Luettelo Turun Palloseurassa pelanneista jalkapalloilijoista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo Turun Palloseurassa sarjaotteluita pelanneista jalkapalloilijoista.

päivitetty: 31. lokakuuta 2016

AMuokkaa

Pelaaja Kaudet Ottelut Maalit
  Helge Aalto 1925-30 24
  Iiro Aalto 2008-2009 32 0
  Jere Aalto 2013- 5 0
  Jussi Aalto 2015 26 11
  Lauri Aalto 2002 2 0
  Matti Aalto 1952-67 37
  Topi Aalto 1961, 1963-65 33
  Erkki Aaltonen 1931 1 0
  Jani Aaltonen 2008 1 0
  Jarmo Aaltonen 1966-67, 1971-73 49 3
  Mika Aaltonen 1982-87, 1990-93 161 18
  Risto Aaltonen 1955-57 7
  Albion Ademi 2015 10 2
    Ady 2005-07 58 18
  Dickson Agyeman 2012 6 0
  Thomas Agyiri 2013-2014 25 1
  Tauno Aitio 1937-52 176 0
  John Allen 1995 26 8
  Ari Alonen 1977 1 0
  Teuvo Andelmin 1965-74 171 40
  Christian Andreasen 2009 8 5
  Norberto Carlos Araujo 1996 1 0
  Kari Aro 1953-54, 1963-64
  Veikko Asikainen 1934-46 193 28
  Atte Asplund 1930-31 6 0
  Felipe Aspegren 2014 10 0
  Jarno Auremaa 2000-05 110 22

BMuokkaa

Pelaaja Kaudet Ottelut Maalit
  Stuart Beards 1991-94 44 15
  Hannu Bildo 1987-88 1 0
  Niklas Blomqvist 2014- 59 5
  Wayne Brown 2009, 2013-2014 52 12
  Jukka Björn 1998-2001 27 1

CMuokkaa

Pelaaja Kaudet Ottelut Maalit
  Matthew Carmichael 1996 1 0
  Carlo Casagrande 1946-50 61 0
  Marco Casagrande 1993-2005 252 25
  Umberto Casagrande 1939 1 0
  Chris Cleaver 2007-2010 77 4
  Luis Curbelo 1996-97 45 10

DMuokkaa

Pelaaja Kaudet Ottelut Maalit
  Yhdysvallat Alex De John 2014 28 1
  Philip Daley 1996 2 0
  Lars Dalsborg 1992 15 0

EMuokkaa

Pelaaja Kaudet Ottelut Maalit
  Dan-Ola Eckerman 1983-91 175 0
  Kim Ekroos 2000-03 4 0
  Tuomas Ekuri 2001-02 19 0
  Sulo Elo 1933-38
  Lasse Elomaa 1932 1 0
  Tauno Elomaa 1930-36
  Tom Enberg 1993-95, 1998-99 111 22
  Göran Enckelman 1971-76 128 0
  Peter Enckelman 1995-98 55 0
  Kennedy Okwe Eriba 2012- 36 1
  Seppo Eräpuro 1962-69

FMuokkaa

Pelaaja Kaudet Ottelut Maalit
  Alban Ferati 2010 3 0
  Rainer Forss 1964-65
  Tero Forss 1991 20 6
  Niklas Friberg 2014- 50 4
  Oskari Forsman 2015- 50 0

GMuokkaa

Pelaaja Kaudet Ottelut Maalit
  Lucas Gabrielssonl 2011,2016- 17 0
  Elhan Gazanov 1997 4 0
  Jouni Gröndahl 1955-70 383 0
  Niclas Grönholm 1989-91 76 23
  Christian Gyan 2008 16 0

HMuokkaa

Pelaaja Kaudet Ottelut Maalit
  Jussi Haijanen 2003-07 48 1
  Antti Hakala 2004-08 67 4
  Tor Hakalax 1943-46
  Juha Halonen 1985-92 151 17
  Erkki Harell 1958 7 0
  Martti Harittu 1973-74 6 0
  Tapio Harittu 1967-73 93 14
  Tauno Harittu 1969 3 0
  Ville Harittu 2002-04 57 5
  Marko Harju 1996-97 37 5
  Mikko Harju 1998-2003 98 0
  Robert Haworth 1996 4 1
  Jukka Hedman 1964-66
  Vesa Heikinheimo 2001-04 29 0
  Lasse Heikkilä 1954-55, 1957
  Ari Heikkinen 1984-93 231 11
  Matti Heimo 2006 6 2
  Jarno Heinikangas 2003-2011 200 9
  Juha Heino 1978-85, 1987, 1989 167 8
  Marko Heino 1990-91 22 0
  Jaakko Heinonen 1945-52 90 1
  Paavo Heinonen 1935-45
  Reino Heinonen 1953-55
  Viljo Heinonen 1931-32 13 1
  Mika Helin 2003-05 45 0
  Ruben Helle 1939-44
  Mauri Herjanto 1975 11 0
  Juha Herne 1999-2002 97 7
  Matias Hilska 2012 1 0
  Rasmus Holma 2015- 32 2
  Akseli Honka 1938-44 36 13
  Anton Honka 1937-46 66 39
  Yll Hoxha 2009 10 0
  Matej Hradecký 2012-2015 56 4
  Jouko Huovinen 1965-68 2 0
  Jarkko Hurme 2011- 81 1
  Matti Hurme 2000-01 49 0
  Mikko Hyyrynen 2002-06, 2012- 194 57
  Kasper Hämäläinen 2003-2009 97 9

IMuokkaa

Pelaaja Kaudet Ottelut Maalit
  Petri Ihonen 1998-99 42 0
  Ville Iiskola 2006-07 26 0
  Teemu Ingi 1992-93 18 3
  Veikko Intovuori 1961 1 0
  Seppo Isotalo 1954-59 110
  Oleksandr Ivanov 1991 9 2

JMuokkaa

Pelaaja Kaudet Ottelut Maalit
  Oskari Jakonen 2015- 40 4
  Petri Jakonen 1992-93 62 0
  Petri Jalava 1996, 1998-2000 54 2
  Juha-Pekka Jalo 1976-77 1 0
  Timo Jalo 1976-86 231 10
  Tomi Jalo 1976-89 300 46
  Jasse Jalonen 1992-95, 2000-01 127 10
  Eugén Johansén 1947-52 90 49
  Esa Johansson 1985-92 153 0
  Helge Johansson 1945-58 111 14
  Jonatan Johansson 1995-96, 2010 52 16
  Olavi Jokela 1948 1 0
  Igor Jovanović 2009-2010,2014 37 1
  Reino Järvinen 1930-38 20
  Toni Järvinen 1997-98, 2001 53 0

KMuokkaa

Pelaaja Kaudet Ottelut Maalit
  Jeremias Kaari 2013- 1 0
  Petteri Kaijasilta 1995-99 72 17
  György Kajdy 1991-92 49 15
  Jyri Kallio 2003-04 19 0
  Arvo Kanerva 1923-30
  Olli Kangaslahti 1991-92, 2000-01 65 16
  Jarmo Karelius 1968-69 2 0
  Pertti Karelius 1961-64
  Juho Karjalainen 2001-02 14 0
  Petri Ketonen 1983 1 0
  Jani Keula 1991-95 86 0
  Keijo Kihlman 1939-51 114 41
  Juri Kinnunen 2014- 57 4
  Paavo Kinnunen 1935-37 3 0
  Petri Kiuru 1990 12 0
  Jarmo Koivunen 1966-67 2 1
  Toni Kolehmainen 2010-12 72 7
  Petri Kokko 1994-97 74 11
  Hannu Kokkonen 1971-75 13 0
  Antti Kontsas 2004 1 0
  Ilari Koljonen 2015- 8 0
  Mikko Korhonen 2003-04 22 3
  Voitto Korpela 1959-61 1 0
  Kimmo Kotamäki 2000-05 91 11
  Kari Kuisma 1965-70
  Toni Kuisma 2001-03 34 0
  Jussi Kujala 2009 6 1
  Teemu Kujanpää 1996-97 33 0
  Esa Kulmala 1972-73 23 1
  Mark Kulmala 1995 1 0
  Njazi Kuqi 2011 21 8
  Pauno Kymäläinen 1971-86 368 21
  Marko Köykkä 1988-89 20 3

LMuokkaa

Pelaaja Kaudet Ottelut Maalit
  Olavi Laakso 1947-48 15 1
  Juha Laaksonen 1982-92 192 0
  Pertti Laaksonen 1956-63
  Pertti Laalo 1974 7 1
  Urho Lahti 1930-32
  Timo Lahtivuori 1995-96 29 3
  Janne Laine 1996-97 47 1
  Petteri Laitala 1979 10 1
  Juha Lallukka 1998-2001 50 7
  Olli Lamminen 1980 21 6
  Olli Lehtilä 2011 2 0
  Janne Lehtinen 1991-93 77 4
  Lauri Lehtinen 1927-48
  Mauno Lehtinen 1946-52 101 18
  Juho Lehtonen 2011-2014 92 14
  Kim Lehtonen 1992-93, 1996-99 118 5
  Ville Lehtonen 2003-08 83 4
  Jukka Lehtovaara 2006-2014 165 0
  Mikko Lehtovaara 1995 1 0
  Kalevi Lehtovirta 1957-62 94 34
  Anssi Leino 1989 1 0
  Jan Leino 1983 1 0
  Jukka Leino 1956-57, 1960-61
  Petri Leino 2002-06, 2008 107 1
  Tomi Leppiniemi 1993-94 39 10
  Mikael Liespuu 2010-2011,2015- 38 0
  Marcio Lima da Silva 2013 11 0
  Tommy Lindholm 1966-68, 1973-78 164 68
  Risto Lindman 1952 4 0
  Viljo Lindroos 1930-32 22 0
  Mikko Lindström 1947-48 3 0
  Kimmo Lipponen 1980-85, 1988, 1990-91, 1993 223 38
  Mika Lipponen 1981-85, 1992 90 57
  Eero Litokorpi 1937 3 0
  Jan Lomski 2001 15 2
  Patrik Lomski 2006-2010,2014,2016- 31 1
  Matias Louanto 2013- 8 0
  Aulis Lundén 1957 1 0
  Torbjörn Lundqvist 1959-64
  Kari Luotonen 1969-71 8 1
  Vjatseslav Lytshkin 1997 19 6
  Juho Lähde 2008- 94 12
  Roope Läpinen 2015- 3 0
  Erik Lönnfors 1958-59 11 0

MMuokkaa

Pelaaja Kaudet Ottelut Maalit
  Mikko Manninen 2009-10 47 5
  Leroy Maluka 2010-2012,2014 37 1
  Tuomas Markkula 2008 1 0
  Hans Martin 1969-73 42 10
  Joni Meltoranta 1996-99 53 8
  Ilari Mettälä 2015- 29 17
  Ilkka Mesikämmen 1963 3 0
  Kimmo Miettinen 1995 7 0
  Robert Milsom 2010 14 0
  Abukar Mohamed 2016- 20 1
  Henrik Moisander 2008, 2010-13 63 0
  Niklas Moisander 2002-03 17 0
  Juho Montola 2015- 3 0
  Tero Muuri 2000 2 0
  Pekka Myllymäki 1980 1 0
  Jussi Mäkilä 2001 1 0
  Samu-Petteri Mäkelä 2009 8 0
  Kalle Mäkinen 2008-12 37 0
  Santeri Mäkinen 2010-2015 56 2
  Olli Mälkönen 1999-2001 32 2

NMuokkaa

Pelaaja Kaudet Ottelut Maalit
  Olli Neulanen 1979-82 38 9
  Floribert N'Galula 2011 16 0
  Esko Niemi 1960-61 14 0
  Taisto Niemi 1949-51 7 1
  Auvo Nieminen 1975 1 0
  Esa Nieminen 1987-91 64 3
  Jyrki Nieminen 1970-71 13 1
  Pertti Nieminen 1958-63 86 5
  Vieno Nikander 1926-35 47 12
  Heikki Nirkkonen 1969-71 18 0
  Vesa Noponen 1998-99 26 0
  Erkki Norelma 1949-54
  Timo Nummelin 1965-74 15
  Reima Nummila 1961-68
  Jussi Nuorela 2005-07 44 3
  Mika Nurmela 1994 6 2
  Mauno Nurmi 1954-68
  Pekka Nurmio 1976-85 176 0
  Jaakko Nyberg 2009- 123 4
  Johan Nylund 1995 3 0
  Jyrki Näveri 1985-87 24 5

OMuokkaa

Pelaaja Kaudet Ottelut Maalit
  Janne Oinas 1993-96 89 0
  Jarmo Oinonen 1981 1 0
  Miikka Oinonen 2005 8 1
  Reima Ojala 1979-83 93 6
  Raimo Ojanen 1970-72 43 1
  Aleksi Ojanperä 2013- 3 0
  Dennis Okaru 2011-2014 63 11
  Ilmari Oksanen 1930-48 162 7
  Armand Oné 2007-08 46 11
  Joachim Osvold 2014 11 3
  Siim Ots 2006 1 0

PMuokkaa

Pelaaja Kaudet Ottelut Maalit
  Mikko Paatelainen 2007-09 77 29
  Hannu Paatelo 1977-82 35 0
  Tommi Paattakainen 1998-2001 57 0
  Tommi Paavola 1986-87 44 15
  Markus Paija 1994-99 105 5
  Timo Paimander 1966-67 20 8
  Paul Paldan 1933 1 0
  Armas Palmroos 1939-48 66 0
  Markku Palmroos 1991 12 0
  Javier Paniaqua 1994 20 1
  Simon Pedersen 2008 10 5
  Santeri Peltola 2014- 58 1
  Waltteri Peltola 2014- 19 1
  Petteri Pennanen 2011- 91 12
  Jonni Peräaho 2014- 41 3
  Jani Peltola 1993-95 42 3
  Arístides Pertot 2008 24 6
  Patrick Peter 2004 4 0
  Rutger Petterson 1976-78 65 28
  Erkka Petäjä 1980-85 87 3
  Sauli Pietiläinen 1962-63 36 9
  Owen Price 2007 2 0
  Mikko Poutanen 1991 7 0
  Saku Puhakainen 1996-99 100 28
  Jyrki Pukkala 1955-64
  Vesa Pulliainen 1979-82 91 7
  Petro Punna 1997-98 19 1
  Jani Pylkäs 1994-95 48 11
  Juhani Pärtty 2000-02 28 0

RMuokkaa

Pelaaja Kaudet Ottelut Maalit
  Vieno Raatikainen 1934-35 3 0
  Marko Rajamäki 1986-92, 2000, 2002 218 76
  Ville Rannikko 2011- 5 0
  Kushtrim Rama 2005 1 0
  Konsta Rasimus 2012 9 1
  Pasi Rasimus 1984-85 51 6
  Matti Reinikka 1949
  Alpo Reunanen 1931 2 0
  Riku Riski 2006-2010 82 17
  Roope Riski 2010- 64 24
  Riku Rissanen 1990, 1992-93 20 0
  Aleksi Ristola 2012-13 54 14
  Ilmari Roiha 1933-35
  Urmas Rooba 2007-08 28 0
  Pertti Rosenberg 1977-79 57 8
  Risto Rosenberg 1974-82, 1984-86 230 35
  Sami Rähmönen 2005- 207 4

SMuokkaa

Pelaaja Kaudet Ottelut Maalit
  Raimo Saari 1970-81 219 1
  Martin Saarikangas 1994 1 0
  Helge Saarinen 1944-53 124
  Jesse Saarinen 2008-2011 7 0
  Jussi Saarinen 1973-75 7 0
  Markku Salama 1972-76 67 7
  Vesa Salmela 1985-87, 1989 55 13
  Aki Salonen 1952-54
  Tuukka Salonen 1996, 1998-99, 2000 54 3
  Jani Sarajärvi 2007-08 17 1
  Janne Savolainen 1995 25 1
  Mikko Siren 1999-2000 31 0
  Riku Sjöroos 2013- 53 9
  Kari Skants 1986-89 70 9
  Dimitri Sokolov 2002-03 26 2
  Voitto Soini 1955-63
  Ville-Valtteri Starck 2012-2014 30 0
  Stefan Strömborg 1994 19 1
  Heikki Suhonen 1969-72, 1974-86 404 193
  Petri Sulonen 1987-99 321 15
  Matti Sundelin 1953-62 82 87
  Kim Suominen 1987-91, 2000 149 17
  Walter Surraco 2005-06 33 10
  Gábor Szilágyi 2004-05 37 8

TMuokkaa

Pelaaja Kaudet Ottelut Maalit
  Timo Taipale 1988-90, 1996 41 1
  Jarkko Tallqvist 1997, 2000 26 0
  Jani Tanska 2012- 65 3
  Duarte Tammilehto 2013- 4 1
  Eero Tamminen 2014 25 5
  Juhani Tamminen 1967-70 7 0
  Niklas Tarvajärvi 2011 8 2
  Miro Tenho 2014- 74 1
  Urho Teräs 1940-54 174 82
  Raimo Toivanen 1963-76 192
  Miikka Toivola 1969-72 79 25
  Panu Toivonen 1994-96 73 0
  Petri Toivonen 1991 1 0
  Charlie Trafford 2014 5 0
  Jani Tuomala 2000, 2002-05, 2009-2010 119 0
  Jukka-Pekka Tuomanen 2003-07 70 1
  Jari Tuomi 1971 5 0
  Yrjö Tuomi 1930-34 56 0
  Miikka Tuovila 2001-03 63 6
  Joonas Tursas 2004-07, 2013 53 0

UMuokkaa

Pelaaja Kaudet Ottelut Maalit
  Jon Uotila 2003-04 24 1
  Jere Uronen 2011 18 1
  Kari Uronen 1982 1 0

VMuokkaa

Pelaaja Kaudet Ottelut Maalit
  Viljo Vahtera 1933-38
  Aulis Vahtonen 1946-56 86 17
  Vesa Vainio 2000-01 38 3
  Simo Valakari 2007-09 38 1
  Olavi Valtonen 1936-41 64 55
  Mikko Vastamäki 1978 1 0
  Janne Vellamo 2002-08 88 1
  Jarmo Veranen 1961 8 1
  Pertti Veroma 1930-34 55 0
  Voitto Vester 1930-32 19 5
  Vieno Viekki 1931-45
  Pertti Vigren 1990 12 0
  Paul Vihermaa 1946-53 95 8
  Esko Viitanen 1963 5 0
  Ilmari Viitanen 1950-55
  Jussi Viljanen 1995-96, 1998 12 0
  Petri Viljanen 1995-96 1 0
  Petteri Viljanen 1990-93 46 0
  Heikki Villa 2006 6 0
  Juha Virkki 1999-2005 152 4
  Arvi Virtanen 1945-52 109 3
  Jani Virtanen 2005-06, 2010,2016- 24 7
  Kari Virtanen 1977-79, 1982 83 16
  Risto Virtanen 1980-81 51 16
  Tommi Virtanen 1992-1995 59 3
  Otso Virtanen 2011 1 0
  Voitto Vuokko 1932, 1936 16 0
  Teuvo Vuori 1933-34 8 2
  Janne Vuorinen 2005 1 0

WMuokkaa

Pelaaja Kaudet Ottelut Maalit
  Mika Wallden 1994-99 122 6
  Aarne Waltzer 1938-48 33 6
  Hans Wikberg 1997-2000 101 9
  Babatunde Wusu 2003-04, 2009-2010 57 14

ZMuokkaa

Pelaaja Kaudet Ottelut Maalit
  Kheireddine Zarabi 2007-08 25 0

ÄMuokkaa

Pelaaja Kaudet Ottelut Maalit
  Mika Ääritalo 2002, 2005–2014 202 50

LähteetMuokkaa