Luettelo FC Jazzissa pelanneista jalkapalloilijoista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä luettelo sisältää FC Jazzin (1992–2004) sekä sen edeltäjän Porin Pallo-Tovereiden (1984–1988, 1991) joukkueissa Suomen korkeimmalla sarjatasolla SM-sarjassa ja Veikkausliigassa esiintyneet pelaajat.

PelaajatMuokkaa

Pelaaja Kaudet Ottelut Maalit Saavutukset
A
  Alatensiö, JarmoJarmo Alatensiö 1984–1987, 1991–1996 237 42      
  Alfonso, NestorNestor Alfonso 1987–1988 27 4
B
  Bene, FerencFerenc Bene 2000 22 1
C
  Cardoso, MarceloMarcelo Cardoso 1994 14 0
  Ceder, OlliOlli Ceder 1984–1988 74 2
  Cetinkaya, HasanHasan Cetinkaya 1999 29 6
  Cuenca, Luis AlbertoLuis Alberto Cuenca 1996 3 0  
D
  Davies, RoyRoy Davies 1985 18 0
  , DionisioDionisio 1993 20 6  
  Dubón, VictorVictor Dubón 1999–2001 76 5
E
  , EduardoEduardo 1998 20 1
  Emmer, LaszloLaszlo Emmer 1991 11 0
  Escudero, Gaston ArielGaston Ariel Escudero 1998 20 1
  Etu-Seppälä, ToniToni Etu-Seppälä 2000 1 0
F
  , FabioFabio 2001 4 0
  Fairweather, CarltonCarlton Fairweather 1984 11 0
  Furuholm, TimoTimo Furuholm 2003 4 0
G
  Gavrilov, JuriJuri Gavrilov 1988 15 2
  Gymer, JohnJohn Gymer 1986 7 0
H
  Haapaniemi, HarriHarri Haapaniemi 2000 1 0
  Hakamäki, HarriHarri Hakamäki 1987 1 0
  Hakanpää, RamiRami Hakanpää 1994, 1996–1999 79 3  
  Hakulinen, KaiKai Hakulinen 1984 10 0
  Heinikangas, JarnoJarno Heinikangas 1997–1999 24 1
  Heinonen, JormaJorma Heinonen 1984–1988, 1991–1992 139 26  
  Heinänen, PasiPasi Heinänen 2002 1 0
  Helin, KalleKalle Helin 2000, 2002 10 0
  Helin, PetriPetri Helin 1988 12 2
  Hietanen, JanneJanne Hietanen 1997 23 1
  Huhtanen, MarkkuMarkku Huhtanen 1997 5 0
I
  Iliev, StratiStrati Iliev 2000–2001 45 5
J
  , JoeJoe 1998 18 1
  Johansson, MarkoMarko Johansson 2002 10 0
  Jokinen, VesaVesa Jokinen 1988 17 1
  Juhola, MarkusMarkus Juhola 1993–1994 2 0  
  , JulinhoJulinho 2000 5 1
  Junnila, ToniToni Junnila 2002–2003 45 7
  Juntunen, MiikaMiika Juntunen 1993, 2001 45 4  
  Järvinen, PetriPetri Järvinen 1986 22 8
  Jääskelä, TeroTero Jääskelä 2002–2003 26 1
K
  Kallio, ToniToni Kallio 1997 1 0
  Kangaslahti, OlliOlli Kangaslahti 1999 8 1
  Karjalainen, LasseLasse Karjalainen 1991–1994 62 0    
  Keskinen, KlausKlaus Keskinen 1994 1 0
  Keskinen, MarkusMarkus Keskinen 1996 1 0  
  Ketola, KariKari Ketola 1987 13 5
  Kilpelä, MattiMatti Kilpelä 2000 14 0
  Koivistoinen, TommiTommi Koivistoinen 1991–1994 114 0    
  Koivuranta, MarkoMarko Koivuranta 2000–2003 75 1
    Kokko, AleksandrAleksandr Kokko 2004 1 0
  Kopteff, PeterPeter Kopteff 1999 10 1
  Koskela, TeroTero Koskela 1998 25 4
  Koskikangas, RistoRisto Koskikangas 1986–1988, 1991–1996 190 9      
  Kubica, GrzegorzGrzegorz Kubica 2001 9 0
  Kuismala, AnttiAntti Kuismala 1998 14 0
L
  Laaksonen, SakuSaku Laaksonen 1988, 1991–1992, 1995–1999, 2001 212 37    
  Lammensalo, AnssiAnssi Lammensalo 1985 10 0
  Lamminen, AnttiAntti Lamminen 2003 2 0
  Lamminen, JariJari Lamminen 2003–2004 17 1
  Lamminen, OlliOlli Lamminen 1984–1985 18 3
  Lamminen, VesaVesa Lamminen 1998–1999, 2001 15 0
  Lehtikangas, SeppoSeppo Lehtikangas 1984–1988, 1991 78 0
  Lehtinen, VilleVille Lehtinen 1999 23 1
  Leivo-Jokimäki, TomiTomi Leivo-Jokimäki 1991–1992, 1994–1996, 1998 87 6    
  Liukkonen, KimmoKimmo Liukkonen 1987 19 5
  Lomotey, EmmanuelEmmanuel Lomotey 1986 4 0
  , Luiz AntônioLuiz Antônio 1992–1996 106 69      
  Luoma, JuhaJuha Luoma 2000–2004 101 0
  Lähitie, MattiMatti Lähitie 2002–2004 40 2
  Lőrincz, AntalAntal Lőrincz 1999 23 1
M
  Manninen, JarmoJarmo Manninen 1984–1985 26 5
  Marchis, VasileVasile Marchis 2002, 2004 45 1
  , MarcoMarco 1997–1999 68 21
  , Marcos TulioMarcos Tulio 1992 20 1  
  Marzec, DariuszDariusz Marzec 2001 14 1
  Massacessi, PedroPedro Massacessi 1997 8 0
  Mattila, JuhaJuha Mattila 1997 2 0
  Matus, SandorSandor Matus 1999 4 0
  Melasalmi, TeroTero Melasalmi 1985 8 0
  Méndez, AlvaroAlvaro Méndez 1997 7 1
  Mielonen, PetriPetri Mielonen 2001 9 0
  Muurimäki, MikaelMikael Muurimäki 2004 19 6
  Mäkelä, JanneJanne Mäkelä 1997 7 0
  Mäkelä, Samu-PetteriSamu-Petteri Mäkelä 2004 2 0
  Mäntynen, MikaMika Mäntynen 2002 2 0
N
  Niemi, TomiTomi Niemi 2002–2003 33 0
  Nieminen, MarkoMarko Nieminen 1984–1986, 1993 67 12  
  Nieminen, MikkoMikko Nieminen 1995 4 0
  Nieminen, PetriPetri Nieminen 1984–1987, 1991–1992 126 16  
  Nieminen, RamiRami Nieminen 1985–1987, 1991–2002, 2004 400 52      
  Nurmi, Veli-PekkaVeli-Pekka Nurmi 2000–2001 46 0
  Nurminen, KaiKai Nurminen 1984–1986 41 0
O
  Oksanen, MarkoMarko Oksanen 1993, 2002 12 0  
  Ollikkala, JukkaJukka Ollikkala 1996 27 2  
  Orsi, FavioFavio Orsi 1997 9 0
P
  Paglioni, MauroMauro Paglioni 1987 8 0
  Paimiala, KaiKai Paimiala 1984–1985 19 0
  Pajunen, JukkaJukka Pajunen 1984 7 0
  Pasoja, JuhaJuha Pasoja 2000–2001 59 9
  Pellikka, JussiJussi Pellikka 1999 24 0
  Pelttari, TeemuTeemu Pelttari 2004 1 0
  Petrescu, StefanStefan Petrescu 2004 1 0
  Peuhkuri, KimmoKimmo Peuhkuri 2002–2003 2 0
  Pikkarainen, TommiTommi Pikkarainen 1991 23 0
  , PiracaiaPiracaia 1992–1997, 2003–2004 195 34      
  Pirhonen, LauriLauri Pirhonen 2003–2004 25 0
  Pires, JefersonJeferson Pires 2001 17 0
  Pohjola, KariKari Pohjola 1984–1986 60 3
  Poulsen, JonJon Poulsen 2002 6 0
  Puhakainen, HarriHarri Puhakainen 1997 23 0
  Punnala, MikkoMikko Punnala 1988 15 1
  Puputti, JanneJanne Puputti 1994–1998 89 4  
  Putek, KazimierzKazimierz Putek 1991 31 1
  Puustinen, RistoRisto Puustinen 1984 19 6
R
  , RafaelRafael 1998–1999 31 7
  Rajala, MarkoMarko Rajala 2001 4 0
  Ramstadius, KariKari Ramstadius 1985–1986 4 0
  Rantanen, VesaVesa Rantanen 1986–1988, 1991–2000, 2003–2004 355 7      
  Raukko, JaniJani Raukko 1999–2000, 2002–2004 117 12
  , RickyRicky 1998 8 6
  Riippa, JuhaJuha Riippa 1991–1992, 1994–1998, 2000–2003 241 34    
  Rintanen, SamiSami Rintanen 1996 1 0  
  , RodrigoRodrigo 1993–1996, 1998, 2001–2003 138 42    
  Roiko, Ari-PekkaAri-Pekka Roiko 1996–1998 72 1  
  Rovio, JyrkiJyrki Rovio 1998–2000 70 0
  , RudineiRudinei 2001 5 0
  Ruhanen, JukkaJukka Ruhanen 1994–1995 48 15
S
  Saarinen, MikaMika Saarinen 1988 15 0
  Ruisniemi, SamuSamu Ruisniemi 2002, 2004 24 1
  Sairanen, SeppoSeppo Sairanen 1984 4 0
  Salmela, VesaVesa Salmela 1988 27 2
  Salmiheimo, EsaEsa Salmiheimo 1999 13 0
  Salminen, Juha-PekkaJuha-Pekka Salminen 1987 5 0
  Salminen, MarkkuMarkku Salminen 1985 1 0
  Salo, MikkoMikko Salo 1998 13 0
  Sankala, MikaMika Sankala 1984–1985 36 12
  Santahuhta, IlkkaIlkka Santahuhta 2002–2004 62 4
  Santahuhta, MattiMatti Santahuhta 2000–2001, 2003–2004 85 17
  , SantosSantos 1996 11 2  
  Siitari, IlkkaIlkka Siitari 1987 1 0
  Siitonen, IlkkaIlkka Siitonen 1996–1997 51 0  
  Sinkkonen, SamiSami Sinkkonen 2001, 2004 37 0
  Soto, MauricioMauricio Soto 1999 7 0
  Suikkanen, JaniJani Suikkanen 1991–1993, 1995–1997 70 2      
  Sulonen, PasiPasi Sulonen 1985–1988, 1991–1992, 1994–1997 225 0    
  Sulonen, PetriPetri Sulonen 1984–1986, 2000 86 3
  Sulonen, SeppoSeppo Sulonen 1984, 1986–1988 71 6
  Sumiala, AnttiAntti Sumiala 1991, 1993, 2001 51 30  
  Suokonautio, JanneJanne Suokonautio 1988 7 0
  Suominen, KimKim Suominen 1999 28 3
  Suonpää, AriAri Suonpää 1987–1988 40 0
  Suoste, MarkoMarko Suoste 2000 15 3
T
  Takayama, HectorHector Takayama 2000–2001 49 8
  Tallqvist, JarkkoJarkko Tallqvist 2001 28 1
  Tenkanen, JuhaJuha Tenkanen 2001 1 0
  Timoska, JanJan Timoska 2001 3 0
  Toivonen, PetriPetri Toivonen 1992–1994 55 7    
  Tähkävuori, JuhaniJuhani Tähkävuori 2003 14 1
V
  Vanninen, JukkaJukka Vanninen 1995 4 0
  Viander, JaniJani Viander 1997 2 0
  Vihtilä, TeemuTeemu Vihtilä 1997–2000, 2003–2004 96 4
  Viitanen, EsaEsa Viitanen 1995 26 0
  Viljanen, RamiRami Viljanen 1997 1 0
  Virtanen, JarmoJarmo Virtanen 2002–2003 10 0
  Virtanen, RistoRisto Virtanen 1984, 1986 31 0
    Volodin, DenisDenis Volodin 2001 2 0
  Vuorinen, HermanniHermanni Vuorinen 2002–2003 28 3
  Vuorinen, JariJari Vuorinen 2002–2004 50 0
  Väisänen, VilleVille Väisänen 1997 10 2
  Väkiparta, SamiSami Väkiparta 1994 2 0
W
  Wilson, RichardRichard Wilson 1984–1985 38 12
Ö
  Ördög, JozsefJozsef Ördög 2000 25 2

LähteetMuokkaa