Lovebug Starski

Lovebug Starski (oik. Kevin Smith) (16. toukokuuta 1960 Bronx, New York8. helmikuuta 2018 Las Vegas[1]) oli yhdysvaltalainen räppäri ja DJ. Häntä pidetään yhtenä hip hop -musiikin pioneereista.[2]

Starski 1970-luvulla.

DiskografiaMuokkaa

Studioalbumit

  • House Rocker (1986)

Singlet

  • "Gangster Rock" (1979) (nimellä Little Starsky)
  • "Dancin' Party People" (1981) (nimellä Little Starsky)
  • "Positive Life" (1981) (Harlem World Crew'n kanssa)
  • "Live At The Fever" (1983)
  • "Live At The Fever Pt.2" (1983)
  • "You've Gotta Believe" (1983)
  • "Do The Right Thing" (1984)
  • "House Rocker" (1985)
  • "Rappin'" (1985)
  • "Amityville (The House on the Hill)" (1986)
  • "Saturday Night" (1986)

LähteetMuokkaa

  1. Jon Caramanica: Lovebug Starski, Hip-Hop Trailblazer, Is Dead at 57 The New York Times. 9.2.2018. Viitattu 7.11.2019. (englanniksi)
  2. Jarkko Fräntilä: Legendaaristakin legendaarisempi Lovebug Starski on kuollut Rumba.fi. Viitattu 7.11.2019.