warrenin piirikunta (Ohio)
Washingtonin piirikunta (Ohio)
Waynen piirikunta (Ohio)
Williamsin piirikunta (Ohio)
Vintonin piirikunta
Woodin piirikunta (Ohio)
Wyandotin piirikunta
Adairin piirikunta (Oklahoma) Oklahoma
Alfalfan piirikunta
Atokan piirikunta
Beaverin piirikunta (Oklahoma)
Beckhamin piirikunta
Blainen piirikunta (Oklahoma)
Bryanin piirikunta (Oklahoma)
Caddon piirikunta
Canadianin piirikunta
Carterin piirikunta (Oklahoma)
Cherokeen piirikunta (Oklahoma)
Choctawin piirikunta (Oklahoma)
Cimarronin piirikunta
Clevelandin piirikunta (Oklahoma)
Coalin piirikunta
Comanchen piirikunta (Oklahoma)
Cottonin piirikunta
Craigin piirikunta (Oklahoma)
Creekin piirikunta
Custerin piirikunta (Oklahoma)
Delawaren piirikunta (Oklahoma)
Deweyn piirikunta (Oklahoma)
Ellisin piirikunta (Oklahoma)
Garfieldin piirikunta (Oklahoma)
Garvinin piirikunta
Gradyn piirikunta (Oklahoma)
Grantin piirikunta (Oklahoma)
Greerin piirikunta
Harmonin piirikunta
Harperin piirikunta (Oklahoma)
Haskellin piirikunta (Oklahoma)
Hughesin piirikunta (Oklahoma)
Jacksonin piirikunta (Oklahoma)
Jeffersonin piirikunta (Oklahoma)
Johnstonin piirikunta (Oklahoma)
Kayn piirikunta
Kingfisherin piirikunta
Kiowan piirikunta (Oklahoma)
Latimerin piirikunta
Le Floren piirikunta
Lincolnin piirikunta (Oklahoma)
Loganin piirikunta (Oklahoma)
Loven piirikunta
Majorin piirikunta
Marshallin piirikunta (Oklahoma)
Mayesin piirikunta
McClainin piirikunta
McCurtainin piirikunta
McIntoshin piirikunta (Oklahoma)
Murrayn piirikunta (Oklahoma)
Muskogeen piirikunta
Noblen piirikunta (Oklahoma)
Nowatan piirikunta
Okfuskeen piirikunta
Oklahoman piirikunta
Okmulgeen piirikunta
Osagen piirikunta (Oklahoma)
Ottawan piirikunta (Oklahoma)
Pawneen piirikunta (Oklahoma)
Paynen piirikunta
Pittsburgin piirikunta
Pontotocin piirikunta (Oklahoma)
Pottawatomien piirikunta (Oklahoma)
Pushmatahan piirikunta
Roger Millsin piirikunta
Rogersin piirikunta
Seminolen piirikunta (Oklahoma)
Sequoyahin piirikunta
Stephensin piirikunta (Oklahoma)
Texasin piirikunta (Oklahoma)
Tillmanin piirikunta
Tulsan piirikunta
Wagonerin piirikunta
Washingtonin piirikunta (Oklahoma)
Washitan piirikunta
Woodsin piirikunta
Woodwardin piirikunta
Bakerin piirikunta (Oregon) Oregon
Bentonin piirikunta (Oregon)
Clackamasin piirikunta
Clatsopin piirikunta
Columbian piirikunta (Oregon)
Coosin piirikunta
Crookin piirikunta (Oregon)
Curryn piirikunta (Oregon)
Deschutesin piirikunta
Douglasin piirikunta (Oregon)
Gilliamin piirikunta
Grantin piirikunta (Oregon)
Harneyn piirikunta
Hood Riverin piirikunta
Jacksonin piirikunta (Oregon)
Jeffersonin piirikunta (Oregon)
Josephinen piirikunta
Klamathin piirikunta
Laken piirikunta (Oregon)
Lanen piirikunta (Oregon)
Lincolnin piirikunta (Oregon)
Linnin piirikunta (Oregon)
Malheurin piirikunta
Marionin piirikunta (Oregon)
Morrowin piirikunta (Oregon)
Multnomahin piirikunta
Polkin piirikunta (Oregon)
Shermanin piirikunta (Oregon)
Tillamookin piirikunta
Umatillan piirikunta
Unionin piirikunta (Oregon)
Wallowan piirikunta
Wascon piirikunta
Washingtonin piirikunta (Oregon)
Wheelerin piirikunta (Oregon)
Yamhillin piirikunta
Adamsin piirikunta (Pennsylvania) Pennsylvania
Alleghenyn piirikunta
Armstrongin piirikunta (Pennsylvania)
Beaverin piirikunta (Pennsylvania)
Bedfordin piirikunta (Pennsylvania)
Berksin piirikunta
Blairin piirikunta
Bradfordin piirikunta (Pennsylvania)
Bucksin piirikunta
Butlerin piirikunta (Pennsylvania)
Cambrian piirikunta
Cameronin piirikunta (Pennsylvania)
Carbonin piirikunta (Pennsylvania)
Centren piirikunta
Chesterin piirikunta (Pennsylvania)
Clarionin piirikunta
Clearfieldin piirikunta
Clintonin piirikunta (Pennsylvania)
Columbian piirikunta (Pennsylvania)
Crawfordin piirikunta (Pennsylvania)
Cumberlandin piirikunta (Pennsylvania)
Dauphinin piirikunta
Delawaren piirikunta (Pennsylvania)
Elkin piirikunta (Pennsylvania)
Erien piirikunta (Pennsylvania)
Fayetten piirikunta (Pennsylvania)
Forestin piirikunta (Pennsylvania)
Franklinin piirikunta (Pennsylvania)
Fultonin piirikunta (Pennsylvania)
Greenen piirikunta (Pennsylvania)
Huntingdonin piirikunta
Indianan piirikunta
Jeffersonin piirikunta (Pennsylvania)
Juniatan piirikunta
Lackawannan piirikunta
Lancasterin piirikunta (Pennsylvania)
Lawrencen piirikunta (Pennsylvania)
Lebanonin piirikunta
Lehighin piirikunta
Luzernen piirikunta
Lycomingin piirikunta
McKeanin piirikunta
Mercerin piirikunta (Pennsylvania)
Mifflinin piirikunta
Monroen piirikunta (Pennsylvania)
Montgomeryn piirikunta (Pennsylvania)
Montourin piirikunta
Northamptonin piirikunta (Pennsylvania)
Northumberlandin piirikunta (Pennsylvania)
Perryn piirikunta (Pennsylvania)
Philadelphian piirikunta
Piken piirikunta (Pennsylvania)
Potterin piirikunta (Pennsylvania)
Schuylkillin piirikunta
Snyderin piirikunta
Somersetin piirikunta (Pennsylvania)
Sullivanin piirikunta (Pennsylvania)
Susquehannan piirikunta
Tiogan piirikunta (Pennsylvania)
Unionin piirikunta (Pennsylvania)
Warrenin piirikunta (Pennsylvania)
Washingtonin piirikunta (Pennsylvania)
Waynen piirikunta (Pennsylvania)
Venangon piirikunta
Westmorelandin piirikunta (Pennsylvania)
Wyomingin piirikunta (Pennsylvania)
Yorkin piirikunta (Pennsylvania)
Alamancen piirikunta Pohjois-Carolina
Alexanderin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Alleghanyn piirikunta (Pohjois-Carolina)
Ansonin piirikunta
Ashen piirikunta
Averyn piirikunta
Beaufortin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Bertien piirikunta
Bladenin piirikunta
Brunswickin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Buncomben piirikunta
Burken piirikunta (Pohjois-Carolina)
Cabarrusin piirikunta
Caldwellin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Camdenin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Carteretin piirikunta
Caswellin piirikunta
Catawban piirikunta
Chathamin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Cherokeen piirikunta (Pohjois-Carolina)
Chowanin piirikunta
Clayn piirikunta (Pohjois-Carolina)
Clevelandin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Columbusin piirikunta
Cravenin piirikunta
Cumberlandin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Currituckin piirikunta
Daren piirikunta
Davidsonin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Davien piirikunta
Duplinin piirikunta
Durhamin piirikunta
Edgecomben piirikunta
Forsythin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Franklinin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Gastonin piirikunta
Gatesin piirikunta
Grahamin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Granvillen piirikunta
Greenen piirikunta (Pohjois-Carolina)
Guilfordin piirikunta
Halifaxin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Harnettin piirikunta
Haywoodin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Hendersonin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Hertfordin piirikunta
Hoken piirikunta
Hyden piirikunta (Pohjois-Carolina)
Iredellin piirikunta
Jacksonin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Johnstonin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Jonesin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Leen piirikunta (Pohjois-Carolina)
Lenoirin piirikunta
Lincolnin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Maconin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Madisonin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Martinin piirikunta (Pohjois-Carolina)
McDowellin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Mecklenburgin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Mitchellin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Montgomeryn piirikunta (Pohjois-Carolina)
Mooren piirikunta (Pohjois-Carolina)
Nashin piirikunta
New Hanoverin piirikunta
Northamptonin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Onslowin piirikunta
Orangen piirikunta (Pohjois-Carolina)
Pamlicon piirikunta
Pasquotankin piirikunta
Penderin piirikunta
Perquimansin piirikunta
Personin piirikunta
Pittin piirikunta
Polkin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Randolphin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Richmondin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Robesonin piirikunta
Rockinghamin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Rowanin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Rutherfordin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Sampsonin piirikunta
Scotlandin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Stanlyn piirikunta
Stokesin piirikunta
Surryn piirikunta (Pohjois-Carolina)
Swainin piirikunta
Transylvanian piirikunta
Tyrrellin piirikunta
Unionin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Waken piirikunta
Vancen piirikunta
Warrenin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Washingtonin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Wataugan piirikunta
Waynen piirikunta (Pohjois-Carolina)
Wilkesin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Wilsonin piirikunta (Pohjois-Carolina)
Yadkinin piirikunta
Yanceyn piirikunta
Adamsin piirikunta (Pohjois-Dakota) Pohjois-Dakota
Barnesin piirikunta
Bensonin piirikunta
Billingsin piirikunta
Bottineaun piirikunta
Bowmanin piirikunta
Burken piirikunta (Pohjois-Dakota)
Burleighin piirikunta
Cassin piirikunta (Pohjois-Dakota)
Cavalierin piirikunta
Dickeyn piirikunta
Dividen piirikunta
Dunnin piirikunta (Pohjois-Dakota)
Eddyn piirikunta (Pohjois-Dakota)
Emmonsin piirikunta
Fosterin piirikunta
Golden Valleyn piirikunta (Pohjois-Dakota)
Grand Forksin piirikunta
Grantin piirikunta (Pohjois-Dakota)
Griggsin piirikunta
Hettingerin piirikunta
Kidderin piirikunta
LaMouren piirikunta
Loganin piirikunta (Pohjois-Dakota)
McHenryn piirikunta (Pohjois-Dakota)
McIntoshin piirikunta (Pohjois-Dakota)
McKenzien piirikunta
McLeanin piirikunta (Pohjois-Dakota)
Mercerin piirikunta (Pohjois-Dakota)
Mortonin piirikunta (Pohjois-Dakota)
Mountrailin piirikunta
Nelsonin piirikunta (Pohjois-Dakota)
Oliverin piirikunta
Pembinan piirikunta
Piercen piirikunta (Pohjois-Dakota)
Ramseyn piirikunta (Pohjois-Dakota)
Ransomin piirikunta
Renvillen piirikunta (Pohjois-Dakota)
Richlandin piirikunta (Pohjois-Dakota)
Roletten piirikunta
Sargentin piirikunta
Sheridanin piirikunta (Pohjois-Dakota)
Siouxin piirikunta (Pohjois-Dakota)
Slopen piirikunta
Starkin piirikunta (Pohjois-Dakota)
Steelen piirikunta (Pohjois-Dakota)
Stutsmanin piirikunta
Townerin piirikunta
Traillin piirikunta
Walshin piirikunta
Wardin piirikunta (Pohjois-Dakota)
Wellsin piirikunta (Pohjois-Dakota)
Williamsin piirikunta (Pohjois-Dakota)
Bristolin piirikunta (Rhode Island) Rhode Island
Kentin piirikunta (Rhode Island)
Newportin piirikunta
Providencen piirikunta
Washingtonin piirikunta (Rhode Island)
Andersonin piirikunta (Tennessee) Tennessee
Bedfordin piirikunta (Tennessee)
Bentonin piirikunta (Tennessee)
Bledsoen piirikunta
Blountin piirikunta (Tennessee)
Bradleyn piirikunta (Tennessee)
Campbellin piirikunta (Tennessee)
Cannonin piirikunta
Carrollin piirikunta (Tennessee)
Carterin piirikunta (Tennessee)
Cheathamin piirikunta
Chesterin piirikunta (Tennessee)
Claibornen piirikunta (Tennessee)
Clayn piirikunta (Tennessee)
Cocken piirikunta
Coffeen piirikunta (Tennessee)
Crockettin piirikunta (Tennessee)
Cumberlandin piirikunta (Tennessee)
Davidsonin piirikunta (Tennessee)
Decaturin piirikunta (Tennessee)
DeKalbin piirikunta (Tennessee)
Dicksonin piirikunta
Dyerin piirikunta
Fayetten piirikunta (Tennessee)
Fentressin piirikunta
Franklinin piirikunta (Tennessee)
Gibsonin piirikunta (Tennessee)
Gilesin piirikunta (Tennessee)
Graingerin piirikunta
Greenen piirikunta (Tennessee)
Grundyn piirikunta (Tennessee)
Hamblenin piirikunta
Hamiltonin piirikunta (Tennessee)
Hancockin piirikunta (Tennessee)
Hardemanin piirikunta (Tennessee)
Hardinin piirikunta (Tennessee)
Hawkinsin piirikunta
Haywoodin piirikunta (Tennessee)
Hendersonin piirikunta (Tennessee)
Henryn piirikunta (Tennessee)
Hickmanin piirikunta (Tennessee)
Houstonin piirikunta (Tennessee)
Humphreysin piirikunta (Tennessee)
Jacksonin piirikunta (Tennessee)
Jeffersonin piirikunta (Tennessee)
Johnsonin piirikunta (Tennessee)
Knoxin piirikunta (Tennessee)
Laken piirikunta (Tennessee)
Lauderdalen piirikunta (Tennessee)
Lawrencen piirikunta (Tennessee)
Lewisin piirikunta (Tennessee)
Lincolnin piirikunta (Tennessee)
Loudonin piirikunta
Maconin piirikunta (Tennessee)
Madisonin piirikunta (Tennessee)
Marionin piirikunta (Tennessee)
Marshallin piirikunta (Tennessee)
Mauryn piirikunta
McMinnin piirikunta
McNairyn piirikunta
Meigsin piirikunta (Tennessee)
Monroen piirikunta (Tennessee)
Montgomeryn piirikunta (Tennessee)
Mooren piirikunta (Tennessee)
Morganin piirikunta (Tennessee)
Obionin piirikunta
Overtonin piirikunta
Perryn piirikunta (Tennessee)
Pickettin piirikunta
Polkin piirikunta (Tennessee)
Putnamin piirikunta (Tennessee)
Rhean piirikunta
Roanen piirikunta (Tennessee)
Robertsonin piirikunta (Tennessee)
Rutherfordin piirikunta (Tennessee)
Scottin piirikunta (Tennessee)
Sequatchien piirikunta
Sevierin piirikunta (Tennessee)
Shelbyn piirikunta (Tennessee)
Smithin piirikunta (Tennessee)
Stewartin piirikunta (Tennessee)
Sullivanin piirikunta (Tennessee)
Sumnerin piirikunta (Tennessee)
Tiptonin piirikunta (Tennessee)
Trousdalen piirikunta
Unicoin piirikunta
Unionin piirikunta (Tennessee)
Van Burenin piirikunta (Tennessee)
Warrenin piirikunta (Tennessee)
Washingtonin piirikunta (Tennessee)
Waynen piirikunta (Tennessee)
Weakleyn piirikunta
Whiten piirikunta (Tennessee)
Williamsonin piirikunta (Tennessee)
Wilsonin piirikunta (Tennessee)
Andersonin piirikunta (Texas) Texas
Andrewsin piirikunta
Angelinan piirikunta
Aransasin piirikunta
Archerin piirikunta
Armstrongin piirikunta (Texas)
Atascosan piirikunta
Austinin piirikunta
Baileyn piirikunta
Banderan piirikunta
Bastropin piirikunta
Baylorin piirikunta
Been piirikunta
Bellin piirikunta (Texas)
Bexarin piirikunta
Blancon piirikunta
Bordenin piirikunta
Bosquen piirikunta
Bowien piirikunta
Brazorian piirikunta
Brazosin piirikunta
Brewsterin piirikunta
Briscoen piirikunta
Brooksin piirikunta (Texas)
Brownin piirikunta (Texas)
Burlesonin piirikunta
Burnetin piirikunta
Caldwellin piirikunta (Texas)
Calhounin piirikunta (Texas)
Callahanin piirikunta
Cameronin piirikunta (Texas)
Campin piirikunta
Carsonin piirikunta
Cassin piirikunta (Texas)
Castron piirikunta
Chambersin piirikunta (Texas)
Cherokeen piirikunta (Texas)
Childressin piirikunta
Clayn piirikunta (Texas)
Cochranin piirikunta
Coken piirikunta
Colemanin piirikunta
Collingsworthin piirikunta
Collinin piirikunta
Coloradon piirikunta
Comalin piirikunta
Comanchen piirikunta (Texas)
Conchon piirikunta
Cooken piirikunta
Coryellin piirikunta
Cottlen piirikunta
Cranen piirikunta
Crockettin piirikunta (Texas)
Crosbyn piirikunta
Culbersonin piirikunta
Dallamin piirikunta
Dallasin piirikunta (Texas)
Dawsonin piirikunta (Texas)
Deaf Smithin piirikunta
Deltan piirikunta (Texas)
Dentonin piirikunta
DeWittin piirikunta
Dickensin piirikunta
Dimmitin piirikunta
Donleyn piirikunta
Duvalin piirikunta (Texas)
Eastlandin piirikunta
Ectorin piirikunta
Edwardsin piirikunta (Texas)
El Pason piirikunta (Texas)
Ellisin piirikunta (Texas)
Erathin piirikunta
Fallsin piirikunta
Fanninin piirikunta (Texas)
Fayetten piirikunta (Texas)
Fisherin piirikunta
Floydin piirikunta (Texas)
Foardin piirikunta
Fort Bendin piirikunta
Franklinin piirikunta (Texas)
Freestonen piirikunta
Frion piirikunta
Gainesin piirikunta
Galvestonin piirikunta
Garzan piirikunta
Gillespien piirikunta
Glasscockin piirikunta
Goliadin piirikunta
Gonzalesin piirikunta
Grayn piirikunta (Texas)
Graysonin piirikunta (Texas)
Greggin piirikunta
Grimesin piirikunta
Guadalupen piirikunta (Texas)
Halen piirikunta (Texas)
Hallin piirikunta (Texas)
Hamiltonin piirikunta (Texas)
Hansfordin piirikunta
Hardemanin piirikunta (Texas)
Hardinin piirikunta (Texas)
Harrisin piirikunta (Texas)
Harrisonin piirikunta (Texas)
Hartleyn piirikunta
Haskellin piirikunta (Texas)
Haysin piirikunta
Hemphillin piirikunta
Hendersonin piirikunta (Texas)
Hidalgon piirikunta (Texas)
Hillin piirikunta (Texas)
Hockleyn piirikunta
Hoodin piirikunta
Hopkinsin piirikunta (Texas)
Houstonin piirikunta (Texas)
Howardin piirikunta (Texas)
Hudspethin piirikunta
Huntin piirikunta
Hutchinsonin piirikunta (Texas)
Irionin piirikunta
Jackin piirikunta
Jacksonin piirikunta (Texas)
Jasperin piirikunta (Texas)
Jeff Davisin piirikunta (Texas)
Jeffersonin piirikunta (Texas)
Jim Hoggin piirikunta
Jim Wellsin piirikunta
Johnsonin piirikunta (Texas)
Jonesin piirikunta (Texas)
Karnesin piirikunta
Kaufmanin piirikunta
Kendallin piirikunta (Texas)
Kenedyn piirikunta
Kentin piirikunta (Texas)
Kerrin piirikunta
Kimblen piirikunta
Kingin piirikunta (Texas)
Kinneyn piirikunta
Klebergin piirikunta
Knoxin piirikunta (Texas)
La Sallen piirikunta
Lamarin piirikunta (Texas)
Lambin piirikunta
Lampasasin piirikunta
Lavacan piirikunta
Leen piirikunta (Texas)
Leonin piirikunta (Texas)
Libertyn piirikunta (Texas)
Limestonen piirikunta (Texas)
Lipscombin piirikunta
Live Oakin piirikunta
Llanon piirikunta
Lovingin piirikunta
Lubbockin piirikunta
Lynnin piirikunta
Madisonin piirikunta (Texas)
Marionin piirikunta (Texas)
Martinin piirikunta (Texas)
Masonin piirikunta (Texas)
Matagordan piirikunta
Maverickin piirikunta
McCullochin piirikunta
McLennanin piirikunta
McMullenin piirikunta
Medinan piirikunta (Texas)
Menardin piirikunta (Texas)
Midlandin piirikunta (Texas)
Milamin piirikunta
Millsin piirikunta (Texas)
Mitchellin piirikunta (Texas)
Montaguen piirikunta
Montgomeryn piirikunta (Texas)
Mooren piirikunta (Texas)
Morrisin piirikunta (Texas)
Motleyn piirikunta
Nacogdochesin piirikunta
Navarron piirikunta
Newtonin piirikunta (Texas)
Nolanin piirikunta
Nuecesin piirikunta
Ochiltreen piirikunta
Oldhamin piirikunta (Texas)
Orangen piirikunta (Texas)
Palo Pinton piirikunta
Panolan piirikunta (Texas)
Parkerin piirikunta
Parmerin piirikunta
Pecosin piirikunta
Polkin piirikunta (Texas)
Potterin piirikunta (Texas)
Presidion piirikunta
Rainsin piirikunta
Randallin piirikunta
Reaganin piirikunta
Realin piirikunta
Red Riverin piirikunta
Reevesin piirikunta
Refugion piirikunta
Robertsin piirikunta (Texas)
Robertsonin piirikunta (Texas)
Rockwallin piirikunta
Runnelsin piirikunta
Ruskin piirikunta (Texas)
Sabinen piirikunta
San Augustinen piirikunta
San Jacinton piirikunta
San Patricion piirikunta
San Saban piirikunta
Schleicherin piirikunta
Scurryn piirikunta
Shackelfordin piirikunta
Shelbyn piirikunta (Texas)
Shermanin piirikunta (Texas)
Smithin piirikunta (Texas)
Somervellin piirikunta
Starrin piirikunta
Stephensin piirikunta (Texas)
Sterlingin piirikunta
Stonewallin piirikunta
Suttonin piirikunta
Swisherin piirikunta
Tarrantin piirikunta
Taylorin piirikunta (Texas)
Terrellin piirikunta (Texas)
Terryn piirikunta
Throckmortonin piirikunta
Titusin piirikunta
Tom Greenin piirikunta
Travisin piirikunta
Trinityn piirikunta (Texas)
Tylerin piirikunta (Texas)
Upshurin piirikunta (Texas)
Uptonin piirikunta
Uvalden piirikunta
Val Verden piirikunta
Walkerin piirikunta (Texas)
Wallerin piirikunta
Van Zandtin piirikunta
Wardin piirikunta (Texas)
Washingtonin piirikunta (Texas)
Webbin piirikunta
Whartonin piirikunta
Wheelerin piirikunta (Texas)
Wichitan piirikunta (Texas)
Victorian piirikunta
Wilbargerin piirikunta
Willacyn piirikunta
Williamsonin piirikunta (Texas)
Wilsonin piirikunta (Texas)
Winklerin piirikunta
Wisen piirikunta (Texas)
Woodin piirikunta (Texas)
Yoakumin piirikunta
Youngin piirikunta
Zapatan piirikunta
Zavalan piirikunta
Beaverin piirikunta (Utah) Utah
Box Elderin piirikunta
Cachen piirikunta
Carbonin piirikunta (Utah)
Daggettin piirikunta
Davisin piirikunta (Utah)
Duchesnen piirikunta
Emeryn piirikunta
Garfieldin piirikunta (Utah)
Grandin piirikunta (Utah)
Ironin piirikunta (Utah)
Juabin piirikunta
Kanen piirikunta (Utah)
Millardin piirikunta
Morganin piirikunta (Utah)
Piuten piirikunta
Richin piirikunta
Salt Laken piirikunta
San Juanin piirikunta (Utah)
Sanpeten piirikunta
Sevierin piirikunta (Utah)
Summitin piirikunta (Utah)
Tooelen piirikunta
Uintahin piirikunta
Utahin piirikunta
Wasatchin piirikunta
Washingtonin piirikunta (Utah)
Waynen piirikunta (Utah)
Weberin piirikunta
Adamsin piirikunta (Washington) Washington
Asotinin piirikunta
Bentonin piirikunta (Washington)
Chelanin piirikunta
Clallamin piirikunta
Clarkin piirikunta (Washington)
Columbian piirikunta (Washington)
Cowlitzin piirikunta
Douglasin piirikunta (Washington)
Ferryn piirikunta
Franklinin piirikunta (Washington)
Garfieldin piirikunta (Washington)
Grantin piirikunta (Washington)
Grays Harborin piirikunta
Islandin piirikunta
Jeffersonin piirikunta (Washington)
Kingin piirikunta (Washington)
Kitsapin piirikunta
Kittitasin piirikunta
Klickitatin piirikunta
Lewisin piirikunta (Washington)
Lincolnin piirikunta (Washington)
Masonin piirikunta (Washington)
Okanoganin piirikunta
Pacificin piirikunta
Pend Oreillen piirikunta
Piercen piirikunta (Washington)
San Juanin piirikunta (Washington)
Skagitin piirikunta
Skamanian piirikunta
Snohomishin piirikunta
Spokanen piirikunta
Stevensin piirikunta (Washington)
Thurstonin piirikunta (Washington)
Wahkiakumin piirikunta
Walla Wallan piirikunta
Whatcomin piirikunta
Whitmanin piirikunta
Yakiman piirikunta
Addisonin piirikunta Vermont
Benningtonin piirikunta
Caledonian piirikunta
Chittendenin piirikunta
Essexin piirikunta (Vermont)
Franklinin piirikunta (Vermont)
Grand Islen piirikunta
Lamoillen piirikunta
Orangen piirikunta (Vermont)
Orleansin piirikunta (Vermont)
Rutlandin piirikunta
Washingtonin piirikunta (Vermont)
Windhamin piirikunta (Vermont)
Windsorin piirikunta
Accomackin piirikunta Virginia
Albemarlen piirikunta
Alexandria (kaupunki)
Alleghanyn piirikunta (Virginia)
Amelian piirikunta
Amherstin piirikunta
Appomattoxin piirikunta
Arlingtonin piirikunta
Augustan piirikunta
Bathin piirikunta (Virginia)
Bedford (kaupunki)
Bedfordin piirikunta (Virginia)
Blandin piirikunta
Botetourtin piirikunta
Bristol (kaupunki)
Brunswickin piirikunta (Virginia)
Buchananin piirikunta (Virginia)
Buckinghamin piirikunta
Buena Vista (kaupunki)
Campbellin piirikunta (Virginia)
Carolinen piirikunta (Virginia)
Carrollin piirikunta (Virginia)
Charles Cityn piirikunta
Charlotten piirikunta (Virginia)
Charlottesville (kaupunki)
Chesapeake (kaupunki)
Chesterfieldin piirikunta (Virginia)
Clarken piirikunta (Virginia)
Colonial Heights (kaupunki)
Covington (kaupunki)
Craigin piirikunta (Virginia)
Culpeperin piirikunta
Cumberlandin piirikunta (Virginia)
Danville (kaupunki)
Dickensonin piirikunta
Dinwiddien piirikunta
Emporia (kaupunki)
Essexin piirikunta (Virginia)
Fairfax (kaupunki)
Fairfaxin piirikunta
Falls Church (kaupunki)
Fauquierin piirikunta
Floydin piirikunta (Virginia)
Fluvannan piirikunta
Franklin (kaupunki)
Franklinin piirikunta (Virginia)
Frederickin piirikunta (Virginia)
Fredericksburg (kaupunki)
Galax (kaupunki)
Gilesin piirikunta (Virginia)
Gloucesterin piirikunta (Virginia)
Goochlandin piirikunta
Graysonin piirikunta (Virginia)
Greenen piirikunta (Virginia)
Greensvillen piirikunta
Halifaxin piirikunta (Virginia)
Hampton (kaupunki)
Hanoverin piirikunta
Harrisonburg (kaupunki)
Henricon piirikunta
Henryn piirikunta (Virginia)
Highlandin piirikunta (Virginia)
Hopewell (kaupunki)
Isle of Wightin piirikunta
James Cityn piirikunta
King and Queenin piirikunta
King Georgen piirikunta
King Williamin piirikunta
Lancasterin piirikunta (Virginia)
Leen piirikunta (Virginia)
Lexington (kaupunki)
Loudounin piirikunta
Louisan piirikunta (Virginia)
Lunenburgin piirikunta
Lynchburg (kaupunki)
Madisonin piirikunta (Virginia)
Manassas Park (kaupunki)
Manassas (kaupunki)
Martinsville (kaupunki)
Mathewsin piirikunta
Mecklenburgin piirikunta (Virginia)
Middlesexin piirikunta (Virginia)
Montgomeryn piirikunta (Virginia)
Nelsonin piirikunta (Virginia)
New Kentin piirikunta
Newport News (kaupunki)
Norfolk (kaupunki)
Northamptonin piirikunta (Virginia)
Northumberlandin piirikunta (Virginia)
Norton (kaupunki)
Nottowayn piirikunta
Orangen piirikunta (Virginia)
Pagen piirikunta (Virginia)
Patrickin piirikunta
Petersburg (kaupunki)
Pittsylvanian piirikunta
Poquoson (kaupunki)
Portsmouth (kaupunki)
Powhatanin piirikunta
Prince Edwardin piirikunta
Prince Georgen piirikunta
Prince Williamin piirikunta
Pulaskin piirikunta (Virginia)
Radford (kaupunki)
Rappahannockin piirikunta
Richmond (kaupunki)
Richmondin piirikunta (Virginia)
Roanoke (kaupunki)
Roanoken piirikunta
Rockbridgen piirikunta
Rockinghamin piirikunta (Virginia)
Russellin piirikunta (Virginia)
Salem (kaupunki)
Scottin piirikunta (Virginia)
Shenandoahin piirikunta
Smythin piirikunta
Southamptonin piirikunta
Spotsylvanian piirikunta
Staffordin piirikunta (Virginia)
Staunton (kaupunki)
Suffolk (kaupunki)
Surryn piirikunta (Virginia)
Sussexin piirikunta (Virginia)
Tazewellin piirikunta (Virginia)
Warrenin piirikunta (Virginia)
Washingtonin piirikunta (Virginia)
Waynesboro (kaupunki)
Westmorelandin piirikunta (Virginia)
Williamsburg (kaupunki)
Winchester (kaupunki)
Virginia Beach (kaupunki)
Wisen piirikunta (Virginia)
Wythen piirikunta
Yorkin piirikunta (Virginia)
Adamsin piirikunta (Wisconsin) Wisconsin
Ashlandin piirikunta (Wisconsin)
Barronin piirikunta
Bayfieldin piirikunta
Brownin piirikunta (Wisconsin)
Buffalon piirikunta (Wisconsin)
Burnettin piirikunta
Calumetin piirikunta
Chippewan piirikunta (Wisconsin)
Clarkin piirikunta (Wisconsin)
Columbian piirikunta (Wisconsin)
Crawfordin piirikunta (Wisconsin)
Danen piirikunta
Dodgen piirikunta (Wisconsin)
Doorin piirikunta
Douglasin piirikunta (Wisconsin)
Dunnin piirikunta (Wisconsin)
Eau Clairen piirikunta
Florencen piirikunta (Wisconsin)
Fond du Lacin piirikunta
Forestin piirikunta (Wisconsin)
Grantin piirikunta (Wisconsin)
Green Laken piirikunta
Greenin piirikunta (Wisconsin)
Iowan piirikunta (Wisconsin)
Ironin piirikunta (Wisconsin)
Jacksonin piirikunta (Wisconsin)
Jeffersonin piirikunta (Wisconsin)
Juneaun piirikunta
Kenoshan piirikunta
Kewauneen piirikunta
La Crossen piirikunta
Lafayetten piirikunta (Wisconsin)
Langladen piirikunta
Lincolnin piirikunta (Wisconsin)
Manitowocin piirikunta
Marathonin piirikunta
Marinetten piirikunta
Marquetten piirikunta (Wisconsin)
Menomineen piirikunta (Wisconsin)
Milwaukeen piirikunta
Monroen piirikunta (Wisconsin)
Oconton piirikunta
Oneidan piirikunta (Wisconsin)
Outagamien piirikunta
Ozaukeen piirikunta
Pepinin piirikunta
Piercen piirikunta (Wisconsin)
Polkin piirikunta (Wisconsin)
Portagen piirikunta (Wisconsin)
Pricen piirikunta
Racinen piirikunta
Richlandin piirikunta (Wisconsin)
Rockin piirikunta (Wisconsin)
Ruskin piirikunta (Wisconsin)
Saukin piirikunta
Sawyerin piirikunta
Shawanon piirikunta
Sheboyganin piirikunta
St. Croixin piirikunta
Taylorin piirikunta (Wisconsin)
Trempealeaun piirikunta
Walworthin piirikunta (Wisconsin)
Washburnin piirikunta
Washingtonin piirikunta (Wisconsin)
Waukeshan piirikunta
Waupacan piirikunta
Wausharan piirikunta
Vernonin piirikunta (Wisconsin)
Vilasin piirikunta
Winnebagon piirikunta (Wisconsin)
Woodin piirikunta (Wisconsin)
Albanyn piirikunta (Wyoming) Wyoming
Big Hornin piirikunta (Wyoming)
Campbellin piirikunta (Wyoming)
Carbonin piirikunta (Wyoming)
Conversen piirikunta
Crookin piirikunta (Wyoming)
Fremontin piirikunta (Wyoming)
Goshenin piirikunta
Hot Springsin piirikunta
Johnsonin piirikunta (Wyoming)
Laramien piirikunta
Lincolnin piirikunta (Wyoming)
Natronan piirikunta
Niobraran piirikunta
Parkin piirikunta (Wyoming)
Platten piirikunta (Wyoming)
Sheridanin piirikunta (Wyoming)
Subletten piirikunta
Sweetwaterin piirikunta
Tetonin piirikunta (Wyoming)
Uintan piirikunta
Washakien piirikunta
Westonin piirikunta
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:List of United States counties and county equivalents