Avaa päävalikko

Luettelo Johnny Deppin saamista palkinnoista ja ehdokkuuksista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo Johnny Deppin saamista palkinnoista ja ehdokkuuksista.

Palkinnot ja palkintoehdokkuudetMuokkaa

Elokuvista saadut palkinnot ja ehdokkuudet
Vuosi Palkinto Kategoria Työ(t) Tulos
1991 Golden Globe Paras miespääosa musikaali- tai komediaelokuvassa Saksikäsi Edward Ehdokkuus
1994 Benny & Joon Ehdokkuus
MTV Movie Award Paras komediaesiintyminen Ehdokkuus
Paras duo Ehdokkuus
1995 Golden Globe Paras miespääosa musikaali- tai komediaelokuvassa Ed Wood Ehdokkuus
Chicago Film Critics Association -palkinto Paras miespääosa Ehdokkuus
Jupiter-palkinto Paras kansainvälinen miesnäyttelijä Don Juan DeMarco Voitto
1996 London Critics Circle -elokuvapalkinto: ALFS-palkinto Vuoden miesnäyttelijä Ed Wood / Don Juan DeMarco Voitto
1997 Cannesin elokuvajuhlat: Kultainen palmu Paras elokuva The Brave – soturi Ehdokkuus
1998 Chlotrudis-palkinto Paras miespääosa Operaatio Donnie Brasco Ehdokkuus
Russian Guild of Film Critics: Golden Aries -palkinto Paras ulkomaalainen miesnäyttelijä Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa Voitto
2000 Saturn-palkinto Paras miespääosa Päätön ratsumies Ehdokkuus
Blockbuster Entertainment -palkinto Paras kauhunäyttelijä Voitto
Satellite-palkinto Paras miespääosa musikaali- tai komediaelokuvassa Ehdokkuus
2001 SAG-palkinto Paras näyttelijäkokoonpano Pieni suklaapuoti Ehdokkuus
2002 Saturn-palkinto Paras miespääosa From Hell – viiltäjä Ehdokkuus
2003 Jupiter-palkinto Paras kansainvälinen miesnäyttelijä Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous Voitto
Washington DC Area Film Critics Association -palkinto Paras miespääosa Ehdokkuus
2004 Oscar-palkinto Paras miespääosa Ehdokkuus
Golden Globe Paras miespääosa musikaali- tai komediaelokuvassa Ehdokkuus
BAFTA-palkinto Paras miespääosa Ehdokkuus
Saturn-palkinto Paras miespääosa Ehdokkuus
Critics’ Choice -elokuvapalkinto Paras miespääosa Ehdokkuus
Chicago Film Critics Association -palkinto Paras miespääosa Ehdokkuus
Dallas-Fort Worth Film Critics Association -palkinto Paras miespääosa Ehdokkuus
Empire-palkinto Paras miespääosa Voitto
Irish Film & Television: Yleisöpalkinto Paras kansainvälinen miesnäyttelijä Voitto
Las Vegas Film Critics Society -palkinto: Sierra-palkinto Paras miespääosa Ehdokkuus
MTV Movie Award Paras tiimi Ehdokkuus
Paras miesnäyttelijä Ehdokkuus
Paras komediaesiintyminen Voitto
Meksikon MTV Movie Award Paras vaatetus Voitto
Online Film & Television Association -palkinto Paras miespääosa Ehdokkuus
Phoenix Film Critics Society -palkinto Paras miespääosa Ehdokkuus
SFX-palkinto Paras miespääosa Voitto
Online Film Critics Society -palkinto Paras miespääosa Ehdokkuus
Satellite-palkinto Paras miespääosa musikaali- tai komediaelokuvassa Ehdokkuus
SAG-palkinto Paras miespääosa Voitto
Teen Choice -palkinto Paras tappelu- tai toimintakohtaus Voitto
Paras valehtelija Voitto
Satellite-palkinto Paras miespääosa musikaali- tai komediaelokuvassa Once Upon a Time in Mexico Ehdokkuus
Utah Film Critics Association -palkinto Paras miespääosa Finding Neverland – tarinan lähteillä Ehdokkuus
2005 Oscar-palkinto Paras miespääosa Ehdokkuus
Golden Globe Paras miespääosa draamaelokuvassa Ehdokkuus
BAFTA-palkinto Paras miespääosa Ehdokkuus
Saturn-palkinto Paras miespääosa Ehdokkuus
Critics’ Choice -elokuvapalkinto Paras miespääosa Ehdokkuus
Dallas-Fort Worth Film Critics Association -palkinto Paras miespääosa Ehdokkuus
Empire-palkinto Paras miespääosa Ehdokkuus
London Critics Circle -elokuvapalkinto: ALFS-palkinto Vuoden miesnäyttelijä Ehdokkuus
People’s Choice -palkinto Suosituin henkilöiden välinen kemia Ehdokkuus
Satellite-palkinto Paras miespääosa draamaelokuvassa Ehdokkuus
SAG-palkinto Paras näyttelijäkokoonpano Ehdokkuus
Paras miespääosa Ehdokkuus
Teen Choice -palkinto Paras miespääosa draamaelokuvassa Ehdokkuus
Fangoria Chainsaw -palkinto Paras miespääosa Salainen ikkuna Ehdokkuus
British Independent -elokuvapalkinto Paras miespääosa Viimeinen vapaamielinen Ehdokkuus
Irish Film & Television: Yleisöpalkinto Paras kansainvälinen miesnäyttelijä Jali ja suklaatehdas Ehdokkuus
2006 Golden Globe Paras miespääosa musikaali- tai komediaelokuvassa Ehdokkuus
Empire-palkinto Paras miespääosa Voitto
Nickelodeon Kids’ Choice -palkinto: Blimp-palkinto Paras mieselokuvanäyttelijä Ehdokkuus
London Critics Circle -elokuvapalkinto: ALFS-palkinto Vuoden miesnäyttelijä Ehdokkuus
NRJ Ciné -palkinto Paras vaatetus Voitto
Teen Choice -palkinto Paras miespääosa komediaelokuvassa Voitto
Nickelodeon Kids’ Choice -palkinto: Blimp-palkinto Paras animaatioääni Corpse Bride Ehdokkuus
Scream-palkinto Paras sankarirooli Pirates of the Caribbean: Kuolleen miehen kirstu Voitto
Teen Choice -palkinto Paras miespääosa seikkailu- tai toimintaelokuvassa Voitto
2007 Empire-palkinto Paras miespääosa Ehdokkuus
Jupiter-palkinto Paras kansainvälinen miesnäyttelijä Voitto
Golden Globe Paras miespääosa musikaali- tai komediaelokuvassa Ehdokkuus
Nickelodeon Kids’ Choice -palkinto: Blimp-palkinto Paras mieselokuvanäyttelijä Ehdokkuus
MTV Movie Award Paras miesnäyttelijä Voitto
People’s Choice -palkinto Suosituin synkkaus Voitto
Rembrandt-palkinto Paras kansainvälinen miesnäyttelijä Voitto
SFX-palkinto Paras miespääosa Voitto
Alliance of Women Film Journalists: EDA-palkinto Paras miespääosa Sweeney Todd – Fleet Streetin paholaisparturi Ehdokkuus
Awards Circuit Community -palkinto Paras miespääosa Ehdokkuus
National Movie Award Paras miespääosa Pirates of the Caribbean: Maailman laidalla Ehdokkuus
Teen Choice -palkinto Paras miespääosa seikkailu- tai toimintaelokuvassa Voitto
2008 Nickelodeon Kids’ Choice -palkinto: Blimp-palkinto Paras mieselokuvanäyttelijä Voitto
Rembrandt-palkinto Paras kansainvälinen miesnäyttelijä Voitto
Jupiter-palkinto Paras kansainvälinen miesnäyttelijä Voitto
MTV Movie Award Paras komediaesiintyminen Voitto
Oscar-palkinto Paras miespääosa Sweeney Todd – Fleet Streetin paholaisparturi Ehdokkuus
Golden Globe Paras miespääosa musikaali- tai komediaelokuvassa Voitto
Saturn-palkinto Paras miespääosa Ehdokkuus
Critics’ Choice -elokuvapalkinto Paras miespääosa Ehdokkuus
Paras näyttelijäkokoonpano Ehdokkuus
Italian Online -elokuvapalkinto Paras miespääosa Ehdokkuus
MTV Movie Award Paras roisto Voitto
National Movie Award Paras miespääosa Voitto
Teen Choice -palkinto Paras roisto Voitto
2009 Empire-palkinto Paras miespääosa Ehdokkuus
Satellite-palkinto Paras miespääosa draamaelokuvassa Public Enemies Ehdokkuus
Teen Choice -palkinto Paras kesäelokuvan miesnäyttelijä Ehdokkuus
2010 Paras fantasianäyttelijä Liisa Ihmemaassa Ehdokkuus
Scream-palkinto Paras fantasianäyttelijä Ehdokkuus
2011 Golden Globe Paras miespääosa musikaali- tai komediaelokuvassa Ehdokkuus
Rembrandt-palkinto Paras kansainvälinen miesnäyttelijä Voitto
Nickelodeon Kids’ Choice -palkinto: Blimp-palkinto Paras mieselokuvanäyttelijä Voitto
Alliance of Women Film Journalists: EDA-palkinto Paras elokuva Hugo Ehdokkuus
Golden Globe Paras miespääosa musikaali- tai komediaelokuvassa The Tourist Ehdokkuus
Teen Choice -palkinto Paras toimintanäyttelijä Voitto
Paras animaatioelokuvan ääni Rango Voitto
Paras fantasianäyttelijä Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä Ehdokkuus
Scream-palkinto Paras fantasianäyttelijä Ehdokkuus
2012 Jupiter-palkinto Paras kansainvälinen miesnäyttelijä Ehdokkuus
Nickelodeon Kids’ Choice -palkinto: Blimp-palkinto Paras mieselokuvanäyttelijä Ehdokkuus
Paras animaatioääni Rango Ehdokkuus
People’s Choice -palkinto Suosituin animaatioelokuvan ääni Voitto
Online Film & Television Association -palkinto Paras ääninäyttelijä Ehdokkuus
Paras elokuva Hugo Ehdokkuus
BAFTA-palkinto Paras lastenelokuva Ehdokkuus
Australian Film Institute: AACTA-palkinto Paras elokuva Ehdokkuus
MTV Movie Award Paras muodonmuutos 21 Jump Street Ehdokkuus
2013 Nickelodeon Kids’ Choice -palkinto: Blimp-palkinto Paras mieselokuvanäyttelijä Dark Shadows Voitto
People’s Choice -palkinto Suosituin mieselokuvatähti Ehdokkuus
Teen Choice -palkinto Paras elokuvakemia The Lone Ranger Ehdokkuus
2014 Nickelodeon Kids’ Choice -palkinto: Blimp-palkinto Paras miespuolinen pahisten rökittäjä Ehdokkuus
Paras mieselokuvanäyttelijä Ehdokkuus
Golden Raspberry Huonoin miespääosa Ehdokkuus

Muut kunniatMuokkaa

Muut kunniat
Vuosi Palkinto Kategoria Tulos
1990 ShoWest Convention -palkinto Huomisen miestähti Voitto
1999 César-kunniapalkinto Voitto
Tähti Hollywood Walk of Famelle Elokuvaura (tähtilaatan osoitteena 7020 Hollywood Boulevard) Voitto
2003 Hollywood-elokuvapalkinto Vuoden miesnäyttelijä Voitto
2004 The Actors’ Fund of America: Lee Strasberg –palkinto Taiteellinen saavutus Voitto
2005 Käden- ja jalanjälkien ikuistaminen Grauman’s Chinese Theatren edustalle Voitto
People’s Choice -palkinto Suosituin mieselokuvatähti Voitto
2006 Suosituin mieselokuvatähti Voitto
2007 Suosituin miespuolinen toimintatähti Voitto
Suosituin mieselokuvatähti Voitto
2008 Suosituin miespuolinen toimintatähti Ehdokkuus
Suosituin mieselokuvatähti Voitto
2009 Bahaman elokuvajuhlat: Elämäntyöpalkinto Voitto
2010 People’s Choice -palkinto Vuosikymmenen suosituin mieselokuvanäyttelijä Voitto
Suosituin mieselokuvatähti Voitto
2011 National Movie Award Valkokankaan ikoni Voitto
People’s Choice -palkinto Suosituin mieselokuvatähti Voitto
2012 MTV Movie Award: Generation Award Voitto
People’s Choice -palkinto Suosituin mieselokuvatähti Voitto
2014 Hollywood Makeup Artist and Hair Stylist Guild -kunniapalkinto Voitto
People’s Choice -palkinto Suosituin mieselokuvatähti Voitto