Avaa päävalikko

Luettelo Portugalin kunnista

Wikimedia-luetteloartikkeli
Portugalin 18 aluetta ja kaksi autonomista aluetta jaettuina kuntiin.

Luettelo Portugalin kunnista. Portugali on jaettu 18 alueeseen (port. distritos) sekä kahteen autonomiseen alueeseen, Azoreihin ja Madeiraan. Alueet ja autonomiset alueet on jaettu 308 kuntaan (port. municípios tai concelhos). Yleensä kunnan nimi on johdettu kunnan suurimman kaupungin nimestä, vähintäänkin historiallisesti tärkeimmästä kaupungista tai kylästä. Joka tapauksessa kunta on – yleensä – paljon suurempi kuin kaupunki tai kylä, jonka mukaan se on nimetty.


Kuntien lukumääräMuokkaa

Piiri Kuntia Piiri Kuntia
Aveiro
19
Leiria
16
Beja
14
Lissabon
16
Braga
14
Portalegre
15
Bragança
12
Porto
18
Castelo Branco
11
Santarém
21
Coimbra
17
Setúbal
13
Évora
14
Viana do Castelo
10
Faro
16
Vila Real
14
Guarda
14
Viseu
24
Autonominen alue Kuntia Autonominen alue Kuntia
Azorit
19
Madeira
11

Luettelo Portugalin kunnistaMuokkaa

AveiroMuokkaa

Vaakuna Kunta Pinta-ala Väkiluku Väestötiheys Freguesioita Valtapuolue[1]
Km² Sija Yhteensä Sija as/km² Sija
 
Águeda
335.3
89
49 691
58
148
91
20
 
Albergaria-a-Velha
155.4
196
25 497
99
164
83
8
Anadia
216.6
150
31 671
86
146
93
15
 
Arouca
329.1
92
24 019
108
73
159
20
 
Aveiro
199.9
161
73 626
32
368
43
14
 
Castelo de Paiva
115.0
240
17 089
142
149
90
9
 
Espinho
21.1
305
31 703
85
1 503
14
5
 
Estarreja
108.4
245
28 279
91
261
56
7
 
Ílhavo
73.5
276
39 247
72
534
33
4
 
Mealhada
110.7
242
21 500
121
194
70
8
 
Murtosa
73.3
277
9 657
202
132
102
4
 
Oliveira de Azeméis
163.5
190
71 243
35
436
40
19
 
Oliveira do Bairro
87.3
260
22 365
115
256
59
6
 
Ovar
147.4
201
56 715
48
385
42
8
 
Santa Maria da Feira
215.1
151
142 295
17
662
29
31
 
São João da Madeira
7.9
308
21 538
119
2 726
6
1
 
Sever do Vouga
129.6
224
12 940
175
100
127
9
 
Vagos
169.9
185
23 205
111
137
99
11
 
Vale de Cambra
146.5
204
24 761
103
169
80
9

BejaMuokkaa

Vaakuna Kunta Pinta-ala Väkiluku Väestötiheys Freguesioita Valtapuolue[1]
Km² Sija Yhteensä Sija as/km² Sija
 
Aljustrel
458.3
59
9 940
199
22
246
5
 
Almodôvar
777.9
18
7 650
232
10
301
8
 
Alvito
264.8
121
2 708
304
10
298
2
 
Barrancos
168.3
188
1 825
306
11
294
1
 
Beja
1 147.1
9
34 970
80
30
227
18
 
Castro Verde
569.4
40
7 702
230
14
284
5
 
Cuba
172.1
183
4 775
277
28
236
4
 
Ferreira do Alentejo
648.4
31
8 505
211
13
286
6
 
Mértola
1 292.8
6
7 996
223
6
307
9
 
Moura
958.4
13
16 411
147
17
265
8
 
Odemira
1 720.6
1
25 738
98
15
275
17
 
Ourique
663.4
29
5 842
261
9
303
6
 
Serpa
1 104.0
11
16 178
149
15
276
7
 
Vidigueira
316.0
101
6 019
259
19
256
4

BragaMuokkaa

Vaakuna Kunta Pinta-ala Väkiluku Väestötiheys Freguesioita Valtapuolue[1]
Km² Sija Yhteensä Sija as/km² Sija
 
Amares
82.0
267
19 290
132
235
62
24
 
Barcelos
378.9
80
123 831
22
327
47
89
 
Braga
183.2
170
170 858
8
933
23
62
 
Cabeceiras de Basto
241.8
132
17 775
138
74
156
17
 
Celorico de Basto
181.1
173
20 128
129
111
119
22
 
Esposende
95.4
255
34 625
83
363
44
15
 
Fafe
219.1
146
53 528
54
244
61
36
 
Guimarães
241.3
133
161 876
14
671
27
69
 
Póvoa de Lanhoso
132.5
220
23 657
109
179
77
29
 
Terras de Bouro
277.5
114
7 955
224
29
234
17
 
Vieira do Minho
218.5
147
14 474
160
66
165
21
 
Vila Nova de Famalicão
201.7
159
131 690
19
653
30
49
 
Vila Verde
228.7
140
48 122
60
210
66
58
 
Vizela
24.7
303
23 528
110
953
22
7

BragançaMuokkaa

Vaakuna Kunta Pinta-ala Väkiluku Väestötiheys Freguesioita Valtapuolue[1]
Km² Sija Yhteensä Sija as/km² Sija
 
Alfândega da Fé
322.0
95
5 688
262
18
261
20
 
Bragança
1 173.6
8
34 774
82
30
230
49
 
Carrazeda de Ansiães
279.3
112
7 220
238
26
240
19
 
Freixo de Espada à Cinta
244.0
130
4 014
284
16
267
6
 
Macedo de Cavaleiros
699.2
25
17 210
141
25
243
38
 
Miranda do Douro
487.2
53
7 707
229
16
269
17
 
Mirandela
659.0
30
25 780
97
39
209
37
 
Mogadouro
760.4
20
10 792
192
14
280
28
 
Torre de Moncorvo
531.6
47
9 408
205
18
260
17
 
Vila Flor
265.8
118
7 737
228
29
233
19
 
Vimioso
481.6
55
5 105
273
11
296
14
 
Vinhais
694.9
26
10 051
198
14
277
35

Castelo BrancoMuokkaa

Vaakuna Kunta Pinta-ala Väkiluku Väestötiheys Freguesioita Valtapuolue[1]
Km² Sija Yhteensä Sija as/km² Sija
 
Belmonte
118.8
234
7 662
231
64
167
5
 
Castelo Branco
1 438.2
3
55 034
51
38
210
25
 
Covilhã
555.6
44
53 501
55
96
131
31
 
Fundão
700.1
24
31 297
87
45
197
31
 
Idanha-a-Nova
1 416.4
4
10 929
191
8
305
17
 
Oleiros
471.1
56
6 212
253
13
285
12
 
Penamacor
563.9
42
6 160
255
11
293
12
 
Proença-a-Nova
395.3
75
9 610
203
24
244
6
 
Sertã
446.7
62
16 208
148
36
211
14
 
Vila de Rei
191.3
166
3 354
299
18
263
3
 
Vila Velha de Ródão
329.9
91
3 802
289
12
292
4

CoimbraMuokkaa

Vaakuna Kunta Pinta-ala Väkiluku Väestötiheys Freguesioita Valtapuolue[1]
Km² Sija Yhteensä Sija as/km² Sija
 
Arganil
332.8
90
13 187
172
40
208
18
 
Cantanhede
390.9
77
38 590
74
99
128
19
 
Coimbra
319.4
97
142 408
16
446
39
31
 
Condeixa-a-Nova
138.7
210
16 459
146
119
112
10
 
Figueira da Foz
379.1
79
63 144
40
167
82
18
 
Góis
262.3
123
4 606
280
18
262
5
 
Lousã
138.4
211
17 252
140
125
106
6
 
Mira
124.0
231
13 146
173
106
123
4
 
Miranda do Corvo
126.4
228
13 400
171
106
124
5
 
Montemor-o-Velho
229
139
25 084
101
110
121
14
 
Oliveira do Hospital
234.5
137
21 901
116
93
135
21
 
Pampilhosa da Serra
396.5
73
4 756
278
12
289
10
 
Penacova
216.7
149
16 850
144
78
152
11
 
Penela
134.8
216
6 421
249
48
192
6
 
Soure
265.1
119
20 695
126
78
151
12
 
Tábua
199.8
162
12 452
177
62
170
15
 
Vila Nova de Poiares
84.5
262
7 291
236
86
140
4

ÉvoraMuokkaa

Vaakuna Kunta Pinta-ala Väkiluku Väestötiheys Freguesioita Valtapuolue[1]
Km² Sija Yhteensä Sija as/km² Sija
 
Alandroal
542.7
46
6 293
251
12
291
6
 
Arraiolos
683.8
27
7 382
234
11
295
11
 
Borba
145.2
206
7 545
233
52
183
4
 
Estremoz
513.8
50
15 064
154
29
232
13
 
Évora
1 307.0
5
55 619
49
43
201
19
 
Montemor-o-Novo
1 232.9
7
18 540
135
15
273
10
 
Mora
444.0
63
5 470
268
12
287
4
 
Mourão
278.6
113
3 348
300
12
288
3
 
Portel
601.2
36
7 078
240
12
290
8
 
Redondo
365.5
83
6 990
241
19
255
2
 
Reguengos de Monsaraz
463.8
57
11 460
184
25
242
5
 
Vendas Novas
222.4
142
11 957
181
54
180
2
 
Viana do Alentejo
393.6
76
5 639
263
14
278
3
 
Vila Viçosa
194.9
164
8 745
210
45
196
5

FaroMuokkaa

Vaakuna Kunta Pinta-ala Väkiluku Väestötiheys Freguesioita Valtapuolue[1]
Km² Sija Yhteensä Sija as/km² Sija
 
Albufeira
140.6
209
35 281
77
251
60
5
 
Alcoutim
575.3
39
3 411
297
6
308
5
 
Aljezur
323.5
93
5 322
271
16
266
4
 
Castro Marim
300.9
105
6 495
246
22
247
4
 
Faro
201.6
160
58 305
46
289
52
6
 
Lagoa
88.3
259
22 658
113
257
58
6
 
Lagos
212.8
152
27 041
95
127
103
6
 
Loulé
764.2
19
62 295
41
82
146
11
 
Monchique
395.3
74
6 441
248
16
268
3
 
Olhão
130.9
223
42 272
69
323
48
5
 
Portimão
182.1
172
47 189
61
259
57
3
 
São Brás de Alportel
153.4
199
11 205
187
73
158
1
 
Silves
680.0
28
34 909
81
51
185
8
 
Tavira
607.0
34
25 105
100
41
203
9
 
Vila do Bispo
179.0
175
5 381
270
30
229
5
 
Vila Real de Santo António
60.9
289
18 158
136
298
51
3

GuardaMuokkaa

Vaakuna Kunta Pinta-ala Väkiluku Väestötiheys Freguesioita Valtapuolue[1]
Km² Sija Yhteensä Sija as/km² Sija
 
Aguiar da Beira
206.9
155
6 270
252
30
228
13
 
Almeida
518.0
49
7 784
226
15
274
29
 
Celorico da Beira
247.2
128
8 752
209
35
214
22
 
Figueira de Castelo Rodrigo
508.6
51
6 884
242
14
283
17
 
Fornos de Algodres
131.5
222
5 435
269
41
204
16
 
Gouveia
300.6
106
15 792
150
53
182
22
 
Guarda
712.1
23
44 149
65
62
173
55
 
Manteigas
122.0
233
3 900
288
32
223
4
 
Mêda
286.1
110
6 000
260
21
250
16
 
Pinhel
484.5
54
10 436
196
22
248
27
 
Sabugal
822.7
15
14 222
164
17
264
40
 
Seia
435.7
65
27 574
93
63
168
29
 
Trancoso
361.5
85
10 639
193
29
231
29
 
Vila Nova de Foz Côa
398.2
71
8 249
218
21
252
17

LeiriaMuokkaa

Vaakuna Kunta Pinta-ala Väkiluku Väestötiheys Freguesioita Valtapuolue[1]
Km² Sija Yhteensä Sija as/km² Sija
 
Alcobaça
408.1
68
55 269
50
135
100
18
 
Alvaiázere
160.5
192
8 112
221
51
186
7
 
Ansião
176.2
176
13 673
167
78
153
8
 
Batalha
103.3
247
15 542
151
150
88
4
 
Bombarral
91.3
258
13 712
166
150
89
5
 
Caldas da Rainha
255.7
125
51 403
56
201
69
16
 
Castanheira de Pera
66.8
286
3 464
295
52
184
2
 
Figueiró dos Vinhos
173.4
180
7 080
239
41
207
5
 
Leiria
565.6
41
124 701
21
220
64
29
 
Marinha Grande
187.1
169
38 030
75
203
67
3
 
Nazaré
82.4
265
14 904
156
181
76
3
 
Óbidos
141.6
208
11 187
188
79
149
9
 
Pedrógão Grande
128.8
225
4 262
283
33
222
3
Peniche
77.6
272
28 164
92
363
45
6
 
Pombal
626.1
33
58 617
44
94
134
17
 
Porto de Mós
261.6
124
24 775
102
95
132
13

LissabonMuokkaa

Vaakuna Kunta Pinta-ala Väkiluku Väestötiheys Freguesioita Valtapuolue[1]
Km² Sija Yhteensä Sija as/km² Sija
 
Alenquer
304.2
103
42 932
68
141
96
16
 
Amadora
23.8
304
176 239
7
7 405
1
11
 
Arruda dos Vinhos
78.0
271
11 210
186
144
94
4
 
Azambuja
262.7
122
21 508
120
82
145
9
 
Cadaval
174.9
178
14 385
162
82
144
10
 
Cascais
97.4
250
181 444
6
1 863
10
6
 
Lissabon
84.8
261
529 485
1
6 244
2
53
 
Loures
169.3
186
199 231
5
1 177
21
18
 
Lourinhã
147.2
202
24 601
106
167
81
11
 
Mafra
291.7
109
62 009
42
213
65
17
 
Odivelas
26.4
302
143 995
15
5 454
4
7
 
Oeiras
45.7
296
168 475
10
3 687
5
10
 
Sintra
319.2
98
409 482
2
1 283
18
20
 
Sobral de Monte Agraço
52.1
293
9 789
200
188
74
3
 
Torres Vedras
407.1
69
75 494
31
185
75
20
 
Vila Franca de Xira
317.7
100
133 224
18
419
41
11

PortalegreMuokkaa

Vaakuna Kunta Pinta-ala Väkiluku Väestötiheys Freguesioita Valtapuolue[1]
Km² Sija Yhteensä Sija as/km² Sija
 
Alter do Chão
362.0
84
3 666
294
10
299
4
 
Arronches
314.8
102
3 278
301
10
297
3
 
Avis
606.0
35
5 054
274
8
304
8
 
Campo Maior
247.0
129
8 359
216
34
219
3
 
Castelo de Vide
264.9
120
3 780
291
14
279
4
 
Crato
398.0
72
3 995
285
10
300
6
 
Elvas
631.3
32
22 691
112
36
213
11
 
Fronteira
248.6
127
3 422
296
14
282
3
 
Gavião
294.6
108
4 453
281
15
271
5
 
Marvão
154.9
198
3 739
292
24
245
4
 
Monforte
420.3
66
3 241
302
8
306
4
 
Nisa
575.8
38
8 047
222
14
281
10
 
Ponte de Sor
839.7
14
17 593
139
21
251
7
 
Portalegre
447.1
61
24 756
104
55
177
10
 
Sousel
279.4
111
5 579
266
20
253
4

PortoMuokkaa

Vaakuna Kunta Pinta-ala Väkiluku Väestötiheys Freguesioita Valtapuolue[1]
Km² Sija Yhteensä Sija as/km² Sija
 
Amarante
301.5
104
61 029
43
202
68
40
 
Baião
174.5
179
21 564
118
124
107
20
 
Felgueiras
115.7
239
58 553
45
506
36
32
 
Gondomar
131.9
221
169 239
9
1 283
17
12
 
Lousada
96.0
252
46 322
62
483
37
25
 
Maia
83.1
263
130 254
20
1 567
13
17
 
Marco de Canaveses
201.9
158
53 961
53
267
55
31
 
Matosinhos
62.2
288
168 451
11
2 708
7
10
 
Paços de Ferreira
71.0
279
54 801
52
772
25
16
 
Paredes
156.8
195
85 428
28
545
31
24
 
Penafiel
212.3
153
72 095
33
340
46
38
 
Porto
41.3
299
238 954
4
5 786
3
15
 
Póvoa de Varzim
82.1
266
65 452
37
797
24
12
 
Santo Tirso
136.5
214
71 623
34
525
34
24
 
Trofa
71.9
278
39 166
73
545
32
8
 
Valongo
75.1
275
91 274
26
1 215
20
5
 
Vila do Conde
149.0
200
75 981
30
510
35
30
 
Vila Nova de Gaia
168.7
187
300 868
3
1 783
11
24

SantarémMuokkaa

Vaakuna Kunta Pinta-ala Väkiluku Väestötiheys Freguesioita Valtapuolue[1]
Km² Sija Yhteensä Sija as/km² Sija
 
Abrantes
714.7
22
41 326
70
58
175
19
 
Alcanena
127.3
227
14 763
157
116
116
10
Almeirim
222.1
143
22 617
114
102
126
4
 
Alpiarça
95.4
254
8 198
219
86
141
1
 
Benavente
521.5
48
25 837
96
50
188
4
 
Cartaxo
158.2
193
24 465
107
155
87
8
 
Chamusca
746.0
21
11 313
185
15
270
7
 
Constância
80.4
269
3 796
290
47
194
3
 
Coruche
1 117.6
10
20 629
127
18
258
8
 
Entroncamento
13.7
307
20 065
130
1 465
15
2
 
Ferreira do Zêzere
190.4
167
9 345
206
49
190
9
 
Golegã
76.6
273
5 629
264
73
157
2
 
Mação
400.0
70
7 763
227
19
254
8
 
Ourém
416.6
67
49 269
59
118
113
18
 
Rio Maior
272.8
115
21 621
117
79
148
14
 
Salvaterra de Magos
242.0
131
20 908
125
86
139
6
 
Santarém
560.3
43
64 124
39
114
118
28
 
Sardoal
92.2
257
3 992
286
42
200
4
 
Tomar
351.2
86
42 983
67
122
109
16
 
Torres Novas
270.0
116
37 155
76
138
98
17
 
Vila Nova da Barquinha
49.6
294
7 878
225
159
86
5

SetúbalMuokkaa

Vaakuna Kunta Pinta-ala Väkiluku Väestötiheys Freguesioita Valtapuolue[1]
Km² Sija Yhteensä Sija as/km² Sija
 
Alcácer do Sal
1 465.3
2
13 624
168
9
302
6
 
Alcochete
128.4
226
14 966
155
117
114
3
 
Almada
70.2
281
165 363
12
2 356
9
11
 
Barreiro
31.8
300
78 992
29
2 484
8
8
 
Grândola
807.5
16
14 454
161
18
259
5
 
Moita
55.3
291
70 226
36
1 270
19
6
 
Montijo
348.1
88
40 466
71
116
115
8
 
Palmela
462.9
58
58 222
47
126
105
5
 
Santiago do Cacém
1 059.8
12
30 203
89
28
235
11
 
Seixal
95.5
253
164 715
13
1 725
12
6
 
Sesimbra
195.0
163
44 046
66
226
63
3
 
Setúbal
171.9
184
120 117
23
699
26
8
 
Sines
202.6
156
13 613
169
67
163
2

Viana do CasteloMuokkaa

Vaakuna Kunta Pinta-ala Väkiluku Väestötiheys Freguesioita Valtapuolue[1]
Km² Sija Yhteensä Sija as/km² Sija
 
Arcos de Valdevez
447.6
60
24 635
105
55
179
51
 
Caminha
137.4
213
16 926
143
123
108
20
 
Melgaço
238.1
136
9 739
201
41
206
18
 
Monção
211.3
154
19 842
131
94
133
33
 
Paredes de Coura
138.2
212
9 409
204
68
162
21
 
Ponte da Barca
182.2
171
13 026
174
71
161
25
 
Ponte de Lima
320.3
96
44 609
63
139
97
51
 
Valença
117.1
237
14 284
163
122
110
16
 
Viana do Castelo
318.6
99
90 654
27
285
53
40
 
Vila Nova de Cerveira
108.6
244
8 813
207
81
147
15

Vila RealMuokkaa

Vaakuna Kunta Pinta-ala Väkiluku Väestötiheys Freguesioita Valtapuolue[1]
Km² Sija Yhteensä Sija as/km² Sija
 
Alijó
297.6
107
13 942
165
47
195
19
 
Boticas
322.0
94
6 116
257
19
257
16
 
Chaves
591.3
37
44 186
64
75
155
51
 
Mesão Frio
26.7
301
4 652
279
174
79
7
 
Mondim de Basto
172.1
182
8 470
213
49
189
8
 
Montalegre
805.8
17
12 150
179
15
272
35
 
Murça
189.4
168
6 476
247
34
218
9
 
Peso da Régua
94.9
256
17 987
137
190
73
12
 
Ribeira de Pena
217.5
148
7 251
237
33
221
7
 
Sabrosa
156.9
194
6 835
243
44
199
15
 
Santa Marta de Penaguião
69.3
283
8 400
214
121
111
10
 
Valpaços
548.8
45
19 154
134
35
216
31
 
Vila Pouca de Aguiar
437.1
64
15 100
153
35
217
18
 
Vila Real
378.8
81
50 499
57
133
101
30

ViseuMuokkaa

Vaakuna Kunta Pinta-ala Väkiluku Väestötiheys Freguesioita Valtapuolue[1]
Km² Sija Yhteensä Sija as/km² Sija
 
Armamar
117.2
236
7 318
235
62
169
19
 
Carregal do Sal
116.9
238
10 555
195
90
136
7
 
Castro Daire
379.1
78
16 846
145
44
198
22
 
Cinfães
239.3
134
21 318
123
89
137
17
 
Lamego
165.4
189
27 054
94
164
84
24
 
Mangualde
219.3
145
21 158
124
96
130
18
 
Moimenta da Beira
220.0
144
11 053
189
50
187
20
 
Mortágua
251.2
126
10 365
197
41
205
10
 
Nelas
125.7
230
14 504
159
115
117
9
 
Oliveira de Frades
145.4
205
10 597
194
73
160
12
 
Penalva do Castelo
134.2
217
8 768
208
65
166
13
 
Penedono
133.7
219
3 378
298
25
241
9
 
Resende
123.4
232
11 978
180
97
129
15
 
Santa Comba Dão
112.0
241
12 393
179
111
120
9
 
São João da Pesqueira
266.1
117
8 367
215
31
225
14
 
São Pedro do Sul
349.0
87
19 215
133
55
178
19
 
Sátão
201.9
157
13 419
170
66
164
12
 
Sernancelhe
228.6
141
6 150
256
27
237
17
 
Tabuaço
133.9
218
6 501
245
49
191
17
 
Tarouca
100.1
248
8 303
217
83
143
10
 
Tondela
371.2
82
31 026
88
84
142
26
 
Vila Nova de Paiva
175.5
177
6 319
250
56
212
7
 
Viseu
507.1
52
96 810
25
191
72
34
 
Vouzela
193.7
165
11 807
183
61
174
12

AzoresMuokkaa

Vaakuna Kunta Pinta-ala Väkiluku Väestötiheys Freguesioita Valtapuolue[1]
Km² Sija Yhteensä Sija as/km² Sija
 
Angra do Heroísmo
239.0
135
35 103
79
147
92
19
 
Calheta
126.3
229
3 972
287
31
224
5
 
Corvo
17.1
306
451
308
26
238
0
   
Horta
173.1
181
15 224
152
88
138
13
 
Lagoa
45.6
297
14 698
158
322
49
5
 
Lajes das Flores
70.1
282
1 491
307
21
249
7
 
Lajes do Pico
155.3
197
4 840
275
31
226
6
 
Madalena
147.1
203
6 184
254
42
202
6
 
Nordeste
99.9
249
5 254
272
53
181
9
 
Ponta Delgada
233.0
138
64 516
38
277
54
24
 
Povoação
108.0
246
6 696
244
62
172
6
 
Ribeira Grande
180.2
174
29 318
90
163
85
14
 
Santa Cruz da Graciosa
60.7
290
4 777
276
79
150
4
 
Santa Cruz das Flores
70.9
280
2 500
305
35
215
4
 
São Roque do Pico
142.4
207
3 705
293
26
239
5
 
Velas
117.4
235
5 585
265
48
193
6
 
Vila da Praia da Vitória
161.3
191
20 342
128
126
104
11
 
Vila do Porto
96.9
251
5 511
267
57
176
5
 
Vila Franca do Campo
78.0
270
11 039
190
142
95
6

MadeiraMuokkaa

Vaakuna Kunta Pinta-ala Väkiluku Väestötiheys Freguesioita Valtapuolue[1]
Km² Sija Yhteensä Sija as/km² Sija
 
Calheta
110.3
243
11 856
182
107
122
8
 
Câmara de Lobos
52.6
292
35 150
78
668
28
5
 
Funchal
75.7
274
100 847
24
1 332
16
10
 
Machico
67.6
285
21 321
122
315
50
5
 
Ponta do Sol
46.8
295
8 189
220
175
78
3
 
Porto Moniz
82.6
264
2 762
303
33
220
4
 
Porto Santo
42.4
298
4 388
282
103
125
1
 
Ribeira Brava
64.9
287
12 523
176
193
71
4
 
Santa Cruz
68.0
284
32 696
84
481
38
5
 
Santana
136.3
215
8 491
212
62
171
6
 
São Vicente
80.8
268
6 063
258
75
154
3

HuomautuksetMuokkaa

1. Värit valtapuolue-kohdissa ilmaisevat seuraavia puolueita tai koalitioita (suluissa kunkin puolueen saavuttama määrä):

 —  Partido Social Democrata (138)
 —  Socialist Party (109)
 —  Unitarian Democratic Coalition (32)
 —  Left Bloc (1)
 —  People's Party (1)
 —  Social Democratic PartyPeople's Party (18)
 —  Social Democratic PartyPeople's PartyPeople's Monarchist Party (1)
 —  Social Democratic PartyPeople's PartyPeople's Monarchist PartyEarth Party (1)
 —  Independents (7)


KartatMuokkaa

Katso myösMuokkaa

LähteetMuokkaa


Aiheesta muuallaMuokkaa