Luettelo Sannin kappaleista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo suomalaisen laulaja-lauluntekijä Sannin levyttämistä kappaleista aakkosjärjestyksessä.

KappaleetMuokkaa

Sisällysluettelo
0–9 · D · E · F · H · I · J · K · L · M · P · S · U · V · X
Selite
Singlejulkaisu
Kappale Tekijät Julkaisu Vuosi Lähde
2080-luvulla” † Sanni
Hank Solo
Lelu 2015 [1]
”56 km” Sanni
Hank Solo
Sotke mut 2013 [2]
”Dementia” † Sanni
Hank Solo
Sotke mut 2013 [2]
”Dracula” † Sanni
Jurek
”Dracula” 2018 [3]
”Ei” † Maija Vilkkumaa Vain elämää – kausi 4, päivä 2015 [4]
Että mitähän vittua” † Sanni
Hank Solo
Sanni 2016 [5]
Flexaa
Cheek, mukana Sanni ja VilleGalle
Antti Riihimäki
Jare Tiihonen
Sanni
VilleGalle
”Flexaa” 2014 [6]
”Frendizone” Sanni
Jurek
Trippi 2019 [7]
”Hakuna matata” † Sanni
Hank Solo
Sotke mut 2013 [2]
”Halipula” Sanni
Jurek
Trippi 2019 [7]
”Hei kevät” † Sanni
Jurek
Trippi 2019 [7]
”Isin tyttö” Sanni
Hank Solo
Lelu 2015 [1]
”Jacuzzi” † Sanni
Jurek
Trippi 2018 [7]
”Jengi nukkuu igluissaki” Sanni
Jurek
Trippi 2019 [7]
Jos mä oon oikee” † Sanni
Hank Solo
Sotke mut 2013 [2]
”Kakara ku Cara” Sanni
Hank Solo
Jaakko Salovaara
Sanni 2016 [5]
”Kaunis koti” † Sanni
Jurek
Trippi 2018 [7]
”Kesken” † Sanni
Alpo Nummelin
”Kesken” 2021 [8]
”Kiinni”
mukana Kasmir
Sanni
Hank Solo
Thomas Kirjonen
Sotke mut 2013 [2]
”Kiitos & anteeksi” Sanni
Hank Solo
Sotke mut 2013 [2]
”Kokaiini” Sanni
Hank Solo
Lelu 2015 [1]
”Koti-ikävä” Sanni
Hank Solo
Sanni 2016 [5]
”Ku Kanye Kanyee”
mukana Cheek
Sanni
Hank Solo
Jare Tiihonen
Sanni 2016 [5]
”Lapsi Heurekassa” Sanni
Hank Solo
Lelu 2015 [1]
”Lauantai-iltana” Sanni
Hank Solo
Lelu 2015 [1]
”Lelu” Sanni
Hank Solo
Lelu 2015 [1]
”Luodinkestävä” Sanni
Hank Solo
Sotke mut 2013 [2]
”Lähtisitkö” † Maija Paavonen Vain elämää – kausi 4, ilta 2015 [9]
”Masis” Sanni
Jurek
Trippi 2019 [7]
”Me ei olla enää me” † Sanni
Hank Solo
Sotke mut 2013 [2]
”Miten eskimot suutelee?”
Robin, mukana Sanni
Robin
Sanni
Jonas W. Karlsson
Yhdessä 2015 [10]
”Mitä jos ne näkee” Sanni
Hank Solo
Lelu 2015 [1]
”Moukari” Sanni
Hank Solo
Sanni 2016 [5]
”Mä en haluu mennä himaan” Sanni
Jurek
Trippi 2019 [7]
”Mörköjä” Sanni
Hank Solo
Sanni 2016 [5]
”Nälkä” Sanni
Jurek
Trippi 2019 [7]
Oo se kun oot
mukana Paperi T
Sanni
Hank Solo
Henri Pulkkinen
Sanni 2016 [5]
”Pettäjä” † Sanni
Jurek
Alpo Nummelin
”Pettäjä” 2021 [11]
”Pojat” †
mukana Tippa-T
Sanni
Hank Solo
Lelu 2015 [1]
”Pommi (Pampampam)” Sanni
Jurek
Trippi 2019 [7]
Pornoo” † Sanni
Jurek
Trippi 2018 [7]
Prinsessoja ja astronautteja” † Sanni
Hank Solo
Sotke mut 2013 [2]
”Psykologi” Sanni
Jurek
Trippi 2019 [7]
”Rokkenroll-elämää” Sanni
Jurek
Trippi 2019 [7]
”Sanni” Sanni
Hank Solo
Sanni 2016 [5]
”Sinkku” Sanni
Hank Solo
Sanni 2016 [5]
”Sit ku mä oon vapaa” † Sanni
Jurek
Trippi 2018 [7]
”Soita mua (S&M)” Sanni
Hank Solo
Lelu 2015 [1]
”Sotke mut (S&M)” Sanni
Hank Solo
Sotke mut 2013 [2]
”Supernova” † Sanni
Hank Solo
Lelu 2015 [1]
”Trampoliini” Sanni
Hank Solo
Sanni 2016 [5]
”Tyttöystävä” Sanni
Hank Solo
Sanni 2016 [5]
”Utopiaa” Sanni
Hank Solo
Sotke mut 2013 [2]
Vahinko” † Sanni
Hank Solo
Sanni 2016 [5]
”Venäläist rulettii”
JVG, mukana Sanni
Ville Galle, Jare Brand
Sanni
Gundrei
Jarkko Ehnqvist
Santeri Kauppinen
Voitolla yöhön 2014 [12]
”XO terkkuja kotiin!” Sanni
Hank Solo
Sotke mut 2013 [2]
”Yksinäinen milleniaali” Sanni
Jurek
Trippi 2019 [7]

Katso myösMuokkaa

LähteetMuokkaa

  1. a b c d e f g h i j Lelu. Sanni. Warner Music Finland. 2015.
  2. a b c d e f g h i j k l Sotke mut. Sanni. Warner Music Finland. 2015.
  3. ”Dracula”. Sanni. Warner Music Finland. 2018.
  4. Vain elämää – kausi 4, päivä. V/A. Warner Music Finland. 2015.
  5. a b c d e f g h i j k l Viittausvirhe: Virheellinen <ref>-elementti;viitettä Sanni ei löytynyt
  6. ”Flexaa”. Cheek. Liiga Music Oy. 2014.
  7. a b c d e f g h i j k l m n o Trippi. Sanni. Warner Music Finland. 2019.
  8. ”Kesken”. Sanni. Warner Music Finland. 2021.
  9. Vain elämää – kausi 4, ilta. V/A. Warner Music Finland. 2015.
  10. Yhdessä. Robin. Universal Music. 2015.
  11. ”Pettäjä”. Sanni. Warner Music Finland. 2021.
  12. Voitolla yöhön. JVG. PME Records. 2014.

Aiheesta muuallaMuokkaa